Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:18 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 77  Next
Author Message
 Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
PostPosted: 18:21 31. Jan 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Já to chápal tak, že ten reaper byl tak jako tak na sračky. Ale ta báze obsahovala informace o tom, jak se Reapeři vytváří a to chtěl IM získat.

Reply with quote  

PostPosted: 20:02 31. Jan 2012 
Urozený
 ICQ  Profile

SPOILER (zvýraznit): Ať už základnu odpálíte nebo ne, Cerberus stejně nějakou technologii získá (viz kniha Retribution), je možné, že pokud je základna nedotčená, získá Cerberus více technologií.

Reply with quote  

PostPosted: 07:16 02. Feb 2012 
Ďábel
 Profile

Fryn wrote:
-RoF- wrote:
O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné.

S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt :D. Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu. :) Ale pak jsem koupil lepší a už to jede.

Pod jakým accountem hraješ ? Já mám teď nejnižší tank z třetí třídy, tak bysme třeba někdy mohli zahrát společně v četě.
Nj, začátky jsou perné, co bys taky ale od tanků jako Leichtraktor, MS-1 (T-18) nebo Renault FT-17 čekal :) .

Jo vidíš jsem se chtěl zeptat. Dá se tam použít aj Taranování? Já si o tom nedávno četl v řecko-perských válkých a dočetl jsem se, že to používalo i v tankových bitvách. Je to vlastně najetí v rychlosti do druhého tanku.

Jinak všiml jsem si, že se dá prostřelit pancíř aj těžkým tankům. Když ted hraju za tu BT-07, tak se mi povedlo pár těžkých sundat, aj když má jen 45mm kanon. Asi je třeba mířit na pásy a nebo na zadek, kde je pancíř slabší. Ale zajímalo by mě. jestli se dá trefit do míst, kde má řidič výhled, tam je taky pancíř slabší.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:21 02. Feb 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

lákáte mě! btw taran je vůbec náraz hejbátka do hejbátka. Používalo se to už v první světové válce u letadel a bylo to pokládáno za vrchol hrdinství. V druhé měli potom němci speciální taranovací letku. Pozor, neplést s kamikadze, to jsou sebevrazi. Taranaři kolikrát i přežili :).

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 09:56 02. Feb 2012 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
lákáte mě! btw taran je vůbec náraz hejbátka do hejbátka. Používalo se to už v první světové válce u letadel a bylo to pokládáno za vrchol hrdinství. V druhé měli potom němci speciální taranovací letku. Pozor, neplést s kamikadze, to jsou sebevrazi. Taranaři kolikrát i přežili :).

:) Tak já právě s tím svým sovětským tankem narazil, do jednoho dělostřelce a on bouchl, tak nevím jestli jsem ho sundal Taranováním a nebo ho někdo sestřelil :D.

Jinak jo u letadel to jde taky, ale tam se to spíš dělalo, tak, že vrtulí očesal ty křidélka na zadku letadla, kterým se to letadlo ovládá ne?

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 09:59 02. Feb 2012 
Urozený
 ICQ  Profile

Molly23 wrote:

Sakra a to se jim vyplatilo? Nebo mi chceš říct, že někoho taranovali a pak letěli dál? :shock:

Reply with quote  

PostPosted: 10:02 02. Feb 2012 
Ďábel
 Profile

G-ladiator wrote:
Molly23 wrote:

Sakra a to se jim vyplatilo? Nebo mi chceš říct, že někoho taranovali a pak letěli dál? :shock:

Jasně :D http://cs.wikipedia.org/wiki/Taran

Mě to právě zajímá jestli to jde, páč u tanku se mi taky stalo, že mi došly náboje a tohle je vcelku dobrá alternativa. Problém že sice s mým tankem dám slidní rychlost 65km/h, ale panceřování je slabší. Takže by to spíš bylo kamikadze.

Reply with quote  

PostPosted: 10:27 02. Feb 2012 
Urozený
 Profile

teď momntálně NwN...ale jinak Dead space a nebo Diablo!! :-)

Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech

Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí

Kde neni Krocák, tam se nechodí!!

Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás

Quote:
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni

Reply with quote  

PostPosted: 10:41 02. Feb 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

G-ladiator wrote:
Molly23 wrote:
...

No bylo to myslím, až po invazi v Normandii hlavně a důvodem bylo to, že letců ubylo, ale strojů bylo pořád dost. Tak přidali na letouny pár kusů železa navíc a normálka navedli letadlo, včas vyskočili a pomasakrovali tím třeba bombardéry apod.

