|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:20 12. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: Btw - těch zlaťáků mám na KV "skovaných" pro strýčka Příhodu jen deset. A protože strýček Příhoda jezdí zásadně v stíhačích AT-..., tak je "zásadně" používám na prostřelování AT-... (pokud si ho nemůžu "objet" z boku) bo standartní munice KV bohatě stačí na cokoli. Hej jo ty ATčka jsou děsné mrchy. Já když začal hrát po delší době, tak jsem si říkal "Co to sakra je?!"  Mi to nešlo prostřelit, až pak jsem začal střílet do toho poklopu nahoře, tam střílím i hodně jiných tanků. Někdy je problem se tam trefit, ale když trefí, tak DMG je jasný no. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:11 12. Aug 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-RoF- wrote: ...Někdy je problem se tam trefit, ale když trefí, tak DMG je jasný no. V tom je právě zakopaný pes  - někdy není čas "ladit" míření do "bradavice" (pro darkvisiona - nejedná se o kožní výrustky, ale o slang označující veškeré vystupující a snadno průstřelné poklopy). Mimochodem, když mám "čas" a je to poziční přestřelka, tak do "bradavic" posílám vůbušný - poměrně pravidelně jim to skrz poklop rozbíjí "vnitřek" (a ani dmg není zase o tolik nižší). to RoF - tyhle poklopy jsou třeba slabina většiny němců (díkybohu za to, protože jinak němčouři umí být hnusně neprůstřelní  ) a nečekaně se mi do nich se snaží střílet, když "kempím" se skovanou vanou v amících T-29 (a výše). Naštěstí je u nich poklop "nízký", opoti právě třeba němcům.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:58 12. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: V tom je právě zakopaný pes  - někdy není čas "ladit" míření do "bradavice" (pro darkvisiona - nejedná se o kožní výrustky, ale o slang označující veškeré vystupující a snadno průstřelné poklopy). Mimochodem, když mám "čas" a je to poziční přestřelka, tak do "bradavic" posílám vůbušný - poměrně pravidelně jim to skrz poklop rozbíjí "vnitřek" (a ani dmg není zase o tolik nižší). to RoF - tyhle poklopy jsou třeba slabina většiny němců (díkybohu za to, protože jinak němčouři umí být hnusně neprůstřelní  ) a nečekaně se mi do nich se snaží střílet, když "kempím" se skovanou vanou v amících T-29 (a výše). Naštěstí je u nich poklop "nízký", opoti právě třeba němcům. Jo tak já výbušné skoro nevozím. Mám bud normální a nebo zlaté. Jinak pravda u němců je to jedinné štěstí ty poklopy někdy. Ale třeba u E-100 a Mause mám i tak problém najít zepředu nějaké průstřelné místo a to občas i s vysokým tierem. U Amíků se ten poklop trefuje hůř, ale taky je to jedno z mých oblíbených míst, pokud není vidět podvozek. Ale dá se trefit poklop oi u sovětů, třeba hezky do IS-3, ikdyž má tu věž krásně tvarovanou, tak občas se to trefit dá, ale to spíš o štěstí a o úhlu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Darius
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:10 12. Aug 2013 |
|
 |
Poutník |
|
|
U Mausika je prý fígl zepředu.Jeden z horních rohů plátů pancéřování ( mám pocit že levej) ve spoji je 100% průstřel.Chce to trochu štelování a zkoušení. Teda nevím zda je to ještě aktuální....dlouho sem WoT-ko nehrál.Ale zkusit mužeš:-) Jinak někde na ruských stránkách sem kdysi stahoval mód kde ti to barevně označí kritická místa kkteré se dají prostřelit červeně,do začátku je to dobré ale pak je to docela rušivej element ve hře:-)
jinak střepinový náboje jsou právě dobrý na poklopy....ale jen na nižších tancích...na vyšším už má každej protistřepinovou vložku ....
