|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Thuereg
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:42 05. Aug 2011 |
|
|
Tak jsem koukal na "Na vlásku" a teda ten kuň tam je dokonalej 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:08 06. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
PlaytimeJedna z nejlepších komedií co jsem měl možnost shlédnout.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:22 06. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:50 06. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: http://filmy.kinotip.cz/sucker-punch-2011/ Zvláštní že? Asi bych to nemohla vidět znovu, ale... po počátečním šoku "wtf??" se mi to líbilo 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:40 06. Aug 2011 |
|
|
Ono se to tvari zmatene chvilema, ale ten konec je dost tvrdej 
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:30 06. Aug 2011 |
|
|
Při sledování toho filmu se mi líbily efekty a příběh mi přišel lehce slabší...nicméně tím koncem se celý můj dojem jaksi převrátil a můžu říct, že nakonec mě to snad i celkem příjemně překvapilo Edit Desmond : smazán duplicitní příspěvek . Screw you Déjà vu.
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:33 06. Aug 2011 |
|
|
deja-vu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:43 06. Aug 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: deja-vu ne, jen debilní internet 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:16 06. Aug 2011 |
|
|
Jo ten je dobrej, nečekaná zápletka, která mi tak nějak od půlky byla jasná, jen jsem nemohl pochopit jak to vlastně provedou, když hrdina je prostě běžnej polda hrdina Já bych doporučil Sci-fi Pandorum. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:31 07. Aug 2011 |
|
|
Alien vs. Ninja
2010, japonsko
Skvělá zápletka, bezchybné efekty, charismatičtí a věrohodní hlavní hrdinové, práce kamery na jedničku a herecké výkony gradují hlavně v dramatických scénách. Nemám co vytknout, doporučuji všem.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:55 07. Aug 2011 |
|
|
Když jsme u Japonska, znáte anime Seirei no Moribito? Ten kdo dává přednost příběhu před klasickým scénářem anime jako Naruto a Bleach (permanentní souboje a levelování hrdiny nahoru), tomu se to bude líbit... perfektní zápletka, nádherné vykreslené charaktery a i na ten boj dojde.. http://www.csfd.cz/film/231772-seirei-no-moribito/
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:28 07. Aug 2011 |
|
|
Jistě, že známe. Jestli se líbilo zkus věci jako Blood+, Samurai champloo nebo HakuokiS tím že by zrovna Naruto nebo Bleach bylo něco jako "klasický scénář" anime rozhodně nesouhlasím.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:15 07. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Osobně jsem preferoval pro příběh hlavně FullMetal Alchemist, především pak druhou sérii s podtitulem Bratrství (ta na CSFD není). Problém je, že obě série mají relativně málo dílů. První, která je z menší části z mangy a z větší části dle vlastního scénáře, má tuším 51 dílů a patří k ní nějaké filmy. Druhá je přesnou adaptací mangy a má tuším něco přes šedesát dílů.
_________________ .
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:40 07. Aug 2011 |
|
|
Jediný co jsem shlédnu z tohodle žánru byl Death Note. Zezačátku mě to zaujalo, ale pak to ztratilo jiskru. Řekl bych, že stejně nikdy nepochopim tyhle japonský dílka. http://www.csfd.cz/film/227201-death-note-zapisnik-smrti/
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:46 07. Aug 2011 |
|
|
Četnost dílů vůbec není směrodatná. Lepší kratší podařené dílko než sáhodlouhá blbost.
|
|
Top |
|