|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:56 07. Apr 2012 |
|
|
entu wrote: Nevíte jak pošlu chat hrajícímu kamarádovi, nemůžu to najít na obrazovce? Myslím, když sem v garáži.
Združování do rot má nějaké výhody? Znas li nick pak neni nic jednodusiho, tuknes na kontakty a das hledat pak staci jen pridat do pratel. Vidis pak i jestli je on line, kdyz je tak pravim mysitkem najdes das zalozit soukromi kanal a uz jen pises. Roty ani tak ne, cety vyuzijes bez premioveho uctu muzes mit jen dvou clenou s premiakem tri kamarady pak muzete hrat spolu jinak byste se asi tezko ve spolecne hre sesli.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:15 09. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
World of Warplanes vzdávám... tohle hrát nebudu... fuj bleh achjo... tanky beru, ale letadla jsou sprasený. Těším se na War Thunder: World of Planes... to bude mít aspon úroven.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:28 10. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:43 10. Apr 2012 |
|
|
10 fragů v první bitvě která se násobí? 3,5k expů? Jako hodně hustý... A k tomu ani špetka poškození. Máš můj obdiv, jdu se zahrabat někam hodně hluboko...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:21 11. Apr 2012 |
|
|
Bahnak wrote: 10 fragů v první bitvě která se násobí? 3,5k expů? Jako hodně hustý... A k tomu ani špetka poškození. Máš můj obdiv, jdu se zahrabat někam hodně hluboko... To byla asi první vyhraná bitva dne s tím tankem, takže expy krát 2  . Jinak tohle se mi často nestává, ale občas se zadaří  A to že je bez poškození, to víš tank destroyer nebo teda stíhač bývá vžětšinou zalezený a je to takový ostřelovač  . Takže jsem byl za skálou a čekal až tam dojedou. Oni stíhači na to jsou skvělí, díky tomu mám u většiny stíhačů průměr na bitvu 1 a víc killů. A hlavně on SU-85B je fajnový stíhač 4. třídy, aspoň teda mě vyhovuje. Jinak je fajn i ten nový americký M8A1, ale to je spíš kombinace průzkumníka a stíhače.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:09 11. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: To byla asi první vyhraná bitva dne s tím tankem, takže expy krát 2  ... A k tomu ještě dalších pomyslných x2 za prémiový účet, ale všechna čest, zničit deset cílů v jedné bitvě se mi nepovedlo ještě s žádným strojem. Navíc, když se kouknu na statistiky, tak RoF má i větší počet zničených než počet odehraných her, což se taky jen tak nevidí. Molly23 wrote: World of Warplanes vzdávám... tohle hrát nebudu... fuj bleh achjo... tanky beru, ale letadla jsou sprasený. Těším se na War Thunder: World of Planes... to bude mít aspon úroven. Jak se tu diskutovalo předtím o úrovni hráčů, tak bych to taky neviděl tak optimisticky. Věřím, že WoP bude mít určitě lepší úroveň než WoT, ale jako masivní multiplayerovce se jí stejně nevyhne větší počet hráčů, kteří budou prostě prasit a dělat bordel. Ta "rytířskost" co jsi popisoval v předchozích příspěvcích podle mě funguje hlavně v uzavřenějších komunitách.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:14 11. Apr 2012 |
|
|
Fryn wrote: -RoF- wrote: To byla asi první vyhraná bitva dne s tím tankem, takže expy krát 2  ... A k tomu ještě dalších pomyslných x2 za prémiový účet, ale všechna čest, zničit deset cílů v jedné bitvě se mi nepovedlo ještě s žádným strojem. Navíc, když se kouknu na statistiky, tak RoF má i větší počet zničených než počet odehraných her, což se taky jen tak nevidí. A jo pravda, ještě je třeba do toho započítat premiák. To že mám víc zničených tanků než počet odehraných bitev, byl cíl, co jsem si zadal. A hlavně k tomu pomáhají ty sovětské stíhače  . Pravda daří se mi ted aj s tou IS-3 u té mám taky víc zabitých jak počet her. Ale musím na ni namontovalt ty mokré bedny asi, páč munice hoří hodně často.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:25 12. Apr 2012 |
|
|
Teď když jsme s Braenn zakoupili to dlouho námi očekáváné VKáčko a zjistili, že nás o třídu nižší KVčko nadále v pohodě rozseká, tak jsme nastolili nový plán.: Vykašlat se na honbu za sny a místo toho si užívat hru.
