|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:14 17. Apr 2012 |
|
|
Fryne, zastáváš nějaký způsob hry a my zase svůj, k tomu abych si hru užil po svém si prostě budu hrát hru tak jak uznám za vhodné a vycházím z toho co hra obnáší a co mi zatím předvedla. Jinak za zlatky se dá koupit opravdu nechutné vybavení - tuny nejrůznějších serepetiček které zvedají stroj o třídu výše, 100% posádka (my levlili přes měsíc ze 75% na 100%, stálo to za to, ale už jen skutečnost že si někdo rovnou tu 100% posádku koupí...), průbojná či jinak speciální munice, obvykle přeboostěné premiové tanky, dvojnásobek XP a creditů. Lognu VI.třídu a sleduju jak mě to práskne na dno tabulky, během bitvy když se daří tak vesele cinkám o pancíř všem subscribům, neboť prostě nedám kačky za náboje s průbojností. Co mě opravdu mrzí je, že fyzika ve hře sice funguje, ale tak nějak penězma. Takže i když mám jen o třídu horší tank tak občas přijedu hezky zezadu k nepříteli, namířím mu kanónem rovnou do pr##le a stejně ho neprostřelím. A pak když jen někde vykouknu tak puf a jsem mrtvej na jednu ránu i když mám 710 HP... A to zamrzí. A na dno tabulky či do její spodní části mě to prdne asi tak 9/10 her. A dělat 9/10 her žrádlo pro lepší tanky mě fakt nebaví. S dvojkama je to prostě jiné kafe, hra proti sobě vždy postaví docela vyrovnané formace (bohužel s rúznou úrovní demence hráčů) a ještě ani jednou to proti mě nepostavilo tank IV.třídy. Je sice peklo probít II.třídou o třídu vyššího těžce obrněného Frantíka, ale kupodivu to jde, pomalu ale jde. To samé prostě nemůžu říct ve hře s vyššími třídami, tam i kdybych se stavěl na hlavu tak tu IX.třídu neprorazím. Takže tam prostě jsem navíc a nemůžu hru ovlivnit. S II. třídou i bez zlaťáků a subscribu můžu vyhrát, ne pokaždé, ale můžu. A hru setsakra ovlivňuju. A taková II.třída když ji ještě vylepšíte o doplňující nadstandartní kravinky a nahoníte tam posádce 100%, to je úplně jinej stroj se kterým ty fragy lítají úplně jinak a ta hra pak prostě krásně baví a plní účel hry který mi vyhovuje. Sednout ke kompu a zastřílet si, pomlátit pár tanků a spokojeně odlognout. Nemám potřebu za každou cenu dosáhnout po měsících nudného hraní na VIII. či IX. třídu a pak několik dalších měsíců šetřit na jejich výbavu. Chci se bavit a neplatit, tudíž hrajeme touto variantou a jsme spokojení. Jinak pokud jsou ve hře I. a II. třídy tak je na výběr ze 4 map, pokud II. a III. třídy tak je těch map asi 15 (přesně netuším), takže to neomrzí... Jediné co mě občas zarazí je fakt, že někdy v únoru WoT odstranili z obchodů přeboostěný německý premiový tank II.třídy a to Pz38H735f, avšak ti co jej stihli koupit s ním slavnostně vyhrávají a baví se. Ten pancíř co tento stroj má je opravdu nechutnej a ty rány co pálí mají penetraci a DMG o dvě třídy výš. A naše Pz35t je prostě smrtonoš 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:21 17. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:39 17. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Nevím. Opravdu mě neláká bitva, kdy mohu střílet třeba týden do cizího tanku, a nic. A ten tank si pak dá jednu ránu, a je po mě. To pak není o taktice. Tedy je, můžu dělat objevovače houfnicím, ale to je taky jistá smrt a zábavnost, no řekněme si to na rovinu, po páté po šesté nic moc. Holt asi každého baví něco jiného. Ono hodně záleží na kanónu, jakmile se dostaneš k nějakému se slušnou průrazností, může ti být celkem i jedno, že třeba se šestkou narazíš na devítku (samozřejmě, jen to nesmí být čelně, nejlépe odněkud hezky z povzdálí, zatímco se věnuje tvým devítkám v týmu a nastavuje navíc nepříliš chráněné části  ). A díky tomu, že se některým tankům nemůžeš postavit čelně a víš, že tě smáznou na jednu ránu, tak to právě podle mě o té taktice je. Pokud nenarazíš na extrémy jako je třeba IS-7 (4), E-100 nebo Maus, tak většinu tanků skutečně lze prostřelit nebo poškodit i s dělem, které mají stroje šesté třídy (u některých zvláštních případů dokonce pětky). Jak naznačuje Molly, nejlepší je v tomto hrát za stíhače, ti