|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:39 03. Sep 2015 |
|
|
Tak to záleží na tom, jestli ta dvojka vydělá v kinech nějaký prachy, ale ta jednička prý byla velice úspěšnou akcí, dokonce až překvapivě hodně, takže snad se dočkáme i Finčrovky.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:49 03. Sep 2015 |
|
|
Bahnak wrote: Tak to záleží na tom, jestli ta dvojka vydělá v kinech nějaký prachy, ale ta jednička prý byla velice úspěšnou akcí, dokonce až překvapivě hodně, takže snad se dočkáme i Finčrovky. No dvojka je právě taky hodně populární, tak se uvidí. A u jedničky se nedivím, děsně starý film, ale fakt povedený a na tu dobu má i super trailer https://www.youtube.com/watch?v=LjLamj-b0I8A hlavně hláška "In space no one can hear you scream" 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:23 06. Sep 2015 |
|
|
Návrat z kina, bylo to cajk. Konečně jsem viděl i ty vystřihnuté scény, ale na roviu, kromě automachinegunů nic moc a jsem rád, že v offic movie nebyly. Ovšam vidět vetřelce na plátně je prostě k nezaplacení. Kosmeticky mi vadil místy opravdu obůudný překlad v titulcích. Ale zase jsem přišel na fakt, že náš dabing tenkráte zaválel, když jsem srovnal originál s našim přehláškováním, tak fakt klobouk dolů.
Opravdu všem fandům ALIEN universa návštěvu kina doporučuji, stojí to za to.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:41 07. Sep 2015 |
|
|
Bahnak wrote: Návrat z kina, bylo to cajk. Konečně jsem viděl i ty vystřihnuté scény, ale na roviu, kromě automachinegunů nic moc a jsem rád, že v offic movie nebyly. Ovšam vidět vetřelce na plátně je prostě k nezaplacení. Kosmeticky mi vadil místy opravdu obůudný překlad v titulcích. Ale zase jsem přišel na fakt, že náš dabing tenkráte zaválel, když jsem srovnal originál s našim přehláškováním, tak fakt klobouk dolů.
Opravdu všem fandům ALIEN universa návštěvu kina doporučuji, stojí to za to. Mě se tam ty věžičky právě líbily, možná i proto že jsem hrál hry AvP  , ale díky těm automatickým střílnám to tam hezky ukázalo, jak se lidi zoufale bránili a proč ti vetřelci nakonec přilezli kudy přilezli. Jinak na to půjdu zítra, páč mě láká to vidět celé s titulkama a stejně jako ty porovnat českou dabovanou verzi s originálem  . Jo a na doporučení kolegy z práce jsem se díval na tenhle film http://www.csfd.cz/film/361191-diplomacie/
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:28 09. Sep 2015 |
|
|
Hlavně mě udivilo, že v normal filmu nebyla tahle část, která byla super a ukázalo to jak na ty vajíčka vetřelců narazili https://www.youtube.com/watch?v=iusPorC4wZEKino parádní  , vystříháné scény jsem poznal hned, páč znám normal nazpaměť a DC jsem kdysi viděl. Teď možná počkat na DC verzi Alien 3, která je taky moc povedená. Čtvrtý díl už asi nebude, tam byla přidaná jen jedna minuta nebo tak. No asi zkusím pohledat DC verzi Terminátora 2.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:33 09. Sep 2015 |
|
|
Přijde mi že to střihli, protože je to v podstatě jen repete jedničky. Cameron by byl u mě frajer, kdyby ta scéna skončila tím, že taťka s mamkou by došli zpět do auta s hláškou na rtech, že tam dole našli nějaká vajíčka, ale že tam nelezli, protože by to mohlo být nebezpečné Vlastně vůbec veškeré přidané scény z planety LV-426 před příchodem maríny mi přišly zbytečné. Bez nich divák pracoval s fantazií a říkal si jak asi k tomu došlo... Jak říkám, jediné tři scény z rozšíření, které se mi líbily jsou "autoguny". Příchod vetřelců "stropem" je pak vlastně logické vyústění. Ale je to jen můj názor.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:32 10. Sep 2015 |
|
|
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:40 10. Sep 2015 |
|
|
Martian vypadá zajímavě no..ale nekoukat na trailery, prozrazují toho poměrně dost.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 05:45 28. Sep 2015 |
|
|
The FallingHvězdičky z GoT se začínají prosazovat i v jiných rolích. Tady nejmladší Starková.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:53 28. Sep 2015 |
|
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:18 30. Sep 2015 |
|
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:19 13. Oct 2015 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:41 14. Oct 2015 |
|
|
Taky jsem na to zašel a totožný názor, mohu jen doporučit.
|
|
Top |
|
Harlequin
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:03 14. Oct 2015 |
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:05 14. Oct 2015 |
|
|
Bahnak wrote: Taky jsem na to zašel a totožný názor, mohu jen doporučit. A na začátku jsi taky slyšel podobnou hudbu jako z Vetřelce 1979? Ona ta scéna jak se objevovala planeta a název a ta hudba ..... no bylo to podobné. 
|
|
Top |
|