|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:39 03. Oct 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:06 03. Oct 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
KaTo wrote: Doporučuji zkouknout diskuze na WoT facebooku, někdy se člověk fakt zasměje  . Nejlepší je když tam hodí nějakou hádanku a vždy se najde nějaký troll co napíše "to je Maus" a pak nějaký puberťák co napíše "Já mám Is-3" a ted nedávno jsem četl postesknutí jednoho hráče co by chtěl vidět reálný souboj T-29 vs. Tiger I a jeden takový mu tam hned začal rozepisovat statistiky ze hry.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:17 04. Oct 2013 |
|
|
Uff to jsou zase.... no nic. Zajímavá akce http://worldoftanks.eu/cs/news/44/speci ... nik-space/A to jsem chtěl zkusit druhou řadu sovětských stíhačů. Ideální čas na expení a nákup jak vidím  Aspoň se nebude posádka objectu704 flákat.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:57 04. Oct 2013 |
|
|
Dobrá akce, myslím že ISík si zastřílí 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:16 04. Oct 2013 |
|
|
Jinak občas nějaké info se dá dočíst tady  otázka jestli to je fakt nebo ne ..... http://www.worldofwars.cz/index.php/top ... ov/page-76Se asi tanky budou převracet i na záda, když spadnou a tak 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:38 04. Oct 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
KaTo wrote: *zírá na Mollyho* To mi chceš namluvit, že "arcádová" hra, jakou WoT je, někdo bere vážně .... * Koukne na Mollyho * * Koukne na KaTa * * zpět na mollyho * * na KaTa * To by přece nikoho ani nenapadlo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:41 05. Oct 2013 |
|
|
Puxina wrote: Uh  ted jsem měl výdělek s IS-7 jak s prémiovým tankem a to jsem dostal ještě 25k za 5000 dmg  Divné, že jsem neztratil ani HP ze svého tanku, to se stává jednou za deset let  Tak právě jsem tě téměř v kreditech dorovnal, tank bez ztráty HP, prokuchával jsem ISíkem 7-9 tiery a tohle byl výsledek  Akorát těch 100k ne a ne dosáhnout 
Attachments: |

IS.JPG [ 99.63 KiB | Viewed 6093 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:48 05. Oct 2013 |
|
|
Pěkné  a povedené expy. To máš i s tím bonusem 50k za zabití 5 a více soupeřů. To je ted nějaká mise 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:54 07. Oct 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:25 07. Oct 2013 |
|
|
Jojo ty létající tanky jsem viděl. To je nějaký bug. A to že si někdo nahraje a nebo vytvoří pomalování tanku *pokrčí rameny*
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:11 07. Oct 2013 |
|
|
Jinak trošku vážnější video ohledně nového patche http://worldoftanks.eu/cs/news/46/asap-89/Jsou tam fajn vysvětleny ten nový mód bitev 7vs7. Vypadá to zajímavě, tak uvidíme. Ti němečtí stíhači vypadají divně, ale proč ne. Desítka bude mít au bubínkový zásobník 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:52 07. Oct 2013 |
|
|
Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy 
Attachments: |

shot_070.jpg [ 612.6 KiB | Viewed 6096 times ]
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:57 08. Oct 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Puxina wrote: Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy  Ti byli taky pěkně vydření  , ale celkově byly včera velmi povedené bitvy.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:07 08. Oct 2013 |
|
|
Fryn wrote: Puxina wrote: Sranda ve třech lidech v četě jsem ještě Bratry ve zbroji neměl. Dobré bitvy  Ti byli taky pěkně vydření  , ale celkově byly včera velmi povedené bitvy. No já si už už říkal jestli to dáš nebo ne  Kloboukovi jsem nechával T-150 a jel jsem na toho posledního a jen jsem viděl jak mu mizí HP a tys ho pak dorazil. Jo hry středáků jsou nejzajímavější, asi bysme mohli někdy zkusit to TS  .
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:18 08. Oct 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Puxina wrote: No já si už už říkal jestli to dáš nebo ne  Kloboukovi jsem nechával T-150 a jel jsem na toho posledního a jen jsem viděl jak mu mizí HP a tys ho pak dorazil. Jo hry středáků jsou nejzajímavější, asi bysme mohli někdy zkusit to TS  . Nj, když jsem u svého AMX konečně nabil zásobník, tak už byl jen na jednu ránu. Moje první šla mimo a pak ... ehm, jsem trochu nesportovně zastoupil ostatním prostor ke střílení, abych ho druhou v klidu dokončil. Proti TS nic nemám, Klobouk si ho snad taky už doinstaloval.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|