|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:13 10. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak jsem se konečně dohrabal ke svému prvnímu devítkovému stroji VK4502 (P) Ausf. B (díky Rofe za zmínku o té akci s premiákem, málem bych si toho ani nevšim  ). Oproti jeho předchůdci vzala svižnost za své, ale zase se výrazně přidalo na pancíři a odolnosti (čelní pancíř je jen o málo slabší než u Tigra P, ale o poznání lépe tvarovaný, boční docela zesílil a kapitolou pro sebe je věž, která i nevylepšená je oplácaná výrazněji lépe než celý zbytek stroje). Tento tančík taky disponuje opravdu velmi kvalitním kanónem (jen to bude docela fuška se k němu dostat, stejně jako nakonec postoupit na Mause).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 02:52 11. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tudle jsem tu zminoval infantilní japonský anime seriál Girls und Panzer. Tak jsem se do toho zakoukal, je to dobrá kravinka! hehe. Nemusí se u toho přemýšlet. Jen mě někdy dostávaj ty bojové taktiky a ovládání tanku co tam je.... nebo třeba na růžovo natřený m3 lee. V osmé epizodě byla pak taková pěkná hudební vsuvka... http://www.youtube.com/watch?v=OLoY_vtLdVYAle varuju  je to dobrá blbost...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:44 11. Dec 2012 |
|
|
Tak se taky pochlubím, první trpasličí VIII tier je na světě. Jestli ten TIGER II nebude tak dobrej, jak jsi Molyšáku psal, tak uvidíš. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:07 11. Dec 2012 |
|
|
Já už ho mám komplet vyzkoumanej a jedu na E-75 a neboj Theogile! Je to fakt nářezovej tank! Jen to chce dělo lepší než z tigera jedničky a věž. Když máš nej motor tak je ten tank i celkem svižnej. Opravdu si nestěžuji. Na čele celkem slušně cinká.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:13 11. Dec 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Já už ho mám komplet vyzkoumanej a jedu na E-75 a neboj Theogile! Je to fakt nářezovej tank! Jen to chce dělo lepší než z tigera jedničky a věž. Když máš nej motor tak je ten tank i celkem svižnej. Opravdu si nestěžuji. Na čele celkem slušně cinká. Muhehe, jak jsi poznal jaký na něm mám dělo? Pásy, věž, 2x dělo, motor  , alespoň mám motivaci.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:18 11. Dec 2012 |
|
|
DMG základního děla je pro svůj tier nedostatečný. Minimálně vyzkoumat druhé dělo. Budeš mít slušný DMG a slušnou penetraci. Prvně ale vyzkoumej pásy, pak věž. Ta věž je hodně důležitá. Jinak motory se idálně zkoumají už na tigeru 1.
Já šel první do děla a musel jsem furt nadávat na věž, navíc tank byl líný. Ted mám ale opancéřovanou mrchu s dobrou penetrací, co se umí celkem svižně pohybovat. Horší je ale to, že za náboj platím 1000 creditů. Jedná se už o tank, který prostě těžko vydělává. S tím se ale na tomhle tieru musíš smířit.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:07 11. Dec 2012 |
|
|
To je mi jasné na vydělávání jsou jiné zrůdnosti jako třeba Bahňákův oblíbený vrhač popelnic KV-1. Konečně jsem viděl ale některé X tanky a stálo to za to. (některé jsem viděl i více než 10 sec.  )
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:19 11. Dec 2012 |
|
|
Strašně mi vadí že si nemůžu nějaký tank koupit vícekrát.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:00 11. Dec 2012 |
|
|
bude co strilet 
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:48 11. Dec 2012 |
|
|
Protože mě šíleně baví T50 ale moc rychle je po něm a ty další tanky mě nebaví tak musím čekat....
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:17 12. Dec 2012 |
|
|
Tak mu pořiď ještě staršího bratříčka T-50-2 ať jsou na to bobci dva. Případně se koukni i po jiných než ruských scoutech, každej národ nějakého má (teda až na brity, tam bych kecal), osobně se mi líbili ty rychlé AMXka od Frantíků. Jo a díky RoFe, jseš náš záchranný radar premiáků zdarma. EDIT: Zadávám heslo až dnes a koukám že se aktualizuje patch. Hledám na webu a narážím na toto: Quote: Abychom mohli spustit novou verzi hry, herní portál bude nedostupný z důvodu údržby od 05:00 SEČ do 11:00 SEČ, ve středu, 12. prosince. Herní portál bude nedostupný od 05:00 SEČ do 06:30 SEČ. Hráči, kteří mají aktivní prémiový účet, budou kompenzováni jedním dnem prémiového účtu. Pokud jsem to dobře pochopil, tak až pak stáhnu patch tak budu mít akoro dva dny premiáku zdarma...?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:45 12. Dec 2012 |
|
|
Hehe za málo, já ted tanky moc nehraju, páč pařím LoLko, ale občas na web mrknu. Jinak když chceš scouta, tak doporučuju ty frantíky jak píše Bahnák. Prokousat se přes ty první 4 pomalé plečky na rychlé ELC AMX a pak AMX 12t a pak je to sranda  . U těch lepších AMX se mi hlavně líbil ten zásobník, někam přifrčíš vystřílíš 6 střel behem chvilky a pokud žiješ, tak zase zmizíš. Těch artyn co tak padlo. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:57 12. Dec 2012 |
|
|
U mě ze skautů osobně vede ta T-50-2 Ta mrcha totiž akceleruje i do kopce 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:03 12. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jakou to udělá rychlost na rovině? Občas mě na těch scoutech štve, že přejedeš hroudu, vykopne tě to do nebe a je po pásu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:18 12. Dec 2012 |
|
|
Náš T-50-2 zvládá kolem 80km/h, zbytek scoutů cirka kolem 60-75, nevím přesně, na wikině jsou přesná čísla. Ono i dost záleží co všechno je na tanku našroubováno a každé kilo u scouta jde poznat. Jinak to s těmi pásy bolí no, aneb proč hodně hráčů bylo po patchi který přinesl do hry novou fyziku naštváno. Stačí ale znát mapu + detaily terénu a je vyhráno.
Jinak hra mi při logu napíše něco o řetězci že není správný, jsem v tom sám a nebo má někdo totožný problém?
|
|
Top |
|