|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:06 13. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: ... 5. VK (VI) - expíme jednou denně s násobitelem, jinak je to ztráta času, stroj je to pomalý, dělo neproráží, munice neúčinná, pancéřování jde i proplivnout slinou, natož granátem. Zatím jediné použití co jsem přišel je vyjet na vrchol co nejvyššího kopce (to zabere asi 10 minut) a pak to pustit z kopce dolů a doufat že se vám nějaký nepřátelský tank připlete pod pásy (čtyřkové tanky to zabíjí na místě), nic jiného mě nenapadá, uvidíme co nám asi za rok expení přinese VII... Jelikož jsem s tímto strojem dost jezdil, musím k tomu něco podotknout. Přiznám se, že ze začátku mě VK3001(P) od hraní spíš odrazoval. Kromě pancíře, který zase tak papírový není (z větší části odpovídá pancíři lehce přesíleného KVčka, což je těžký tank a navíc docela šnek), ten popis sedí celkem věrohodně. Bez vylepšení to opravdu není žádná sláva. Jakmile jsem však dodal něco vylepšení (hlavně podvozek a motory - mobilita je pro toto VK klíčová), bylo to už o něčem jiném, nemluvě o plné výbavě, po tom jsem si tento stroj už nemohl vynachválit. V podstatě to byl první vyšší střední tank, za nějž jsem si hru skutečně pořádně užíval. Navíc, když si dáte tu práci a vynaleznete vše co je v nabídce, tak většina z toho se dá využít i na následujícím tanku Tigrovi (P), což je podle mě asi nejtvrdší těžký tank sedmé třídy. Ještě co se týče pancíře, kromě základních pravidel, že je vhodné být natočen nepříteli vždy pokud možno tou nejsilněji oplátovanou částí, se dost opomíjí fakt, že platí i jistá mechanika pro to, aby se při správném natočení stroje, nepřátelské střely od pancíře častěji odráželi nebo po něm sklouzávali. Někdy i obyčejné pohnutí věže do správné polohy ušetří spoustu problémů, jen je dost těžké na to při zápalu boje pamatovat (plus některé tanky k tomu mají mnohem lépe koncipovaný design). Jinak, v mé garáži se právě teď nachází: Sedmá třída, Tiger (P) - asi perla mé garáže, minimálně patří mezi ty nejdražší  Sedmá třída, T25 AT - americký stíhač, zatím nijak neoslňuje, ale chce to lepší dělo Šestá třída, ARL 44 - těžký frantík, pancíř skoro z papíru, ale zase má možnost mít dělo, které by mu mohli závidět i tanky sedmé třídy, dobrý do druhé linie Pátá třída, SU-8 - velmi dobrá artylerie, s namaxovanou posádkou opravdu radost hrát Pátá třída, KV - co říct, napsalo se o něm dost, snad jen, že už mám konečně ten 107 mm ZiS kanón, s kterým si troufnu i na o dost vyšší třídy Pátá třída, M7 MT - americký střední tank, podle mě jeden z nejhorších strojů této třídy, ale čím víc za něj hraju, tím víc se s ním bavím (když nic, je to alespoň docela svižný) Čtvrtá třída, Hetzer - jeden z těch průměrnějších stíhačů, ale občas se s ním zadaří Až se dostanu konečně k tomu, abych si dokoupil další místo v garáži, tak mám v plánu rozjet ještě lehkou/střední větev frantíků a koupit si zpátky T1 Cunninghama a M3 Stuarta, narvat do nich posádky, které jsem si nechal a vyšperkovat tyto mašinky na maximum  . Abych nezapomněl, tvůrci se k výročí své hry docela vytáhli a kromě už postnutých slev a bonusů, opětovně dali možnost si na jeden den vyzkoušet hraní s premiovým účtem. Využijte rozumně  (plus se jedná o časově omezenou akci).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:32 13. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Aktualizace garáže... Grille, čtvrtá třída.
