|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:18 21. Jul 2013 |
|
|
Občas miluju takhle dobře udělanou elektroniku, když je to fajn smíchané z metalem. A tohle hrálo i na letošním Masters of Rock! WALTARI - Far Away
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:15 21. Jul 2013 |
|
|
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:08 22. Jul 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:14 24. Jul 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:12 28. Jul 2013 |
|
|
 taky povedené a pěkně se vypracovali. Začínali v dopoledních hodinách a ted hráli na mastru před hlavní kapelou  . POWERWOLF - Amen & Attack
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 02:21 30. Jul 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tak jsem celej...večer poslouchal podobný pecky jako tuhle a pak jsem se ztratil  v Praze. Ponaučení - říci si, že s "tímhle" člověkem už nikdy nebude pít nestačí!  Do příštího týdne to musím nějak upgradovat, jinak bude Assault můj konec  . P.S. Chtěl bych mít zítra...eee...dneska ráno tolik energie, jako měli "důchodci" ze Železný pany dneska...eee...včera večer  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:06 30. Jul 2013 |
|
|
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:51 01. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:19 12. Aug 2013 |
|
|
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 10:45 13. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Docela zajímavá verze písničky Blackened od Metallicy. Zajímavá v tom, že je konečně slyšet basa... hned to má jiný koule! http://www.youtube.com/watch?v=0dnlPIuRsh8
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:46 13. Aug 2013 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:30 14. Aug 2013 |
|
|
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:00 14. Aug 2013 |
|
|
Ta o kafi byla dobrá, docela mě to pobavilo 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 03:08 15. Aug 2013 |
|
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:12 15. Aug 2013 |
|
|
|
|
Top |
|