|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:15 04. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Už se začínám těšit na WoP, protože mi přijde že WoT hraje čím dál víc magorů a malejch dětí. Tudle zas potkám T49 a vrazí do mě poškodí mi pás a sám sebe také zraní... uraženě pak do mě pořád střílel dokud mě aspon netrefil... a já vůl neposlal stížnost.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:29 04. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Už se začínám těšit na WoP, protože mi přijde že WoT hraje čím dál víc magorů a malejch dětí. Tudle zas potkám T49 a vrazí do mě poškodí mi pás a sám sebe také zraní... uraženě pak do mě pořád střílel dokud mě aspon netrefil... a já vůl neposlal stížnost. Ty si naivka  . Si myslíš, že v těch letadlech to bude jiné? V každé hře najdeš prost takové paka, to je lepší neřešit a nerozčilovat se. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:06 04. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Molly23 wrote: Už se začínám těšit na WoP, protože mi přijde že WoT hraje čím dál víc magorů a malejch dětí. Tudle zas potkám T49 a vrazí do mě poškodí mi pás a sám sebe také zraní... uraženě pak do mě pořád střílel dokud mě aspon netrefil... a já vůl neposlal stížnost. Ty si naivka  . Si myslíš, že v těch letadlech to bude jiné? V každé hře najdeš prost takové paka, to je lepší neřešit a nerozčilovat se.  Ano troufám si říct že to bude jiné. Protože nastavím obtížnost na maximum a nebude mě to házet mezi děti, ale mezi piloty. A co já mám zkušenosti tak se k sobě počítačoví piloti chovají velmi slušně. Žádné kradení killů, teamkilling, dokonce platilo pravidlo, že se nesmí útočit na letouny s rozsvícenými polohovými světly(sloužilo většinou pro přistání, nebo na znak že se člověk vzdává, má dost a jde na nouzové přistání) a nebo, že se nesmí na na zemi stojící stroje útočit palubními zbraněmi nebo raketami, pouze bombami. Neexistoval žádný systém, velmi zřídka se ukázal admin co by to kontroloval a nikdo si nedovolil porušovat nastolená pravidla leteckého souboje. Panovala tam prostě taková ta slušnost a rytířskost  , respekt k protivníkovi. Dokud je schopen bojovat, nešetři ho, ale když víš, že má stroj vyřazený z boje, nebo vyskočil na padáku, zamávej mu křídly a popřej hodně štěstí. Ach... vzpomínky.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:26 04. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Ano troufám si říct že to bude jiné. Protože nastavím obtížnost na maximum a nebude mě to házet mezi děti, ale mezi piloty. A co já mám zkušenosti tak se k sobě počítačoví piloti chovají velmi slušně. Žádné kradení killů, teamkilling, dokonce platilo pravidlo, že se nesmí útočit na letouny s rozsvícenými polohovými světly(sloužilo většinou pro přistání, nebo na znak že se člověk vzdává, má dost a jde na nouzové přistání) a nebo, že se nesmí na na zemi stojící stroje útočit palubními zbraněmi nebo raketami, pouze bombami. Neexistoval žádný systém, velmi zřídka se ukázal admin co by to kontroloval a nikdo si nedovolil porušovat nastolená pravidla leteckého souboje. Panovala tam prostě taková ta slušnost a rytířskost  , respekt k protivníkovi. Dokud je schopen bojovat, nešetři ho, ale když víš, že má stroj vyřazený z boje, nebo vyskočil na padáku, zamávej mu křídly a popřej hodně štěstí. Ach... vzpomínky. Zajisté, ale pořád budu trvat na tvé naivitě a to se neuraž  . Zatím to tam v těch letadlech je fajn, ale to je pokud se nemýlím jen testovací verze a tam jsou navybíraní opravdu jen ti velcí fanoušci a ti nemají potřebu nějak prasit, páč ti se hrou baví. Po skončení testování se ta hra otevře všem a budou tam i další hráči a dle mě to dopadne asi jak na tankoch. Možná některé odradí složitejší ovládání. Ale prostě můžeš dát pravidla jaké chceš a beztak ti je bude někdo obcházet nebo prasit. Vždyt se podívej sem na Thalii, pravidel jak natentovaných a počet pročet prohřešků neklesá. Tohle je prostě stejné ve všech hrách, proto je třeba to neřešit, je to jen hra a hrou se má člověk bavit. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:33 04. Apr 2012 |