obvykle s prostřelením takový problém nemají. Navíc, vždycky máš v bitvě několik strojů, které spadají i do tvé třídy (pokud je teda nerozsekají dřív tvý spoluhráči z vyšších tříd). Jeden na jednoho má stroj menší řady proti většímu opravdu málo šancí, tady si nebudeme nic nalhávat, ale to je tak trochu logické (i když, kolikrát jsem si při hře všimnul/zažil, že vítězí mobilita nad hrubou silou). Já sám občas na rozložení sil nadávám (a někdy celkem hlasitě), bavím se také mnohem více, když je poměr sil vyrovnanější, ale tak černě jako vy to prostě nevidím. Bahňáku, já přece nikomu nikde neříkám jak má hrát, jen jsem podotknul, že podle mě se těmito bitvami nijak "nezatvrdíte". To že vás to baví respektuju, nebylo to myšleno nijak zle. Většinu vybavení pořídíš bežně za kredity, za zlaťáčky je tam jen pár a myslím, že se bez toho dá obejít (si vem, že jsem dodneška do žádného tanku nic nenamontoval - možná jsem si to zcela neulehčil, ale aspoň jsem prozatím nikdy neměl problém s penězi). Stejně jak píšeš u posádky, můžeš ji vytrénovat i bez toho, že bys musel něco "platit" (a v mém okolí jsem nezažil moc lidí, kteří by si těch sto procent kupovali). Skutečně přeboostěný premiový tank je Typ59, ale ani ten není neporazitelný. Ostatní premiáky nejsou zase tak extrémně výrazné oproti "běžným" strojům (výrazný je jen výdělek co z nich dostanete). K tvému příkladu k najetí tanku zezadu a namíření na jeho prdel, bych jen dodal, že ne každý stroj ve WoT má tu prdel tak dobře průstřelnou, někdy se vyplácí spíš mířit na týl věže, někdy rozhodují skutečně jen malé detaily (jako průzory pro řidiče atd...). Bahnak wrote: ... S dvojkama je to prostě jiné kafe, hra proti sobě vždy postaví docela vyrovnané formace (bohužel s rúznou úrovní demence hráčů) a ještě ani jednou to proti mě nepostavilo tank IV.třídy. Je sice peklo probít II.třídou o třídu vyššího těžce obrněného Frantíka, ale kupodivu to jde, pomalu ale jde. To samé prostě nemůžu říct ve hře s vyššími třídami, tam i kdybych se stavěl na hlavu tak tu IX.třídu neprorazím. Takže tam prostě jsem navíc a nemůžu hru ovlivnit. S II. třídou i bez zlaťáků a subscribu můžu vyhrát, ne pokaždé, ale můžu. A hru setsakra ovlivňuju ... Když hraješ s dvojkou, tak to proti tobě ani čtyřku postavit nemůže, má to dost striktní pravidla. Když nad tím tak přemýšlím, tak mi v podstatě ani tak moc neleze krkem, když se dostanu do bitvu s extrémně silnými protivníky (i když nadšený z toho vůbec nejsem), mnohem víc mí vadí, když se dostanu do bitvy s lidma, kteří naprosto kašlou na tým nebo se chovají jako sebranka pancéřovaných lumíků. To že ve dvojkách toho můžeš ovlivnit podstatně více je bez debat, u vyšších řad je ta role už mnohem menší, ale nemůžu zcela souhlasit s tím, že nic neovlivníš. Bahnak wrote: ... Chci se bavit a neplatit, tudíž hrajeme touto variantou a jsme spokojení ... Já to beru, jen mé zkušenosti (jako dalšího z řady "neplatičů") jsou holt jiné  (a to si nemyslím, že bych byl nějak extra dobrý hráč). Bahnak wrote: ... Jediné co mě občas zarazí je fakt, že někdy v únoru WoT odstranili z obchodů přeboostěný německý premiový tank II.třídy a to Pz38H735f, avšak ti co jej stihli koupit s ním slavnostně vyhrávají a baví se. Ten pancíř co tento stroj má je opravdu nechutnej a ty rány co pálí mají penetraci a DMG o dvě třídy výš ... Nejinak se s ním slavnostně producírovali ještě před jeho stáhnutím. Na třetí třídu je celkem tuhý, ale jinak je to v podstatě jako francouzská B1 ze které vlastně vychází (tedy pomalý a se zranitelnou věží). Proti pomalým dvojkám je to ale celkem nechutnost. Bahnak wrote: A naše Pz35t je prostě smrtonoš  Někdy se můžem zkusit porvat v tréninku, docela by mě zajímalo, co ta vaše mašinka umí  (až si teda pořídím zase tank první nebo druhé třídy). P.S. Ještě mi prosím tě řekni, koho bereš za "subscribe" nebo od jaké třídy to tak vidíš.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:43 17. Apr 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:57 17. Apr 2012 |
|
|
Ještě dodám něco infa k letadýlkům.