_________________ Never be ashamed of a scar.It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you - Unknown
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:21 12. Aug 2013 |
|
|
Darius wrote: U Mausika je prý fígl zepředu.Jeden z horních rohů plátů pancéřování ( mám pocit že levej) ve spoji je 100% průstřel.Chce to trochu štelování a zkoušení. Teda nevím zda je to ještě aktuální....dlouho sem WoT-ko nehrál.Ale zkusit mužeš:-) Jinak někde na ruských stránkách sem kdysi stahoval mód kde ti to barevně označí kritická místa kkteré se dají prostřelit červeně,do začátku je to dobré ale pak je to docela rušivej element ve hře:-)
jinak střepinový náboje jsou právě dobrý na poklopy....ale jen na nižších tancích...na vyšším už má každej protistřepinovou vložku .... Jo tak o tom horním plánu vím, ale někdy se tam špatně míří no.  Barvy jsem kdysi měl, ale to už ted nepoužívám. Na druhou stranu to bylo užitečné na naučení, koho kam střílet. Protiskořepinovku, ted už zase moc tanků asi nemá, protože artilerie se ted vyskytují v menším počtu (aspoň většinou) a osobně mi to příjde zajimavější ta hra bez artilerie 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:45 12. Aug 2013 |
|
|
Mause střílím zepředu na SPODNÍ šikmou část vany (pokud to tedy jde  ) - teda dělám to jen s mým lehkým a středním amíkem. S těžkýma amíkama je potkávám na takovou dálku, že mířenou střelbu nemá cenu ani uvažovat. Jinak rada na Mause - nabijte výbušný a střílejte ne do něj, ale do země "pod" vanu mezi pásy (pokud vám to sklon terénu a hlavně umožní). Funguje mi to i na jiný neprůstřelný hnusy všech tvarů a barev. Střepiny jsou svinstvo - dmg je to sice nízká, ale vyvražděná posádka a moduly stojí za to. On už "vámi" zkriplený tank někdo dorazí. Nevděčná, nedocenněná práce bez kreditového ohodnocení, ale...za ten dobrý pocit  to stojí. Artilerky díkybohu (na začátku jsem nadával jak čert, že mi zrušili mojí trojkovou ruskou "odreagovávačku") už často nejsou. S odstupem času to hodnotím jako plus, že artina je ve hře 1x za pět her maximálně. Konečně je to víc o vlastních zaměřovačích a ne o tom, zda (ne)jsem ve slepém úhlu artiny  . Barvy jsou super, teď co mám 8mičkový tiery, začínám potkávat víc a víc nových tanků 9-10 tierů, který neznám, takže si je zase na nějakou chvilku...na prosfištění slabých míst vrátím  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:30 12. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: Barvy jsou super, teď co mám 8mičkový tiery, začínám potkávat víc a víc nových tanků 9-10 tierů, který neznám, takže si je zase na nějakou chvilku...na prosfištění slabých míst vrátím  . Ani se nedivím, u některých nových amíků, francouzů a britů je občas problém najít místo kam prostřelit  . Ty americké tank destroyery mám vždy chut prostřelit do vany, ale ono to tam vždy nejde, páč ti zmetci tam mají pancíř 200mm a víc 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:34 12. Aug 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Ty americké tank destroyery mám vždy chut prostřelit do vany, ale ono to tam vždy nejde, páč ti zmetci tam mají pancíř 200mm a víc  To je to nejmenší  , ale navíc to TVAROVÁNÍ, kam se na to hrabou ruský KV/KS. Ty jejich přídě by byly neprostřelitelný i s pancířem 20mm  . Hnus plný cinkotu, Vaše velebnosti! 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:34 13. Aug 2013 |
|
|
-RoF- wrote: ...každé třídě najdeš tank, který nějak vyčnívá. Z mého pohledu ve 4 třídě vyčnívá Matilda. 5. třída - KV-1, možná i T1 6. třída - KV-1S 7. třída - T29 8. třída - IS-3 Je to jen můj názor , ale klidně na to můžete rozpoutat diskuzi ve WoT  5. třída - KV-1 (rozhodně), T1 (přesněší dělo než KV-1, je větší papír), Churchill (místy nehezky neprůstřelný předek ve stylu ATéček. Pozn.: Nevím jak se za něj hraje, ale mě se proti němu hraje "hůř". 6. třída - KV-1S vládne všem, KV-1S všem vládne, do temnoty stáhne. Nicméně mě se skvělě hrálo s T6 (výborné rychlé přesné dělo), ale na KV-1S uber DMG kanon nemá (byť jsem si za celou dobu hraní na KV-1S nezvyk  ), a za brity bych hlasoval za "druhýho" Churchilla, opět nevím jak se "za" něj hraje, ale proti mě ho rád nemám. 