Rozdělení slotů: 1. Německý lehký tančík II třídy (tuším nějaký PzCOSI)- momentálně má posádku kolem 98% a blížíme se srdnatě ke 100% - hra s ním je rychlá a zábavná, pokud nás to prdne do mapy kde se míchají II. a III. tak obvykle poškozujeme a sestřelujeme, pokud I. a II. tak obvykle pod 6 fragů nejdeme. 2. Frantík T35 - opět II. třída - ignoruje to většinu malorážných kravin, má to pancéřování o kterém si tanky této třídy mohou nechat jen zdát, platí to co v předchozím slotu, jen se s tím nedá jezdit, je to pomalé a přejet s tím přes mapu je o nervy. 3. Houfnička WESSPE (III.) - Tu má Braenn pro odreagování, i když jste na mapě s podstatně lepšímy tanky, stále máte co dělat a můžete ovlivnit bitvu - to samé se nedá říct o jakémkoliv lehkém tanku vyšší než II. třídy, takže toto je důvod jej nechat. 4. PZIV (V) - dosluhuje, momentálně řešíme co do tohodle slotu narvem 5. VK (VI) - expíme jednou denně s násobitelem, jinak je to ztráta času, stroj je to pomalý, dělo neproráží, munice neúčinná, pancéřování jde i proplivnout slinou, natož granátem. Zatím jediné použití co jsem přišel je vyjet na vrchol co nejvyššího kopce (to zabere asi 10 minut) a pak to pustit z kopce dolů a doufat že se vám nějaký nepřátelský tank připlete pod pásy (čtyřkové tanky to zabíjí na místě), nic jiného mě nenapadá, uvidíme co nám asi za rok expení přinese VII...
Zvažuji že si na uvolněný slot plácnu ještě ruskou AT-1, měl jsem Hetzra (kterého to v bitvě již standartně posílalo proti devítkám) a nějakého jiného stíhače bych asi uvítal, ovšem ideálně pouze II třídy, nějaké rady? Případně tam prásknu Ruskej lehkej T-28 II. třídu a budem králové dvojek!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:55 12. Apr 2012 |
|
|
Pořiď si německej Marder II, je to tier 3 a je to docela frajer. Ruská SU-76 je taky slušnej zabiják. Jinak jestli máš rád rychlejší hru, doporučuju ruský střední tanky (začínaj tušim BT-2 a končej T-54, mnohými považován za nejlepší střední tank ve hře), tuhle větev můžu jedině doporučit, nejslabší článek je asi T-43, ale i to je dost dobrej tank a když se s ním umí, tak si hru užiješ. Jaký VKčko máš? 3601 nebo 3001? Já mám 3601H a tam dost záleží, proti jakejm tierum tě to hodí. Já jsem si nechal 8,8cm dělo, je rychlejší a má o něco větší penetraci, i když menší damage. Proti lehkejm nižšim tierum má i slušnej pancíř (100 mm vpředu), jinak KVčko tě bude masakrovat pořád, se 152mm houfnicí jsem sundaval i IS-4 a ZiS-6 má zase slušnou penetraci, takže máloco se mu může postavit do cesty. Doporučuju kolem něho kroužit, VKčko je už dost rychlý na to, aby ho vymanévrovalo, takže pokud je řidič lama nebo méně zkušenej, tak ho sejmeš.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:29 12. Apr 2012 |
|
|
Velkou srandu si užiješ asi se stíhačem SU-85B, což je 4. třída, ale dá se do ní nacpat už šestkové dělo  , to je ten tančík s kterým Rof dal 10killů. Já ho měl také a je to fakt dobrej stroj, byt jsem v sloupečku byl teda nízko, tak jsem nepřítele šrotil. Já mám ted sestavu: 5. třída Pz 3/4, šikovný středák 5. třída Su-85, stíhač 5. třída AMX 12t, pochodeň, která není tak rychlá jak se zdálo  4. třída M3 Bruce Lee, střední stíhačijdní tank, který mi nevadí tak jako jiným  4. třída M8A1, pořádná mrška 3. třída Wespe, pro případy nouze když nevím co za tank 2. tída PanzerJäger 1, stíhač na hraní s kámošem co není schopnej konečně skočit na pětku!!! A hlupák si nenechá poradit od zkušenějšího, mele si svý a pak je překvapenej když se mu daří potom co zkusí mou radu!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:58 12. Apr 2012 |
