|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Desmond
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:44 15. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:51 17. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:44 17. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:11 18. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Nevím, jestli tady už něco podobného padlo, ale na navození atmosféry jsou (aspoň pro mě) jako stvořené soundtracky od pánů Trevora Morrise (Tudors), Jeffa Beala (Rome) a třeba Vangelise (1492: Conquest of Paradise). Taky si rád poslechnu hudbu z Game of Thrones, LOTRa a jiných, ale tu snad netřeba nějak znovu omílat, když ji tu každý zná. I když si tato alba občas oposlouchám, tak se k nim po nějaké době zase rád vrátím  . Pár ukázek: Trevor Morris - Wolsey Commits Suicide, Finale - nádherně epická Trevor Morris - Main theme + opening credits - spolu s GOT asi nejstylovější OC, co jsem u seriálu viděl Jeff Beale - The Forum - dokonalá asociace historického tržiště Vangelis - Hispanola - trochu rituální 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:57 18. Feb 2012 |
|
|
DnB nejlepší!!!! d(-_-)b
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:21 18. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
radekdnb wrote: DnB nejlepší!!!! d(-_-)b Tímto postem nechci nijak schazovat tvou hudbu, proti DNB nic nemám... ALE! Neuznávám, když někdo říká, že je něco nejlepší, protože je to hodně daleko od toho, když se řekne, že se mi to líbí nejvíce. Jedná se o odvážné tvrzení a co se týče různých žánrů naprosto nepoužitelné  . Nelze srovnávat rap a country, ale lze srovnávat interprety jednoho žánru, což už je něco jiné  . Jak jsi to vlastně myslel ty? Já mám z DNB rád třeba Pendulum, nebo DJ Hazzard, ale už je to doba co jsem to poslouchal aktivněji. http://www.youtube.com/watch?v=PlRn5bGF_4o
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:33 18. Feb 2012 |
|
|
neposlouchám Hip-Hop,disco nebo něco jinýho...prostě poslouchám DnB...neposlouchám od každýho něco..(nic ve zlém) ale priostě jsem jen na vlně DnB
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:43 18. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
To ti vůbec neberu  , já jsem zase zarytej metalák.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:50 18. Feb 2012 |
|
|
tak my to neber...  je mi to celkem jedno...já vim co poslouchám  ..(nic ve zlém)..
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:59 18. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
radekdnb wrote: DnB nejlepší!!!! d(-_-)b radekdnb wrote: neposlouchám Hip-Hop,disco nebo něco jinýho...prostě poslouchám DnB...neposlouchám od každýho něco..(nic ve zlém) ale priostě jsem jen na vlně DnB radekdnb wrote: tak my to neber...  je mi to celkem jedno...já vim co poslouchám  ..(nic ve zlém).. Kde je pointa? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:24 18. Feb 2012 |
|
|
žádná pointa není jen jsem zde napsal co poslouchám to je vše...jako každý jiný... 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:33 18. Feb 2012 |
|
|
Pointa je asi taková že Radek poslouchá DnB? Řekl bych. To snad z toho chápe každej ne? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:36 18. Feb 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
radekdnb wrote: žádná pointa není jen jsem zde napsal co poslouchám to je vše...jako každý jiný...  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.youtube.com/watch?v=6s4n76ti3XsPusťme si pecičky ráďo! A jinak poslouchám snad všechno. Myslím, že v každém žánru se najde něco, co mě zaujme 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:38 18. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
-darkvision- wrote: Pointa je asi taková že Radek poslouchá DnB? Řekl bych. To snad z toho chápe každej ne?  Ja mam pomaly mysleni no.....potrebuju vsechno vysvetlit polopate  . Ale spis bych ocenil, kdyby sem to svoje DnB dal k poslechnuti, nez napisy typu DnB jedine DnB!!!!!!!  . Tahle pointa mi chybela 
Last edited by xxxMajkyxxx on 17:43 18. Feb 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:41 18. Feb 2012 |
|
|
tak to řeknu hned! http://www.youtube.com/watch?v=6iauS5tulA0pecičká z ruských mašin 
|
|
Top |
|