|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:56 27. Oct 2012 |
|
|
Nejvíc se mi to líbí od 7:20  , to je perfektní hudba. Guns N' Roses - November Rain
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:55 27. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:41 28. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Moc hezké šnekoune. Já pošlu zase něco ošklivého  , ale tentokrát to nemyslím vážně. Jedná se o velmi zajímavou hudbu... říkáme tomu s kamarádem totalitní metal. Kapela se jmenuje NKVD. http://www.youtube.com/watch?v=eRHzA1bO58U
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 11:15 28. Oct 2012 |
|
|
Tak jsem byl včera zase na jedné akci! Jednalo se o Heiden Fest. První se představila mladá kapelka z Itálie Krampus. Hráli pěkně, ale prostě mi přišli nedozrálí. Zpěvák vypadal jak když si spletl kapelu (metalcore zpěvák ve folk metalu), celkově byla skupina převlekově rozhozená... byli tam podobné prvky, ale zatímco flétnař vypadal jako pořádný fantazák v kůži a kožešině, zpěvák byl úplně normálně obleček (lehce otrhán) a kytaristovi se u pasu kejvaly plastové řetězy. Velké plus této kapely byla houslistka, takže se bylo na co koukat.  Jednou ale snad budou dobrý! Live nic moc, ale studiovky jsou fajn  . http://www.youtube.com/watch?v=ooJxnHT4ioc Pak už ale nastalo peklo! Přišli norští Trollfest! A skutečně se vyznamenali. Převleky byly úžasné! Představte si bandu bezdomoveckých čměláků (zpěvák vapadal jak včelka Mája)! Hudba byla tvrdší, ale rozhodně zajímavá, hlavně kvůli saxofonu, který měl pěkné melodické pasáže do toho nářezu. Tady jsem neměl co vytknout. Neříkám že mi to přesně padlo na slinu, ale byla to zábava! http://www.youtube.com/watch?v=URnLoP3XUqk/2011/20111001_Trollfest/images/Heidenfest-Giessen-20111001_Trollfest-_4383.jpg) Další kapelka pak byli němečtí Varg. Ty vám moc nepopíšu, protože ty jsem využil na revalitazační přestávku. Čvrtou kapelou byli známí Korpiklaani. Finové mě letos trošku nakrkli. Nehráli jejich stěžejní songy jako Vodka, Beer Beer a pár dalších. Zpěvák vůbec nehrál na kytaru. A prostě... nevím co bych k tomu řekl. Viděl jsem je asi pětkrát už. Novej houslista je fajn. Oproti MOR kde se moc neprojevoval to tady pekelně rozjel. http://www.youtube.com/watch?v=DVKgWXeFZBA Poslední a dle mě také nejlepší kapelkou byli Wintersun. Další finská kapelka. Krásné kytarové pasáže, vokály taky super. Velmi sympatičtí hoši. Tady už se přestalo blbnout a kravit a začal o něco vážnější seveřanský metal. Tahle kapela ani tak neudivovala zjevem, nebo tak... všechno měla v hudbě. Takže snad jen když si to poslechnete... http://www.youtube.com/watch?v=rEojZNGjJDY
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:46 30. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:01 30. Oct 2012 |
|
|
Florence + the Machine: Seven Devils PS: Věnováno samozřejmě Vilmě, ale nechtěla jsem spoilerovat předem... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 01:51 31. Oct 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:28 30. Oct 2012 |
|
|
No já byl nedávno na koncertě ve Zlíně na Máňovař tedáá Manowar Manowar Hala vyprodaná, jsem to tipoval tak na 4-5k lidí. Hráli snad dvě a půl hodky a přestávky měli jen krátké. Dost dobrý zvuk, což mě potěšilo. Dokonce zahráli snad 5 písní z nového alba Překvapil mě Demaio, že se dokonce nazpamět naučil několik českých vět  . Holt povedený koncert 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:47 31. Oct 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:49 31. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:35 31. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Nebo v případě lesbické varianty Vilmy tohle.  A něco pro samotnou Vilmu a její komando. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:34 31. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:03 31. Oct 2012 |
|
|
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:25 31. Oct 2012 |
|
|
Nějak ted poslouchám starší hudbu a líbilo se mi tohle Bonnie Bianco & Pierre Cosso - Stay
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:59 31. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 09:24 01. Nov 2012 |
|
|
|
Top |