7. třída - T29 (když má kam skovat vanu, jinak je to papír) 8. třída - IS-3, T32 s "lepší" věží není špatný (byť mu kulhá dělo) a jednoznačně vede můj milášek T34, jak si má kde skovat vanu  , ani "placatá" IS-3 mu neodolá.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:50 13. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: 5. třída - KV-1 (rozhodně), T1 (přesněší dělo než KV-1, je větší papír), Churchill (místy nehezky neprůstřelný předek ve stylu ATéček. Pozn.: Nevím jak se za něj hraje, ale mě se proti němu hraje "hůř". No churchila je nejlepší střílet do věže, pokud má takovou tu plochou vepředu, tak tam je sice pancíř 100mm nebo kolik, ale je to kolmá plocha k dráze tvé střely, takže bys měl prostřelovat dobře. On i churchil je šíleně pomalý, T1 mi zase příšla rychlá. KaTo wrote: 6. třída - KV-1S vládne všem, KV-1S všem vládne, do temnoty stáhne. Nicméně mě se skvělě hrálo s T6 (výborné rychlé přesné dělo), ale na KV-1S uber DMG kanon nemá (byť jsem si za celou dobu hraní na KV-1S nezvyk  ), a za brity bych hlasoval za "druhýho" Churchilla, opět nevím jak se "za" něj hraje, ale proti mě ho rád nemám. Souhlas, dělo KV-1S je prostě šílená mrcha  Ona mi přišla i pohybově vcelku rychlá. Ale mě osobně to s ní nikdy nešlo. KaTo wrote: 8. třída - IS-3, T32 s "lepší" věží není špatný (byť mu kulhá dělo) a jednoznačně vede můj milášek T34, jak si má kde skovat vanu  , ani "placatá" IS-3 mu neodolá. Sice jsem T32 nehrál a zatím ani neplánuju, ale co jsem viděl u Aerse, tak je u ní problém právě to dělo. Na druhou stranu, když umí člověk mířit, tak to není problém. U té T34 by mi hlavně vadilo to delší nabíjení. Na druhou stranu IS-3 nabíjí taky dlouho, ale pořád je to o 2sekundy nebo kolik lepší jak T34. A co další třídy? 9 a 10? Když nepočítám stíhače, kde jsou takové srandičky francouští, neměčtí a američtí stíhači, tak největší mrcha v 9. tieru mi příjde sovětská ST-1. V 10. tieru zase E-100 a nebo opět sověti IS-4
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:57 13. Aug 2013 |
|
|
-RoF- wrote: A co další třídy? 9 a 10? Když nepočítám stíhače, kde jsou takové srandičky francouští, neměčtí a američtí stíhači, tak největší mrcha v 9. tieru mi příjde sovětská ST-1. V 10. tieru zase E-100 a nebo opět sověti IS-4 Tiery 9+10 nemám, neznám, neumím  (a zase tak často nepotkávám, abych si udělal představu), ale obecně je s T-34 nevnímám jako hrozbu  . Jen přebíjím na zlaťáky  .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:01 13. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: -RoF- wrote: A co další třídy? 9 a 10? Když nepočítám stíhače, kde jsou takové srandičky francouští, neměčtí a američtí stíhači, tak největší mrcha v 9. tieru mi příjde sovětská ST-1. V 10. tieru zase E-100 a nebo opět sověti IS-4 Tiery 9+10 nemám, neznám, neumím  (a zase tak často nepotkávám, abych si udělal představu), ale obecně je s T-34 nevnímám jako hrozbu  . Jen přebíjím na zlaťáky  . Tak já si někdy vezmu IS-7 a nebo objecta 268 a představím ti tiery 9-10 Kdysi jsem se svým objektem 268 už zažil bitvu, kde bylo na každé straně 14 desítkových tierů a ti poslední byli osmičky  chudáci. Nebyla to špatná bitva, jenže po pár minutách boje to skončilo patovou situací, páč jsem zůstal jen já a jeden stíhač a nikdo z těch 5 nepřátel nechtěl útočit. mě nakonec zničili a beztak bitva skončila remízou 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:22 13. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
S churchillama se mi s obouma hrálo dobře. Jsou to sice lemry, ale hodně vydrží a relativně rychlým dělem kdeco uklovou. Má i docela pěknou penetraci.
S KVS jsem se teda taky nikdy nesžil. Možná jiné dělo?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:31 13. Aug 2013 |
|
|
No jsem zvědav, jak mi upraví mýho milouše VK 36.01 H, v dalším patchi z něj udělají heavy tank, třeba mu dají něco navíc  a KV1Sky půjdou prdět do hlíny ještě rychleji než jdou teď. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:32 13. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: No jsem zvědav, jak mi upraví mýho milouše VK 36.01 H, v dalším patchi z něj udělají heavy tank, třeba mu dají něco navíc  a KV1Sky půjdou prdět do hlíny ještě rychleji než jdou teď.  Neee... oni chtějí pohřbít i tenhle tank? Začíná se mi redukovat garáž.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|