"will there be an option to have matches where there is no "names" or aiming reticles in 3rd person ? so realism servers ?"
YES!!!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:23 18. Apr 2012 |
|
|
Fryn wrote: Někdy se můžem zkusit porvat v tréninku, docela by mě zajímalo, co ta vaše mašinka umí  (až si teda pořídím zase tank první nebo druhé třídy). P.S. Ještě mi prosím tě řekni, koho bereš za "subscribe" nebo od jaké třídy to tak vidíš. Subscribe jsou všichni platící a zlaťáčkoidní. A náš tank, ha! Posádka už si pochopitelně expí specializace, za doplňky jsem utratila asi 500k, rychlejší otáčení věže, rychlejší zaměřování, asi natřikrát vylepšené rádio a dohled, plus jakési vylepšení proti tříštivé munici. Jsme malý neměcký drak! Jediné co mě mrzí je malá nosnost, takže unesu jen nějakých sedmdesát střel, což znamená, že v Kampánii občas dochází:( Poslední, s čím koketuji a co na něm můžu vylepšit je maskování - ale nechci, aby náš tank do dálky křičel, takže si to asi odpustím, leda bych ho krátkodobě chtěla vylepšit a vyfotit. A pověsit na zeď s nápisem "Můj miláček", vedle všech obrázků z NWN. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:58 18. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:15 18. Apr 2012 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:26 18. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Kurna kurna to je moc brzooo, kor kdyz jsem opet objevil kouzlo NWN uuuuaaaaa.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:29 18. Apr 2012 |
|
|
johnny98-G wrote: -RoF- wrote: Kurna kurna to je moc brzooo, kor kdyz jsem opet objevil kouzlo NWN uuuuaaaaa. NWN má nějaké kouzlo?  Jinak já už IS-4 koupil no 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:36 18. Apr 2012 |
|
|
Cheche to byl zase masakr 
Attachments: |

shot_014.jpg [ 350.68 KiB | Viewed 3372 times ]
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:28 18. Apr 2012 |
|
|
Tohle se mi moc líbilo. Krásná spolupráce díky teamspeaku a nakonec z toho bylo 10 killů  . Ikdyž teda na začátku jsem hodně zranil jednoho z našeho týmu Pro majitele WoT je video zde.... http://www.puxina.xf.cz/cliff.wotreplay
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:29 19. Apr 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Nemám potřebu za každou cenu dosáhnout po měsících nudného hraní na VIII. či IX. třídu a pak několik dalších měsíců šetřit na jejich výbavu. Chci se bavit a neplatit, tudíž hrajeme touto variantou a jsme spokojení. Jinak pokud jsou ve hře I. a II. třídy tak je na výběr ze 4 map, pokud II. a III. třídy tak je těch map asi 15 (přesně netuším), takže to neomrzí... No mě se třeba nejlíp vydělává s 4. a 5. třídou. Jezdím s T49, KV a občas dám SU-85B a většinou vydělám těch 10-30k A dostat se k tanku vysoké třídy je sice těžké, ale jde to, chce to jen najít styl, co ti vyhovuje. Já třeba hrál střední tanky a moc mi to s něma nešlo. Rozjel jsem stíhače (tank destroyery) a hned se mi začal navyšovat počet killů. Ted to střídám s těžkýma tankama a vím že těžké tanky a stíhači budou asi moje nej. A když se vyhrabeš na vysokou úroveň, tak to stojí za to  . Je krása když ted hraju IS-3 a nebo IS-4. To jen jedeš a slyšíš jak se ty střely odráží  . Nedávno jsem dostal 22 zásahů od těžkých tanků a pořád ten tank byl schopný provozu. Ale jak pořád píše Johnny, TS je nutnost. A když jsi s někým v četě, tak to jde hezky  .
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:13 19. Apr 2012 |
|
|
Peníze nejsou problém, ale expy.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:38 19. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: Peníze nejsou problém, ale expy. Ano to souhlasím a věřím, že bez premiáku je to problém. Hlavně je blbé, že člověk se může snažit a pak tým prohraje a dostaneš jen pár expů. Přitom při výhře jsou xp mnohem vyšší.
|
|
Top |
|