|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:53 09. Nov 2009 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:05 12. Nov 2009 |
|
|
Skvělý styl o kterém jsem nikdy předtím neslyšel: Pirate metal (ALESTORM - Keelhauled).  Keelhaul that filthy landlubber, send him down to the depths below! Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho!
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:05 12. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Skvělý styl o kterém jsem nikdy předtím neslyšel: Pirate metal (ALESTORM - Keelhauled).  Keelhaul that filthy landlubber, send him down to the depths below! Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho! Hehe jo ti jsou dobří a Swashbuckle si slyšel? Obě kapely byly na Paganfestu a děsně tam řádili (a dělali tam předkapely)....vždy když hráli Korpiklaani, tak tam někdo z nich naběhl na podíum a zpíval s něma. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:27 13. Nov 2009 |
|
|
Sobik wrote: Skvělý styl o kterém jsem nikdy předtím neslyšel: Pirate metal (ALESTORM - Keelhauled).  Keelhaul that filthy landlubber, send him down to the depths below! Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho! Ale tohle uz sem daval Bersekr prece ne?  ...Ze takhle nejak podobne to vypadalo pri plavbe do Hag graru nebo kam to jezdil:))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:43 13. Nov 2009 |
|
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:04 13. Nov 2009 |
|
|
Tak ty piráti jsou zlý 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:16 13. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lord_Berserk wrote: Neco pro nase motorkare z archivu
Neni nad klasiku http://www.youtube.com/watch?v=vlc6XM_y ... re=related
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 08:31 13. Nov 2009 |
|
|
Dnes již klasika. I když Kucikovi AC/DC jsou rovněž moc fajnový. http://www.youtube.com/watch?v=QFLu6bu7LEk
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 09:39 13. Nov 2009 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:12 13. Nov 2009 |
|
|
Já ted když jel ze školení autem, tož tatka tam měl na MP3 tuhle hudbu....no musel sem se krotit s plynem....celkem fajn.  Sice zajimavý styl co moc neposlouchám, ale je to fajn. Fear Factory - Linchpin
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:24 20. Nov 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:39 20. Nov 2009 |
|
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 10:36 21. Nov 2009 |
|
|
Tak ja poslouchám tady pána a někdy i při hře http://www.myspace.com/inonzur
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:14 21. Nov 2009 |
|
|
Jo v práci sem poslouchal i nějaký symfonický metal a taky fajn Visions of Atlantis - LemuriaUff Sapale 
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:12 22. Nov 2009 |
|
|
Power Melodic Death metal: Wintersun - Battle Against Time. Škoda že to na Youtubu nevyzní tak dobře, jako na 5.1 repru, popř. rovnou na koncertu. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|