|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:35 11. Jun 2013 |
|
|
U mě je z holek nejvíce fešanda Daenyris - opálená blondýna s pěknou postavou. Akorát jen fyzicky, její naivita už začíná být monotónní. Z chlapů je jasný fešák Jamie - akorát nechápu proč klátí svou tupou ségru když může mít jakoukoliv krásku na kterou se podívá.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:39 11. Jun 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Z chlapů jednoznačně Jaqen H'ghar
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:45 11. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz vezmu v potaz, kolik ma tem postavam skutecne byt, tak se mi to taky obcas nezda. Ale zas vim, jak dokazou holky obcas vypada mnohem dospeleji. Z chlapu, ktery prezili, je nejvetsi sympatak Bron. Otazka jak dlouho vydrzi. Daario Naharis je nahodou taky dobrej 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:49 11. Jun 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Bahnak wrote: U mě je z holek nejvíce fešanda Daenyris - opálená blondýna s pěknou postavou. Akorát jen fyzicky, její naivita už začíná být monotónní.
Občas mi vrtá hlavou, kdo je vlastně víc naivní, jestli ona, Stannis nebo Cersei. Všichni tihle tři hráči (z těch, kteří mají skutečně nějakou moc) mi připomínají zákazníky kartářky, kteří svůj osud odvíjejí podle toho, co jim zrovna vyloží na stůl. A Dany je z nich na tom asi ještě nejlíp.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:53 11. Jun 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Jo a Benjen Stark byl taky sympoš...vlastně mi asi uniklo co se s ním stalo
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:55 11. Jun 2013 |
|
|
Spadnul z koně a ten mu zdrhnul.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 13:55 11. Jun 2013 |
|
|
Mějte mě za divnýho, ale mě se z ženskejch strašně líbí Meera Reed  ) Z chlapů je nejhezčí Jorah Mormont a Jaime.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 14:13 11. Jun 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
NA brigádě máme chlapa co vypadá úplně jako Jorah!  Ze ženských asi seveřanská královna, vnučka Chaplina. A chlap, když pominu maskování tak jednoznačně Hound!  To je chlapák! Žádný slaďoušek.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 14:34 11. Jun 2013 |
|
|
Molly23 wrote: NA brigádě máme chlapa co vypadá úplně jako Jorah!  Ze ženských asi seveřanská královna, vnučka Chaplina. A chlap, když pominu maskování tak jednoznačně Hound!  To je chlapák! Žádný slaďoušek. Na Gregora je ale krátkej
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 14:45 11. Jun 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Ze samečků jednoznačně červenavý drak od Danuš. Ze samiček každá druhá ( ale o mě je všeobecně známo, že jsem skromný a nevybíravý  ). Namátkou špatná není Jonova oblíbená zrzunda co střelila Sněha ( nejen) do pr...do zad  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 14:50 11. Jun 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Mějte mě za divnýho, ale mě se z ženskejch strašně líbí Meera Reed  ) Mam si to nejak spojovat s tim clankem ,,jak prezit odsouzeni za pedofilii"? 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:31 11. Jun 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Absinthorix wrote: Molly23 wrote: NA brigádě máme chlapa co vypadá úplně jako Jorah!  Ze ženských asi seveřanská královna, vnučka Chaplina. A chlap, když pominu maskování tak jednoznačně Hound!  To je chlapák! Žádný slaďoušek. Na Gregora je ale krátkej Gregor je obludisko zas  já ted když vidím v seriálu Ohaře tak si vždy vybavím tu reklamu jak plave v řece 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:39 11. Jun 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Z chalpu ma pro mne nejvetší charisma - Jorah Mormont, Tywin Lannister
Za ženské se nedá mluvit o charismatu, ale o vzhledu a tam vede: Cersei Lannister, Daenerys Targaryen
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:46 11. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:53 11. Jun 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
U hezkých žen do přiměřeného věku nejsou me smysly schopné zaměřit ani hodnotit charisma ženy, má kriteria jsou čistě.....
U žen po cca 50 - 60 už tohoto schopen jsem.... .).
|
|
Top |
|