|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:40 25. Oct 2015 |
|
|
Ten film sice neexistuje, ale byl by naprosto super. Sylvester Stallone a tunel Blanka dohromady, to by nemělo chybu. https://www.youtube.com/watch?v=7GHju0wmgoQ
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:09 29. Oct 2015 |
|
|
Force AwakensNejsem přehnaný fanda SW ale jak jsem viděl ten trailer s postaším Harrisonem, uvědomil jsem si že se na to celkem těším.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:58 29. Oct 2015 |
|
|
sandoftime wrote: Force AwakensNejsem přehnaný fanda SW ale jak jsem viděl ten trailer s postaším Harrisonem, uvědomil jsem si že se na to celkem těším. U nás v kině byl tenhle trailer. https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs Udělané je to hezky, ale SW vynechám jako vždy  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:35 30. Oct 2015 |
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:20 06. Nov 2015 |
|
|
Guardians Of The GalaxyVčera jsem se na to díval už po druhé  a parádní film a ta hudba tam sedí 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:52 14. Nov 2015 |
|
|
Predátor ve středověku  fajné PREDATOR: DARK AGES
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:58 04. Dec 2015 |
|
|
Jeden z nejlepších titulkových úvodů na film, co jsem za poslední dobu viděl https://www.youtube.com/watch?v=wSoC_KHu4_A
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:41 11. Dec 2015 |
|
|
Moc fajn film, pěkný náhled na fanatiky a ukazuje to jak je náboženství sviňské http://www.csfd.cz/film/241254-agora/prehled/
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:59 23. Dec 2015 |
|
|
Tož nové Hvězdné vojny. Jediný, co bych jim trochu vytknul, jsou recyklovaný motivy z původní trilogie.
Hrdina - super. Evilák - nejdřiv sem si řikal "no potěš", ale pak začal fungovat a teď zpětně hodnotim jako super. Humor - super. Chemie mezi postavami - super. Silný scény s nulovým obsahem slov a efektů, validní děj bez do očí bijících hovadin (jen s minoritníma), uvěřitelný charaktery s pochopitelnejma motivacema.... klidně bych snesl o pul hodiny delší rozjezd.
Za mě doporučuju
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:46 23. Dec 2015 |
|
|
Mně se SW líbily moc, ale ten záporák je fakt průser. Casting je naprosto hroznej. Proč v kompjůtrovejch hrách nebo animovanejch filmech dokážou vytvořit sithy, ze kterých člověk uchcává blahem, a do filmu daj takovouhle ubrečenou buzničku?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:02 23. Dec 2015 |
|
|
Mě se právě na něm líbilo, že...
*SPOILER ALERT*
... to není takovej ten klasickej sith, je to zárodek eviláka, kterej se TAK MOC snaží, ale nedává to. Darth Vader byl hotovej evilák, Sidious, Maul, Dooku, to už sme viděli kolikrát. Tohle je Anakin tak, jak měl Anakin vypadat - ucho, co nemá vlastní emoce pod kontrolou (a než někdo namítne že temná strana je o emocích, chtěl bych zdůraznit, že temní chlapci a dívky využívají své emoce, ne naopak, jak to dělá tenhlecten).
Zpočátku se tváří evil evil evil a postupně jak si přidává scény je vidět víc a víc jako máslo, takže finální konfrontace je uvěřitelná - není to noob jedi vs. pro sith, je to noob vs. noob.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:52 23. Dec 2015 |
|
|
Mě se nový SW nelíbily vůbec. Za mě tak 4/10
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:43 23. Dec 2015 |
|
|
Jo a ještě připomínka.... bylo tam hrozně málo emzáků. Pamatuju si snad jenom obchodníka z Jakku a poskoky a pak tu hodnou emzáčí babičku s okulárama, co měla ve sklepě tisíc let schovanej lightsaber, nebo co...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:34 23. Dec 2015 |
|
|
J.F.Payne wrote: Mně se SW líbily moc, ale ten záporák je fakt průser. Casting je naprosto hroznej. Proč v kompjůtrovejch hrách nebo animovanejch filmech dokážou vytvořit sithy, ze kterých člověk uchcává blahem, a do filmu daj takovouhle ubrečenou buzničku? Protože se SW to jde z kopce od doby, co patří k Disney. A bude hůř, protože Disney bude postupně odklánět od zápletek, které dřív k SW universu patřily, např. krásné herní serie jako Jedi knights, pokud se jim to nebude hodit do krámu s jejich SW anakinovského typu. A vzhledem k tomu, že ze SW budou moct dojit prachy jak diví, ještě se dočkáme mnoha a mnoha hrůz 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:54 23. Dec 2015 |
|
|
No oficiální stanovisko od Disney je ,že všechen nový Star Wars materiál(hry, knížky, všechno) musí být canon. To znamená, že na hry jako typu Jedi Knight s Kylem Katernem nebo nový KotOR můžem zapomenout. Proto taky jediný SW hry co vyšly od doby co ho Disney vlastní, byl ubohý Battlefront bez kampaně a 4 mapama z filmů, a dvě mobilový sr..výkaly. J.F.Payne wrote: ve sklepě tisíc let schovanej lightsaber Jen 35 let 
|
|
Top |
|