A srandička k ME
Obrázek

Reply with quote  

PostPosted: 15:42 02. Feb 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Taran v jedné z her na kterých ujíždím! Il-2 Sturmovik!

http://www.youtube.com/watch?v=12ITYHrSc-4

PS: Nabouráš, vyskočíš... doufáš :D Tohle se i ve hře povede málokdy, dost se divím že nevybouchli a nemožné to není... zažil jsem to v multáku, kdy mě kolega nechtěně vrtulí zničil motor při zmatku nad letištěm a já padl, zatímco on si letěl s podivem dále. Také není nic divného vysunout podvozek a oříznout ho o nepřítele :D

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 15:45 02. Feb 2012 
DM Thalie
 Profile

-RoF- wrote:
Jo vidíš jsem se chtěl zeptat. Dá se tam použít aj Taranování? Já si o tom nedávno četl v řecko-perských válkých a dočetl jsem se, že to používalo i v tankových bitvách. Je to vlastně najetí v rychlosti do druhého tanku.

Dá a je to celkem běžná praxe odolnějších tanků proti těm křehčím (kupodivu), zvlášť když ten chudák slabší jen tak beznadějně cinká o pancíř útočníka a nemá už před ním kam zmizet (střelivo pro vyšší třídy je celkem drahé, tak proč si zbytečně krátit příjem).
Takový útok stojí samozřejmě i něco "životů" útočníka, ale pokud je mezi těmi sraženými tanky velký rozdíl v pancéřování a velikosti, tak to skoro nejde ani pocítit. Nezanedbatelnou roli hraje i rychlost.

-RoF- wrote:
Jinak všiml jsem si, že se dá prostřelit pancíř aj těžkým tankům. Když ted hraju za tu BT-07, tak se mi povedlo pár těžkých sundat, aj když má jen 45mm kanon. Asi je třeba mířit na pásy a nebo na zadek, kde je pancíř slabší. Ale zajímalo by mě. jestli se dá trefit do míst, kde má řidič výhled, tam je taky pancíř slabší.

Záleží čemu říkáš těžký tank. Třeba s BT-7 bys měl potkávat zatím nejvýš tak ruský KV(3), který je první pořádný těžký tank na který se dá ve hře narazit (francouzkou předválečnou B1čku ani nepočítám, to je šnek, který je dobrý tak leda jako magnet pro co největší nepřátelskou palbu). Spíš bych čekal, že z těch vyšších tříd natrefíš na střední tanky jako PzIV, který má skutečně boční a zadní pancíř celkem slabý (po vylepšeních je to ale naprosto skvělý stroj) a který lze prostřelit i s nižší třídou.
Další věc je ta, že ruský kanóny ZiS, jsou opravdu velmi kvalitní (někdo by řekl, že přesílený). Můj nevyšší ruský tank je teď T-28 (jen o krůček před KV) a jeden z jeho nejlepších kanónů (57 mm ZiS-4) dokáže prostřelit při dobrém zásahu až 140mm, což je na čtvrtou třídu sakra výkon. Samozřejmě platí i jistá fyzika, takže nejlepší je mířit na protivníka pokud je k vám trupem natočen v 90 stupních, každý tank má v plátování nějaké to slabé místo, používat spíš průraznou munici atd... .

Jinak, jsi docela kropič, vždyť to BT-7 má snad tak 60 kousků munice :) .

Reply with quote  

PostPosted: 18:56 02. Feb 2012 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jo Sturmovika jsem už taky dlouho nehrál. Přijde mi, že pilot jsem fakt strašnej. Zvlášť co se vzdunejch soubojů týče.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 14:00 07. Feb 2012 
Rytíř
 Profile

Vy co hrajete WoT (RoF a spol) pisněte mi Pm s vaším nickem tam , mužeme dát četu. jedu německou a ruskou větev. Mám stroje III - V.

Reply with quote  

PostPosted: 14:04 07. Feb 2012 
Velmistr
 Profile

Jdu instalovat
http://kingdownload.cz/kingdoms-of-amalur-reckoning/ :)

a včera večer jsem zakysla u Trine 2, miluji pohádkový hopsačky :-D

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 07. Feb 2012 
Urozený
 Profile

Maya wrote:

To na mém pc vydrželo opravdu krátkou chvilku :D Vytvořil jsem charakter chvíli bloumal jak to vypadá... zhrozil se a odinstaloval.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 77  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]