|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:36 20. Jul 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: Tak zejtra vecer budu na pc, po osmy pak tmuzem dat mollysaku, uz mam ctyrkove stihace a zjistil jsem ze kazde letadlo se da vylepsovat, tedy posadka. Hned se pak lita lip  Hlavně si dej pozor na tohle ušáku Taky pozor jak cvičíte osádku letadla na daném slotu, jakmile letadlo vyměníte za ,,lepší" nebo jiné, zůstane vám tam posádka cvičená na původní letoun. Z toho plyne , že nenacpu bombarder na slot po stíhačce. Kdyžtak mě opravte.  Asi je nereálné , že by ve hře byla možnost hrát aktivní pozemní jednotku, loď i letadlo  (až rozjedou armádu a loďstvo)
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 00:47 21. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Kdoví!  abych neměl na leteckém stíhačovi nasazený tank!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 07:53 21. Jul 2013 |
|
|
Slencak hraje taky jo Poslete mi kdyztak nicky 
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:34 21. Jul 2013 |
|
|
Darkvision
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:51 21. Jul 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: Darkvision Kašli na něj Dárku  kdyby nebyl lemra tak si je tu dohledá  Už máte někdo těch 10 vítězství?
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:59 21. Jul 2013 |
|
|
ještě jsem nezačal jinak Missak
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:48 21. Jul 2013 |
|
|
Tak pánové, já to asi dneska neodlítám. Notas má zase horečku...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:55 21. Jul 2013 |
|
|
slencak wrote: -darkvision- wrote: Darkvision Kašli na něj Dárku  kdyby nebyl lemra tak si je tu dohledá  Už máte někdo těch 10 vítězství? Noo ja budu nejdriv na pc az po osme vecerni. Tak snad to do pulnoci stihnu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 15:24 21. Jul 2013 |
|
|
vzteklejbobr
Attachments: |

nej1.jpg [ 148.97 KiB | Viewed 4553 times ]
|

nej.jpg [ 252.01 KiB | Viewed 4553 times ]
|
Last edited by slencak on 20:49 21. Jul 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:50 21. Jul 2013 |
|
|
A nechci vám kazit náladu,ale podle mě je to výhry po sobě 3=50gp 5=100 10=300 Nesmí v tom být prohra.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 21:43 21. Jul 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
No teda nevím zkoušel jsem war thunder i wowp a ten wowp mi přijde mnohem reálnější aspoň co se fyziky týče. V tom war thunderu se ty letadla chovaj dost hloupě. Fighter se naklání uplně nezávisle na čemkoliv, roll se dělá klávesou, při otáčení toho dosáhnout nejde...nejsem sice zkušenej aviatik ale přijde mi to jak obyčejný shooter jen z pohledu letadla, ne simulátor. Ale možná sem něco přehlíd.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 23:25 21. Jul 2013 |
|
|
mandos wrote: No teda nevím zkoušel jsem war thunder i wowp a ten wowp mi přijde mnohem reálnější aspoň co se fyziky týče. V tom war thunderu se ty letadla chovaj dost hloupě. Fighter se naklání uplně nezávisle na čemkoliv, roll se dělá klávesou, při otáčení toho dosáhnout nejde...nejsem sice zkušenej aviatik ale přijde mi to jak obyčejný shooter jen z pohledu letadla, ne simulátor. Ale možná sem něco přehlíd. Ted jsem nějak nepochopil co je špatně? Stíhač se naklání na jednu stranu, to dělá tah motoru. Roll klávesou, to je asi chyba nastavení, lítáš s joystickem? Neprohodil jsi názvy her? Řídil jsi někdy letadlo? 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 00:28 22. Jul 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Joystic nepoužívám porotože momentálně žádný nemám v řecku takže klávesnici a myš. Jde mi o to že z náklonu nemůžu přejít třeba do výkrutu (roll) protože to systém nedovolí musím použít klávesku a to mi pak to letadlo udělá výkrut prostě samo od sebe jakoby nic. A cokoliv to letadlo dělá na mě prostě působí dojmem že se nemusim vůbec snažit u toho WoWP to tahám jak blázen když chci aby to letadlo udělalo třeba barelovej výkrut nebo looping. Ne letadlo jsem nikdy neřídil ale pár simulátorů jsem už hrál. Při náklonu by na ty křídla měl působit nějakej odpor a zatim se ten dvouplošňák položí na bok během nula nula nic času a ještě to vypadá děsně komicky  Edit PS: Nechci tu hru nějak vyloženě pošpiňovat nebo tak, jak říkám nejsem "zkušenej aviatik" a vim že zrovna s tebou se hádat o letadlech není to pravý, jen píšu jak tu hru cejtim když tu byla řeč o rozdílu mezi těma hrama.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 06:23 22. Jul 2013 |
|
|
Je to o nastaveni, doporucuju si to prendat na klavesy, ktery ti budou vyhovovat a pak je to ok....To WoP je nerealny a po tydnu hrani te to prestane bavit.
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 07:38 22. Jul 2013 |
|
|
Já si nemůžu pomoct, ale já se ted už u vás fakt nevyznám o jaké hře se to vlastně bavíte  Mě přijde, že mi Mandos popisuje WoWp a mluví o tom jako o Warthunderu  . Ve WoWp mě hra taky nenechala udělat žádný extra manévr. Navíc když jsem tam letadlo položil na bok a neztratilo vztlak Zase Diemo asi chtěl napsat WoWp a místo toho napsal WoP (tedy Warthunder). Jinak já jsem Warthunder na myšoklávesnici nikdy nehrál. Hraji to na joysticku a nemám s realističností žádný problém. Jasně, měl bych výhrady i na něj. Třeba zvuky zbraní! Ty jsou úplně strašné (Vůbec nekorespondují s realitou), stopovky jsou taky nesmyslné. Oni prostě z každého náboje udělali stopovku, přitom v reálu se používala snad každá pátá a na konci zásobníků několik za sebou, aby člověk věděl. Někdy se dokonce nepoužívala žádná, protože stopovky prozrazovali útočníka. A k tomu ovládání. Řízení jde více ztuha, musíš brát zřetel na G, držet letadlo v kurzu, protože krouťák motoru, existuje tu slovo vztlak  , systém poškození letounu. A jestli lítáš na dvouplošníku tak se fakt nediv, že je obratný. To by jsi čuměl čeho jsou dvouplošníky schopný se svým přebytkem vztlaku. Trpí pak ale zase rychlostí. Pro ukázku Tiger Moth vyvinutý v roce 1931 http://www.youtube.com/watch?v=oHhzIgbBjJ4
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|