|
|
No Bahnáku, jestli to VK nemáte vylepšené, jako jsou lepší pásy, motor a dělo, tak se nedivím. S novýn tankem bez vylepšení je to vždy porod. Jinak si myslím že VK umí dobře zatopit. Jinak si myslím, že tier 4-6 je taková zkouška odolnosti a trpělivosti hráče. Někdy tě to dá jako top tank, ale dost často to tě dává jako odpad mezi tiery 7-9, ale aj tam jde občas něco zahrát. S tím stíhačem souhlasím se Sapalem, pokud bys chtěl 3. lvl tak vem určitě Mardera, je dost drsný. Pokud bys chtěl 2.lvl tak asi tu AT-1, mě to s ní moc nešlo, ale Johnny to s ní kotlil dobře  . A pokud stíhač 4. lvl tak bud hetzer a nebo SU-85B, mě osobně víc sedlo to SU-85B. Sice Hetzer je odolnější, ale SU-85B mi přišlo pohyblivější s rychlejší střelbou. Popřípadě se mi líbil i ten rychlý M8A1 hezky s dělem 57mm, má průraz 110mm, ale pižlá po 50-75hp  ale nabíjí jen 2,5sekund. Ale pokud se budete soustředit na ty malé prcky 2-3 tier a vyškolíte posádku na 100% tak se vám bude víc a víc dařit, zvlášť když té posádce dáte nějaké speciální schopnosti. A nezapomeňte pokud dáte někomu třeba opravy, tak dejte opravy všem členům, páč se vždy bere průměr z celé posádky. Jinak opravy pro těžké a střední tanky a maskování pro stíhače a arty  . A hele další hezká akce, škoda že jsem včera koupil mokré bedny za 600k  no neva. Hmm že bych si dal kamufláž na tank? http://worldoftanks.eu/news/1978-anniversary-special/
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:37 12. Apr 2012 |
|
|
Tier 2 zabava? Hm jasna volba BT-2 u ni je velka ba primo obrovska sance ze budes leader a kdyz ji jeste jedes v cete, to je teprve mazec. Jinak AT-1 no uz nekolikrat jsem ho chtel poslat do srotu aby udelalo misto v garazi a pak s nim dam 6 killu a on zustane, na dvojkovej tier ma uzasny delo. Ale dat poradnej kopanec je taky celkem sranda, kdyz stojime s RoFem vedle sebe a vystartuje na nas kralovskej tigr s 1600hp a my ho soustrelem smaznem na salvu, hm celkem dobrej pocit. Vzkaz pro jiste co se vymlouvaj: cetu bez TS nema cenu a TS neni preci problem 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:41 12. Apr 2012 |
|
|
BT-2 je na dvojkovej tier hooodně velkej luxus  já u něj mám rád to rychlé dělo, s ním se dá vyvolat dobrej zmatek a jedničkové tančíky to snídá jak hroznové víno!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:47 12. Apr 2012 |
|
|
Jo BT-2 je fajn, ale já s ní mám občas problém. Jsem zvyklý na pomalejší T-26  . K těm silným mrchám, jo to můžu potvrdit, když se postaví dvě ISU vedle sebe a doplnují se. Tak au au to jen nepřítel -750hp a šup -750hp a je tuhý  . Na druhou stranu je to vcelku dlouhá cesta, ale vyplatí se. Holt to chce se co nejvíc soustředit na jednu lajnu. A teamspeak (TS) bez toho to opravdu nejde. Hráči se tak domluví na taktice a hlavně v jistých chvílích to chce rychlé reakce.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:31 13. Apr 2012 |
|
|
Včera jsem teda měl štěstí na tým  . Jedu s IS-3 mám jen 250hp a proti mě vyjede do ulice E-100, čekám že mi smahne ránu za 500, najednou BUM a E-100 hoří v plamenech, jak ji sestřelil Johnny a jestě někdo v týmu. Další situace taky s IS-3 potkám Object 704 mi dal ránu za 500, já mu taky něco ubral, ale mu chybělo na nabití tak 6 sekund a mě nějakých 8 sekund, tak si říkám sem mrtvý. No zachránila mě artyna S-51, krásnou trefou. 
|
|
Top |
|