|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:34 03. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Molly: no já Linkiny poslouchám pořád, i když ty alba už nejsou aktuální... a fandů přibývá, někomu se sice už teď nelíbí to nové, ale to se zase líbí jiným. Mě příjde, že dost experimentují. A ty metlové věci co tu vyjmenováváš, taky poslouchá kdejaký metalista, který třeba nemá až takovou vytříbenou chuť - Judas Priest třeba je hodně známá věc a tak, takže tím bych se neoháněl  jakože taky vesměs poslouchám spíš hudbu, co v hitparádách nenajdeš, ale v hitparádách obecně nenajdeš žádný trošku tvrdší metal, což ale neznamená, že nějaký druh metalu a kapely se neposlouchají stejně tak, jako popové skladby  Bennington měl vedlejší projekt Dead By Sunrise. Zase záleží jak hodnotíš úspěch.
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:16 03. Jan 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nalkanar wrote: ... A ty metlové věci co tu vyjmenováváš, taky poslouchá kdejaký metalista, který třeba nemá až takovou vytříbenou chuť - Judas Priest třeba je hodně známá věc a tak, takže tím bych se neoháněl  .... "Jenže kouknu na jeho zručnost, zápal pro věc, dlouholetou (A kvalitní) tvorbu a HLAVNĚ... na ostatní mnohem slavnější muzikanty (Megadeth, Judas Priest...) , kteří uctívají Jeffa stejně jako já, to už prostě něco vypovídá." Já někde napsal, že poslouchám Judáče?  Já jen chtěl podotknout, že interpret, který je mnohými posluchači neoblíben a nepochopen je jinými mnohem oblíbenějšími a slavnějšími muzikanty opěvován a obdivován. Nevadí no... Jen pro přehled mé oblíbené muziky... Pantera, Annihilator, Eluveitie, Moonsorrow, Evile, Ektomorf, Decapitated, Meshugah, Overkill, Destruction  To je zlomek no, takové nejčastější v poslední době, ale chutě se mi mění jako. Někdy si prostě třeba sednu a poslouchám Caba Callowaye, to je taky velikán!  Miluji jeho texty, kde používá neskutečné množství slangových výrazů, který se ve slovníku fakt špatně hledaj  , tím pak vzniká nádherný podtext o sexu, drogách a tak. Třeba řekli by jste že tahle písnička je o dvou smažkách co fetujou kox? http://www.youtube.com/watch?v=bWsz08ogSFU
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:38 03. Jan 2012 |
|
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:44 03. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Molly23 wrote: To je zlomek no, takové nejčastější v poslední době, ale chutě se mi mění jako. Někdy si prostě třeba sednu a poslouchám Caba Callowaye, to je taky velikán!  Miluji jeho texty, kde používá neskutečné množství slangových výrazů, který se ve slovníku fakt špatně hledaj  , tím pak vzniká nádherný podtext o sexu, drogách a tak. Třeba řekli by jste že tahle písnička je o dvou smažkách co fetujou kox? http://www.youtube.com/watch?v=bWsz08ogSFUUž u druhé sloky je bych řekl, že se zpívá o šlapce, co znala nějakýho borce na drogách, možná jen huliče, nejsem si sto pro jist 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:24 03. Jan 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Molly23 wrote: To je zlomek no, takové nejčastější v poslední době, ale chutě se mi mění jako. Někdy si prostě třeba sednu a poslouchám Caba Callowaye, to je taky velikán!  Miluji jeho texty, kde používá neskutečné množství slangových výrazů, který se ve slovníku fakt špatně hledaj  , tím pak vzniká nádherný podtext o sexu, drogách a tak. Třeba řekli by jste že tahle písnička je o dvou smažkách co fetujou kox? http://www.youtube.com/watch?v=bWsz08ogSFUUž u druhé sloky je bych řekl, že se zpívá o šlapce, co znala nějakýho borce na drogách, možná jen huliče, nejsem si sto pro jist  šlapka je moc drsný slovo, spíš bych to označení tam přirovnal jako k šťabajzně, niktera zkažené, ale laškojdní ženě  , rozebírali jsme to s rodilou američankou na ájině. Cokey je zas označení pro koxaře¨, to že se mu říkalo Smokey, to není tak podstatné, ale je fakt, že to evokuje drogy. Ale třeba rozluštil bys co znamená "He showed her how to kick the gong around" ??  Ono vem si že dnes už je také jiná doba, ale na tu dobu to naschvál takhle schovávali. Protože když vymažeš slangová slova (běloši jim tenkrát nerozuměli), tak je z toho hrozně naivní pohádka  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:47 03. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:09 05. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
SOAD - War?Srovnat Linking Park a System of a down mi prijde jako srovnani jestli ma elf spicatejsi usi nez trpaslik vousatejsi bradu hehe.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:50 05. Jan 2012 |
|
|
listky na MoR objednany, dovolena zarizena, uz aby bylo leto http://www.youtube.com/watch?v=zeWBD7zHG8o&feature=relmfu
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:10 08. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 19:00 09. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:12 09. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:14 10. Jan 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:34 10. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:22 11. Jan 2012 |
|
|
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:00 12. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|