PROČ MÁ PROBOHA STEJNÉ DĚLO JAKO DVOJKOVÝ BISON! Taky je pomalejší a otáčí se rychlostí prastarého dubu.
už abych měl lepší dělo...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:29 13. Apr 2012 |
|
|
Jinak jak je skill pro posádku "bratři ve zbroji" nebo jak se tomu říká, tak je třeba, aby to měli všichni členové v posádce. Ten popis ve hře je opravdu takový čudný. Ptal jsem se na to právě na foru WoT. Více zde a taky i k jiným skillům http://wiki.worldoftanks.com/Crew Kdyžtak si to hodte do překladače.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:40 13. Apr 2012 |
|
|
Uz mam jasno a 6mist v garazi jsem jiz rezervoval  pro lehkou kavalerii (ISU-152, objekt 704, Ferdinand, Jagdtiger, T-28 a nakonec nase oblibene oznaceni pro T-95 neboli MLŽ kdo videl pochopi) jinak garaz vypisovat nebudu jeste bych se rozcilil nad nekteryma kusama ktery se musi pretrpet. jinak Bahnaku BT-2 je vazne masakr kdyz jich je vic  malem bych jeste zapomel dodat a opakovat TS je zaklad  (samozrejme pro hru v cete)
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:56 13. Apr 2012 |
|
|
Začínám dostávat absták na ta letadélka pořádná... stačí koukat na tohle... přesně takhle jsem hrál s lidma. Hmmm, asi to znova zprovozním  . moc hezké videjko... tam prostě krásně vidíte že se nelítá tak zmatečně jako v tom WoP, kde do sebe vlítnou dva chumly a je z toho prostě stříčka při které se nesmíte rozplácnout o zem. http://www.youtube.com/watch?v=pxxQBktn ... ke-suggest
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:36 14. Apr 2012 |
|
|
Rekord vylepšen  , ale pravda, že tohle byli mrnousi, kteří šli rozstřelit na 1-2 rány 
Attachments: |

shot_013.jpg [ 281.13 KiB | Viewed 3365 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:07 14. Apr 2012 |
|
|
Ty jsi hustej! Tos vyvraždil většinu mapy, jak se ti to povedlo?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:29 14. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: Ty jsi hustej! Tos vyvraždil většinu mapy, jak se ti to povedlo? Haluz no a těch střel co šlo mimo Se mrkni, stáhni soubor viz níže a spustí se ti záznam z bitvy  (Asi to spustí ale jen ti co mají nainstalované WoT) http://www.puxina.xf.cz/karelia.wotreplay
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:54 16. Apr 2012 |
|
|
Já bych si dovolila jednu přesnou definici výrazu "Tým debilů".
Attachments: |

shot_003.jpg [ 299.11 KiB | Viewed 3390 times ]
|
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:08 17. Apr 2012 |
|
|
Teda to je drsné  Ten tým byl vážně dost marný, když si kosila nepřátele jen ty Ale je to škoda, tohle naštve. Mě se stalo něco podobné. Hrál jsem se Stugem, snažím se kosit nepřátele, pak mrknu jak je na tom zbytek týmu. No zbyli jsme tři proti pěti a já dal 9 killů  Samozřejmě nás těch pět už vykosilo . Ale já vždy říkám "Takových her bylo a ještě bude, jdeme na další hru" 
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:37 17. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Já bych si dovolila jednu přesnou definici výrazu "Tým debilů". Se ani moc nedivím, když jde o dvojkové a jedničkové stroje, tam hraje nejvíce nováčků. Btw. tím jak lpíte na té druhé třídě se moc nikam příliš neposunete. Nemyslím to ani tak z hlediska kvality strojů, ale spíš zkušeností a taktikou, které nasbíráte právě z těžších bitev (boje v této třídě mi přijdou velmi snadné - paradoxně i díky velmi dobrému balancování, kde to člověka nenutí tak moc ze sebe dostat maximum - i když zase na druhou stranu chápu, že ne vždy je nejzábavnější sledovat, jak se váš tank výkonnostně potácí někde na dně tabulky, s téměř nulovou šancí něco dokázat).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:53 17. Apr 2012 |
|
|
