|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:38 12. Jun 2013 |
|
|
Nominuji tedy: Pz.Kpfw 38
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:30 13. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Shaman: Tak se ukaž na tomto turnaji. T-50 do čtvrté třídy hezky zapadá  . Darkvision: To co jsi nominoval je třetí tier. Sice jsem uvažoval, proč nedovolit i nižší tiery když si je někdo zvolí, ale turnaje jsou (aspoň prozatím) stavěny přesně na těch tierech, které jsou uvedeny, aby se zachovala jakási vyrovnanost. S tímto tankem bys byl moc snadné sousto.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:41 13. Jun 2013 |
|
|
Možná myslel PZ 38 A
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:18 13. Jun 2013 |
|
|
Tak já vemu tedy Matildu, to je už IV ne? Já se v tom moc nevyznám 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:22 13. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:30 17. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak, seznam účastníků i s jejich stroji doplněn. Vybranou mapou pro tento turnaj se tedy stává Ensk a vše, oproti předchozím "ročníkům", proběhne tabulkovým systémem. V něm se příliš v podstatě nemění (až na počet zápasů), stále se hraje na dvě vítězné bitvy a za každou celkovou výhru se do tabulky připisuje jeden bod, plus se počítá i skóre z jednotlivých zápasů a při určování pořadí se berou v potaz i výsledky ze vzájemných zápasů.
Čtvrtý Thalijský turnaj je tedy dneškem oficiálně odstartován.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:45 17. Jun 2013 |
|
|
Je to tedy každej s každým zápas? A do dalšího kola postoupí první polovina s nejvíce body?
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:00 17. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nechceš to udělat třeba na dvě až tři skupinky, ze kterých by vzešly třeba čtyři finalisti?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:02 17. Jun 2013 |
|
|
Nekomplikujte mu to. Dáš 10 zápasů a pohoda ne? Jedna velká tabulka bude zajimavá  . Pokud v brzké době uvidím někoho z vás na tancích, tak se ozvu.  Darkvision má ACC Darkvision01?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:05 17. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK. Takže dneska večer - okolo osmé bych pár bitev dal. Kdo bude chtít, můžem turnajovat. http://worldoftanks.eu/community/accoun ... 90-Mkucik/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:07 17. Jun 2013 |
|
|
Můj ACC je Puxina
Jinak soupeři budou začínat v místech jak jsem naznačil ty kolečka ano?
Attachments: |

ensk.jpg [ 139.35 KiB | Viewed 3477 times ]
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:13 17. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Jak píše RoF, normálně jedna velká tabulka ze které nakonec vzejde vítěz turnaje. Takže si zahraje každý s každým.
Ke startovním pozicím na mapě. Nechal bych to na domluvě mezi jednotlivými hráči, jinak platí standartně pravidla.
Můj account ve WoT: Hudsben
Pokusím se objevovat v nějak přijatelné době nebo se budu domlouvat na zápasech přímo s jednotlivými hráči.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:13 17. Jun 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Darkvision má ACC Darkvision01? Nene, DarkvisionTh
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:35 17. Jun 2013 |
|
|
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:55 17. Jun 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Rashant
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|