|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:33 21. May 2013 |
|
|
presne, nechte je tam  ctyrky by meli mit omezeni jako ctyrkovy roty ne?
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:22 21. May 2013 |
|
|
Pytlík buráků rozstřílím kdykoli!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:35 22. May 2013 |
|
|
Omlouvám se, že jsem to včera nenapsal, ale měl jsem / mám náladu pod psa. První finálový zápas Kucik : Theogil ; 0:2 ; vítězství Theogil Doma se potom mrknu, jestli mám videa a popřípadě dodám.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:00 23. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Je divné vyřazovat nějaké stroje. Je dobré dát možnost se vyjádřit ke strojům, které jsou pro většinu ostatních strojů ve své třídě, díky jednomu ze svých aspektů, opravdu velmi těžce zdolatelný problém. Každopádně zatím se zdá, že si Matilda společně s AMX 40 (jak tak koukám, tak po něm neštěkl ani jeden z tankistů  ) může oddechnout a těšit se na nominace.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:05 23. May 2013 |
|
|
Amx 40? Pytlík prošlého zelí nás nezastaví! Dneska pustím WoT, kdyby někdo chtěl odehrát finále.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 00:04 24. May 2013 |
|
|
Kucík 2:0 Klobouk. Zas mě porazil. To Chi-ha má strašnej kanón, hrozně jsem ho podcenil v první hře, kde jsem měl šanci. Vyjel jsem na něj (68%) zdravej (100%), že jako mám navrh a už ho sejmu, střílím mu do zádele, on mě do boku a stejně mě v přestřelce sejmul. A v druhé jsme se v tom prťavém výběhu asi deset minut hledali a pak mě pěkně zkušeně rozstřílel na rohy.
Theogile, poznáš, když vyroluju Chaffee?
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:52 24. May 2013 |
|
|
klobouk wrote: Kucík 2:0 Klobouk. Zas mě porazil. To Chi-ha má strašnej kanón, hrozně jsem ho podcenil v první hře, kde jsem měl šanci. Vyjel jsem na něj (68%) zdravej (100%), že jako mám navrh a už ho sejmu, střílím mu do zádele, on mě do boku a stejně mě v přestřelce sejmul. A v druhé jsme se v tom prťavém výběhu asi deset minut hledali a pak mě pěkně zkušeně rozstřílel na rohy.
Theogile, poznáš, když vyroluju Chaffee? Pokud si spleteš Pz.Kpfw. 38 (t) s mým elitním miloušem VK 36.07 (H) tak to určitě nepoznám. Kdy se střetneme?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:57 24. May 2013 |
|
|
Fryn wrote: -RoF- wrote: Je divné vyřazovat nějaké stroje. Je dobré dát možnost se vyjádřit ke strojům, které jsou pro většinu ostatních strojů ve své třídě, díky jednomu ze svých aspektů, opravdu velmi těžce zdolatelný problém. Každopádně zatím se zdá, že si Matilda společně s AMX 40 (jak tak koukám, tak po něm neštěkl ani jeden z tankistů  ) může oddechnout a těšit se na nominace. Dle mého to je těžké Fryne, to pak v pětkách musíš škrtnou KV-1, protože pancířem je i nad všemi šestkami. Já bych to nehrotil, šikovný řidič stíhače tanků tu Matildu sfoukne jako svíčku, stejně ta v pětkách Stugmaster vykuchá KV-1. Zase když TD narazí na LT tak prckové budou slavit úspěch. Nebo si vzít Grille a hrát na šťastnou ránu. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:24 24. May 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, myslim že v těch vyšších tierech už to bude hodně o tom, co proti sobě stojí a kde se potkají. Když se ti se scoutem podaří tracknout KV, tak ho taky ukroutíš jak klíště.
Klidně bych dal ve vyšších tierech i jinej systém, než prostou vyřazovačku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:38 24. May 2013 |
|
|
Tak to musím máknout, já mám jenom IV tiery 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 00:36 25. May 2013 |
|
|
Theogil I wrote: Kdy se střetneme? Tak za měsíc. Já natrénuju. Anebo tenhle víkend krom neděle večer.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:44 25. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Theogil I wrote: Dle mého to je těžké Fryne, to pak v pětkách musíš škrtnou KV-1, protože pancířem je i nad všemi šestkami. Já bych to nehrotil, šikovný řidič stíhače tanků tu Matildu sfoukne jako svíčku, stejně ta v pětkách Stugmaster vykuchá KV-1. Zase když TD narazí na LT tak prckové budou slavit úspěch. Nebo si vzít Grille a hrát na šťastnou ránu.  Tak zcela s tebou nesouhlasím. Beru to z hlediska prostřelitelnosti pancíře ostatními stroji ve stejné třídě a vůči Matildě nebo AMX 40, jsou ty možnosti prostě dost mizerné (snad jedině T-28 by nemělo mít velký problém, možná ještě M3 Lee). Naproti tomu KV-1 lze s většinou pětek prostřelit docela v pohodě, problém nastává jen v tom, kdo koho uklove dřív, takže s nějakým vyškrtnutím tohoto tanku jsem už od začátku nepočítal. Určitým vyrovnáním proti strojům jako Matilda, by však mohla být účast stíhačů. Jinak, samotný Stug III nemá proti KV-1 příliš šancí. Dokáže ho sice prostřelit velmi snadno, ale potřebuje na to dostatek času a co proti němu hraje opravdu výrazně, je rozdíl v hp. KV-1 ho prostě rozseká pár ranami.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:47 25. May 2013 |
|
|
Moc to hrotíš ne? Hraje se pro zábavu.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:54 25. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Shaman88 wrote: Moc to hrotíš ne? Co mám hrotit ? Předkládám jen svůj názor a zkušenosti o rúzných strojích, které jsem získal ze hry. Shaman88 wrote: Hraje se pro zábavu. Nic nového pod sluncem.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:10 25. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
kucik wrote: ... Klidně bych dal ve vyšších tierech i jinej systém, než prostou vyřazovačku. Myslíš to jak si navrhoval něco jako tabulkový systém ? Stojí to za zvážení, jen je třeba počítat s tím, že to bude znamenat víc zápasů a s tím spojenou trochu větší časovou náročnost. Taky to bez vyřazování mírně ztratí svou "prestiž/náboj", ale já s tím nemám problém a když rozhodne většina, klidně se další ročník může odehrát v tomto stylu.
|
|
Top |
|