|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:42 15. Mar 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
čísla a kloubouk = levný a jednoduchý generátor Pro věrohodnost losu doporučuji celý proces natáčet zaslat na youtube. A los musí provádět osoba nezaujatá!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:47 15. Mar 2013 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:22 16. Mar 2013 |
|
|
Hm, hm, můžeme pod jedním účtem zápasit dva zvlášť?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:19 16. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
jména tanků nahlásím zítra vecer
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:47 16. Mar 2013 |
|
|
-RoF- wrote: A to musí boj probíhat jen na tom náměstí a nebo můžu se schovat za ty baráky? ... Fryn wrote: To je ještě na zvážení. Jsou dvě varianty. První je, hrát to jen čistě v té vnitřní vyznačené části, jak je ukázáno na obrázku. Pak je tu druhá, která se drží přesně pravidel ESL ligy, kde je hrací část rozšířena i o okolní ulice (stále se to ale podobá obdelníku). Je na to dokonce i mód přímo na stránkách ESL, který tu hrací plochu omezuje, ale nemám s ním zkušenosti (v době, kdy jsem se hlásil na ESL turnaj, snad nebyl ani vyžadován). Já osobně bych to moc nekomplikoval a přikláním se spíš k první variantě, bojím se, že by se pak tanky moc náhaněli a docházelo k přehnanému taktizování. Je to ale na vás, která varianta by vám vyhovovala nejvíc ? V tom módu jsou i další mapy, ale pro náš turnaj bych rozhodně použil jako standart Himmelsdorf, protože je asi nejvyváženější.
Osobně bych byl i pro ulice kolem náměstí . A samozřejmě mapa jen Himmelsdorf
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:46 16. Mar 2013 |
|
|
zdravim  preju peknou hru, az se bude hrat dalsi kolo s necim vetsim, tak se rad pridam.
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:44 17. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Shaman88 wrote: Dík, to se použije. Braenn wrote: Hm, hm, můžeme pod jedním účtem zápasit dva zvlášť? Pokud myslíš jestli mohou být přihlášené dva stroje z jednoho účtu, tak to nejde a to z jednoduchého důvodu, protože kdyby na sebe narazili v turnajovém stromu, tak se ten zápas nemůže odehrát. Na to kolik se skrývá osob pod jedním účtem se ale nehledí a hledět nebude  . -RoF- wrote: Osobně bych byl i pro ulice kolem náměstí .
A samozřejmě mapa jen Himmelsdorf Tak po uvážení jsem se rozhodl, že se to ze začátku nebude komplikovat a raději se pojede ta jednoduchší varianta, kde je herní prostor vymezen jen na vnitřek náměstí. Pokud se pojedou i další "ročníky" turnaje, tak bych ale chtěl vyzkoušet i druhou variantu. Jinak o půlnoci končí možnost se přihlásit do turnaje a také nominace tanků. Ráno (nebo ještě po půlnoci) pak představím jak dopadlo rozlosování a jednotliví soupeři se už budou moct domlouvat na vzájemných zápasech. EDIT: Tímto bych ještě poprosil Kucika a Galliho ať nejpozději do půlnoci nominují svůj tank.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:40 17. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
MS-1
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:23 17. Mar 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Beru zpet. Davam T1. Projel jsem se s MS a zjistil, ze me ta lina mrcha nebavi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:34 18. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Turnaj je zahájen. V prvním příspěvku je turnajový strom tak jak proběhlo náhodné rozlosování. Dřív než začnete se zápasy si ještě jednou pročtěte pravidla.Pěknou zábavu všem  . P.S. Zrovna RoFa jsem teda dostat do prvního kola nechtěl.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:55 18. Mar 2013 |
|
|
 Dobré a zajimavé rozlosování. Jako mě se moc bát nemusíš, já ty prcky moc neumím a ještě občas mívám ping 200-300, ale uvidíme 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:00 18. Mar 2013 |
|
|
Jeste by bylo zajimave kdyby proti sobě vsichni jeli stejnejma tankama... ale to mozna zas jindá 
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:11 18. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: :D Dobré a zajimavé rozlosování. Jako mě se moc bát nemusíš, já ty prcky moc neumím a ještě občas mívám ping 200-300, ale uvidíme  Nebudu podceňovat  a když vypadnu, tak tu mám pár dalších kterým můžu držet palce (nejsem jediný, který dal důvěru T1). Bruciacullo wrote: Jeste by bylo zajimave kdyby proti sobě vsichni jeli stejnejma tankama... ale to mozna zas jindá  To by ten výběr byl už až moc svázaný pravidly. Počítám, že by nebylo moc snadné se domluvit přímo na jednom stroji (jak každý preferuje něco jiného) a taky ne každý by si chtěl pořizovat jen kvůli turnaje stroj, který mu přímo nesedí. V tomto jsem spíš pro volnější volbu  .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:31 18. Mar 2013 |
|
|
Fryn wrote: Bruciacullo wrote: Jeste by bylo zajimave kdyby proti sobě vsichni jeli stejnejma tankama... ale to mozna zas jindá  To by ten výběr byl už až moc svázaný pravidly. Počítám, že by nebylo moc snadné se domluvit přímo na jednom stroji (jak každý preferuje něco jiného) a taky ne každý by si chtěl pořizovat jen kvůli turnaje stroj, který mu přímo nesedí. V tomto jsem spíš pro volnější volbu  . losem by se vybral stroj... no nevim jak vy ale ja si kvuli turnaji stejne kupoval  u tech jednicek to neni nic strasneho si myslím ale tak... ja jen řikal že by t bylo zajmavé 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 13:23 18. Mar 2013 |
|
|
Tak nás tam alespoň zapiš Fryne buď za oba, nebo pod jménem účtu (:D).
A kuciku, kdy se do toho pustíme?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|