|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:01 18. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Awadar vs. Molly 1:2 pro mě. Velmi tuhý a vyrovnaný souboj. Nutno říct, že jsem Awadara na začátku krutě podcenil.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:57 18. Apr 2013 |
|
|
Tak jsme to Kucikem taky skouleli. Fajn bitvy, na životy hodně vyrovnané, ale podařilo se mi ho udolat 2:0.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 13:36 21. Apr 2013 |
|
|
Dejte postup Cvikymu, já na to kašlu. Není schopný se mi ozvat na skypu, tak já na to odehrání čekat nebudu  . At se s ním ted domluví Braenn, snad bude mít štěstí.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:01 21. Apr 2013 |
|
|
a nebylo by lepší ho vyřadit, nebo mu dát tu divokou kartu, a já si zahraju o postup s Rofem? Taky se mi nechce někoho nahánět.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:54 21. Apr 2013 |
|
|
Fryn je šéf, ten musí rozhodnout. Trošku mě to ale štve, furt mu to připomínám a stále nic. Ikdyž co jsem slyšel Rofe, tak jste se domluvili na jeden čas a ty jsi tam nebyl. Písnu mu at se k tomu taky tady vyjádří.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:35 21. Apr 2013 |
|
|
Fryn vzkazuje, že si Rofe máme dát ten turnaj. Napíše to sem, až bude mít čas. Takže, kdy můžeš? Ve všední den obvykle až po osmé.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:36 22. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Potvrzuji. Vzhledem k okolnostem (týden na odehrání jednoho zápasu je docela dlouhá doba) a obtížemi spojenými s domlouváním, jsem se rozhodl, že Cvikyho z turnaje vyřadím (bohužel :/) a nechám kontumačně postoupit do druhého kola RoFa, kde se utká s Bahňákem/Braenn. Jakmile se rozhodne o třetím finalistovi, bude se moct přistoupit k závěrečné fázi zápolení o prvenství v turnaji.
EDIT: Pardon, dva týdny.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:27 24. Apr 2013 |
|
|
Braenn vs Puxina - výhra Braenn 2:0 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:47 24. Apr 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Braenn vs Puxina - výhra Braenn 2:0  Ne. Neměli jsme ještě s Rofem štěstí na to se sejít, tak se spíš zeptám - je někde problém, že bychom to odehráli až do konce tohoto týdne? Nějak nevidím potřebu postupovat jen proto, že má Rof pocit že to stojí. Kdybych chtěla imaginární vítězství, udělám si turnaj Braenn versus stojící tank. Takže - počkáte nám do konce týdne? 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:17 24. Apr 2013 |
|
|
Jenže mě se nechce na někoho čekat a pak nic. Omezuje mě to. Můžu dělat něco jiné. Prostě nechcu. Neřeš a dej si finále s Missakem a Theogilem.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:17 24. Apr 2013 |
|
|
Za mě ... já klidně počkám na třetího finalistu, který vyjde ze vzájemného souboje.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:42 24. Apr 2013 |
|
|
To si nedokážete v tom dnu najít těch 20minut na odehrání toho jednoho zápasu? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:11 24. Apr 2013 |
|
|
Já taky nepospíchám 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:44 24. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Jenže mě se nechce na někoho čekat a pak nic. Omezuje mě to. Můžu dělat něco jiné. Prostě nechcu. Neřeš a dej si finále s Missakem a Theogilem. RoFe neblbni, takhle to vyznívá, jako bys nemohl dělat nic jiného, dokud se neodehraje tvůj zápas. Přece si kvůli jednomu delšímu čekání nepokazíme zábavu na zbytek turnaje.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:52 24. Apr 2013 |
|
|
Si domluvte čas na setkání, oba v daný čas budte ve hře a je to... co je na tom tak těžkýho. A myslím konkrétní třeba hodinu, né nějaký úsek nebo tak něco. U mě to zatím vždy fungovalo.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|