|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:04 30. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jen jestli právě byli vlastní.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:05 30. May 2012 |
|
|
Jojo, Stannis se tam bije na hradbách, a v momentě, kdy je jasný, že prohráli, odtáhnou ho vlastní vojáci z bitvy. Chudák chlap, bylo mi ho líto! Takovej borec... jedinej pravej král, co jde v první linii bitvy pro inspiraci svejm chlapům, suchej hláškař, co když řeknou "Hundreds will die!", on odpoví "Thousands."
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:11 30. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A jak ho odtáhli, když byli na nepřátelskejch hradbách, jejich vojsko se rozprchlo a všude byli Lanisteři? Navíc on si tam fajtí na hradbách a kus vedle Tyrion promlouvá k národům?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:12 30. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Stannis bitvu podcenil, respektive přecenil své síly. 1. žádný průzkum 2. velké sebevědomí (ono je to spojené s tim před tím) 3. očekávaný postup atd.... zasloužil si prohrát, přesto jej mám jako postavu ambiciozního vladaře mám rád a nechapu proc jej všichni před tím odstrkovali. Za zásadní chybu jako krále a stratega považuji jeho malouz představivost, ale třeba se plwetu.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:13 30. May 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Nechcete někdo založit topic spešl o Trůnech ?  z tohohle topicu se skoro stal " Pokec o oblíbených Hrách o trůny" tady najít zajímavé odkazy na jiné seriály nebo filmy je Sherlockovská práce 
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:15 30. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Práček wrote: Nechcete někdo založit topic spešl o Trůnech ?  z tohohle topicu se skoro stal " Pokec o oblíbených Hrách o trůny" tady najít zajímavé odkazy na jiné seriály nebo filmy je Sherlockovská práce  Nahlaš to jako Spam. Molly to vedle v topicu udělal a pročistili mu to  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:20 30. May 2012 |
|
|
To tu vážně musíme mít topic uplně na všechno?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:51 30. May 2012 |
|
|
Práček wrote: Nechcete někdo založit topic spešl o Trůnech ?  z tohohle topicu se skoro stal " Pokec o oblíbených Hrách o trůny" tady najít zajímavé odkazy na jiné seriály nebo filmy je Sherlockovská práce   Tak navrhni něco nového... a jestli ti tak GoT vadí, tak stejně bude končit příští pondělí jestli se nepletu, ne? Pak to tu zase usne 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:09 30. May 2012 |
|
|
Neusne. Začnou špekulace a my, čtenáři, se budeme tiše smát 
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:19 30. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Vývoj dalšího děje je loženej. Nemusím spekulovat, jednou si to přečtu, už jsem si to v originále vytiskl - teda první díl:)
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:27 30. May 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
 Iron Man 3? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:15 30. May 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Absinthorix wrote: Tak navrhni něco nového... a jestli ti tak GoT vadí, tak stejně bude končit příští pondělí jestli se nepletu, ne? Pak to tu zase usne  Mě GoT nevadí...právě naopak jsem nenápadně chtěl naznačit aby se udělal topic, abych nemusel všechny spekulace okolo hledat v tomhle spamu 
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:14 30. May 2012 |
|
|
Sakra, už jsem to nevydržel a objednal si knížky... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:34 30. May 2012 |
|
|
Rejty wrote: Sakra, už jsem to nevydržel a objednal si knížky...  Skvělé. Ale bacha, je to hroznej časožrout 
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:37 30. May 2012 |
|
|
Já je louskám v angličtině. Než to dočtu, tak mi bude nejmíň třicet  . To tempo je šílený, ale nechci, aby mi unikl nějaký detail.
|
|
Top |
|