|
|
Jako bacha  do bety vybírají primárně stávající majitele Wings of Prey a lidi s výbornou počítačovou sestavou, ne zaryté fandy. Při maximální obtížnosti vím co dělat aby ten kdo prasí skončil špatně  , navíc maximální obtížnost si myslím se že rozdělí hráče a HC hráče, hráči totiž budou vůbec rádi, že ten stoj dostanou do vzduchu  . Mysli si o mě že jsem naivní, ale právě kvůli tomuto faktoru mám problém najít spoluhráče na sturmoviky, mám to ozkoušené...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
entu
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:34 04. Apr 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Uff....takže prosím otázky další - bude Wop free? Když jo ..zpustím ho vůbec na té mé "šunce" s Ati  ? - Wot sem nakonec "rozběhal" paráda..trochu větší drop na fps, ale jinak ok. - jen 2 věci lesli nemůžete poradit... a/ nerozsvítí se mi cíl - červené obrysy- tak jak před tím..nevíte jak bych to zase nastavil pls ? b/ zdá se mi, nebo je to předělané...jednak zaměřování arty totálně naprd...nedá se "oddálit"...a posadka se trefovala tak na 80-100% u 7.1.1 a ted zamířím..počkám až se ustáli "kruh" a bum vedle  ...nic sem v nastavení a v posádce neměnil. Včera sem zkusil teprve hru a ježili se mi chlupy...jako kdyby měla osádka 50% zkušeností.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:37 04. Apr 2012 |
|
|
Pokud jde o WoP tak to si myslím, že bude free, nebo možná jednorázový poplatek, nevím. WoWp bude určitě na stejné lajně jako WoT
Jinak s tou grafikou... nevím mě se to neděje.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:49 04. Apr 2012 |
|
|
[quote="Molly23".....[/quote] Tak holt prostě, uvidíme 
|
|
Top |
|
entu
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:16 05. Apr 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hele kuci, jak se označují nebezpečné sektory...nevím klávesy nebo jak?
A druhá věc ...co jsou to za značky vedle hráčů ,myslím ty 1,2,3 s těma šipkama. Za co se dostávají a jak?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:19 05. Apr 2012 |
|
|
sektory nevím, ty čísla jsou značky, že hráči se stejným číslem jsou v četě
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:01 05. Apr 2012 |
|
|
entu wrote: Hele kuci, jak se označují nebezpečné sektory...nevím klávesy nebo jak?
A druhá věc ...co jsou to za značky vedle hráčů ,myslím ty 1,2,3 s těma šipkama. Za co se dostávají a jak? ctrl+ myskou kliknes na mape
|
|
Top |
|
entu
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:03 05. Apr 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
dík 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:26 06. Apr 2012 |
|
|
"Dear Missak2312, Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!" YES!!! Tak a ted jen doufám, že se mi neudělá zle!  Vysloužil jsem si to tím svým letadýlkovým výtvorem  . "That is why the Community Team has decided, without any deliberations or doubts, to award Global Alpha Test accesses to all players who have sent their works for the Contest. Well done and keep on going!"
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:26 06. Apr 2012 |
|
|
Hmmm že by nová Německá větev stíhačů? To bude zase kdoví kdy 
Attachments: |

germany_tree_full(eng).jpg [ 528.91 KiB | Viewed 3823 times ]
|
|
|
Top |
|
entu
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:02 07. Apr 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nevíte jak pošlu chat hrajícímu kamarádovi, nemůžu to najít na obrazovce? Myslím, když sem v garáži.
Združování do rot má nějaké výhody?
|
|
Top |
|