johnny98-G wrote:
... Nedavno me bylo dokonce receno jestli nahodou nejsme tym KIA motor sport, coz me docela pobavilo

Nj, kámoš vás tak bral, než jsem mu vysvětlil, že ty tři písmenka budou asi znamenat něco jiného. To bylo ještě v době kdy jsme narazili na jednoho od vás, aniž bych měl tušení o koho se jedná. Ale taky mě svým názorem pobavil

.
Nějakou dobu už uvažuju o nějaké další "masovější" akci, jako se kdysi domlouvaly v dřívější době roty a společné čety. To se příliš neujalo, ale co říkáte tomu, kdyby se mezi zdejšími hráči WoT (nebo kýmkoliv jiným, kdo by měl zájem), uspořádal takový soukromý turnaj ?
Oproti rotám a četám by měl tu výhodu, že by nebyl závislý na větším počtu hráčů, připojených ve stejnou dobu.
Moje představa je asi taková:
Vše by probíhalo v klasickém turnajovém stromu vyřazovacím způsobem.
Každý zápas by byl jeden na jednoho.
Hrálo by se na dvě vítězné bitvy.
Určil by se tier, případně typ stroje, který by mohl být použiván.
S tímto strojem by pak účastník soupeřil až do konce bez možnosti ho měnit (nemožnost nasadit nahlášený stroj by se rovnalo diskvalifikaci).
Jako mapa k tomuto turnaji by posloužil Himmesldorf, přesněji náměstí ve středu mapy, tak jako je tomu i v oficiálních ESL turnajích.
Každý ze soupeřů by začínal se svým strojem v protilehlých rozích náměstí, natočený zády k sobě a na tři by se odpočítal start zápasu.
Povoleno by bylo jakékoliv vybavení, kromě konzumních věcí (jako lékarničky, jídlo apod...) a také zlaté munice, aby se co nejvíce zachovaly původní vlastnosti strojů.
Jakou si do zápolícího stroje narve hráč posádku, by bylo čistě na něm.
Samotný průběh turnaje by bylo nejlepší určit na několik dní (týden ...), během nichž, si sami protivníci určí časy na odehrání svých zápasů. Myslím, že by to nebyl takový problém, když by se vyhradil na den těch pár minut k odehrání max. tří zápasů jeden na jednoho.
Pro první turnaj bych byl pro co nejnižší tiery a preferoval bych čistě tanky (pro stíhače by se pak mohlo udělat třeba něco zvlášť). Nejlépe rovnou ze začátku první třídu, to by mohla být dobrá sranda.
Pokud by byl zájem, dejte prosím vědět přímo tady na fórum s tím, jaký tier by se měl nastavit. Stačí, aby se poskládalo osm lidí a první ročník Thalijského WoT turnaje by mohl začít

.