Fryn wrote: Braenn wrote: Já bych si dovolila jednu přesnou definici výrazu "Tým debilů". Se ani moc nedivím, když jde o dvojkové a jedničkové stroje, tam hraje nejvíce nováčků. Btw. tím jak lpíte na té druhé třídě se moc nikam příliš neposunete. Nemyslím to ani tak z hlediska kvality strojů, ale spíš zkušeností a taktikou, které nasbíráte právě z těžších bitev (boje v této třídě mi přijdou velmi snadné - paradoxně i díky velmi dobrému balancování, kde to člověka nenutí tak moc ze sebe dostat maximum - i když zase na druhou stranu chápu, že ne vždy je nejzábavnější sledovat, jak se váš tank výkonnostně potácí někde na dně tabulky, s téměř nulovou šancí něco dokázat). Mě vyhovuje právě ta vyrovnanost. Už teď vím, že devítku mít nikdy nebude, a s každým vyšším tankem mě to háže do vyšších bitev. K tomu si připočti to, že subscribe mají o polovinu těžší pancíře, o munici ani nemluvě. To je - demotivující. Naproti tomu s dvojkou si vždy krásně vyhraji, pokaždé jsou rovné šance. A k čemu je taktika u vyšších bitev, když je to jen o tom, zda to mají zaplacené? A jak říkáš - spodní díl tabulky je demotivující až až. Takže si raději občas dám šestku, čtyřku houfničku, a jinak se dlouhodobě bavím s dvojkama. Jen by jim mohli dávat víc map!
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:19 17. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Mě vyhovuje právě ta vyrovnanost. Už teď vím, že devítku mít nikdy nebude, a s každým vyšším tankem mě to háže do vyšších bitev. K tomu si připočti to, že subscribe mají o polovinu těžší pancíře, o munici ani nemluvě. To je - demotivující. Naproti tomu s dvojkou si vždy krásně vyhraji, pokaždé jsou rovné šance. A k čemu je taktika u vyšších bitev, když je to jen o tom, zda to mají zaplacené? A jak říkáš - spodní díl tabulky je demotivující až až.
Takže si raději občas dám šestku, čtyřku houfničku, a jinak se dlouhodobě bavím s dvojkama. Jen by jim mohli dávat víc map! I mně by se líbili vyrovnanější bitvy, ale rozmezí dvou tříd je podle mě málo. Kde jsi ale vzala to, že majitelé "subscribe" mají o polovinu těžší pancíře ? To se odvíjí od strojů a k těm mají přístup všichni, plátci neplátci (pravda, k lepším tankům se dostanou rychleji, kvůli dvojnásobnému přísunu expů - jinak ale záleží těžce na čase, který té hře věnuješ). Zlatou munici používají v normálních bitvách jen blázni nebo experimentátoři s přemírou zlatek na účtu. Myslím, že mimo mě by se našlo i dost majitelů prémiového účtu, kteří by ti tvůj komentář k taktice velmi dobře vyvrátili. Nechápu co tam má co společného nějaké "zaplacení", tím si dovednosti nekoupíš ani když máš ten sebelepší tank (a k většině strojů se jinak než boji, dalšími boji a zase boji nedostaneš). Já sám vlastním dva stroje sedmé třídy (stále bez subscribe) a nepřijde mi, že bych se pokaždé musel krčit někde v koutku, právě naopak, v těžších bitvách tě to ponouká více k tomu, aby ses na styl svého hraní podíval trochu jinak nebo ho zkusil přehodnotit. Jo, těch map pro nižší třídy je tuze málo (tuším snad jen tři ?). EDIT: Z celého příspěvku vynechávám premiové tanky, které jsou stejně jen max. do osmé třídy.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:35 17. Apr 2012 |
|
|
Nevím. Opravdu mě neláká bitva, kdy mohu střílet třeba týden do cizího tanku, a nic. A ten tank si pak dá jednu ránu, a je po mě. To pak není o taktice. Tedy je, můžu dělat objevovače houfnicím, ale to je taky jistá smrt a zábavnost, no řekněme si to na rovinu, po páté po šesté nic moc. Holt asi každého baví něco jiného.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:45 17. Apr 2012 |
|
|
Doporučuji ruské stíhače... český dabing pobavil "Tó bůdé bólét!... Dostali nás, rychle ven!!" 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|