|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:38 27. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:33 27. Jun 2012 |
|
|
Musíte ty odkazy tak prasit? Jak má někdo poznat, co se za tím odkazem skrývá? Dělá se to takhle: Code: [url=adresa]text, na který se klikne[/url] Co je na tom nepochopitelného? Jagged Alliance Online
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:44 28. Jun 2012 |
|
|
Tribes:Ascend,neuvěřitelně chytlavá, pekelně rychlá (díky "lyžím" a jetpacku) online střílečka s mikrotransakčním modelem podobným League of Legends. A je to zadarmo. Když by někdo měl zájem, jsem ve hře pod nickem Alesh91 (na steamu Alesh)
Last edited by G-ladiator on 21:07 28. Jun 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:24 28. Jun 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Vypadá to... zajímavě. Možná to testnu, ale teď doháním jiné herní resty (AC, ME, aj.)
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:02 29. Jun 2012 |
|
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:02 29. Jun 2012 |
|
|
DotA 2 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 10:22 30. Jun 2012 |
|
|
DOTA, HON, Civilization IV atd 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 14:05 30. Jun 2012 |
|
|
Tak si zase pujdu zablbnout hehe... Trine2
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:18 30. Jun 2012 |
|
|
Mass Effect... muhaha... vím, že na konci bude zklamání (ale mám DLC rozšiřující konec, tak třeba to nebude až taková podpásovka)... nicméně mě aktuálně baví kosit husky mojí biotickou pěstí (aneb adept vám sere na omniblade) 
_________________ .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:41 30. Jun 2012 |
|
|
To DLC prý pomáhá značně, zatím jsem to nezkoušel, čekám na zbytek DLC 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:03 30. Jun 2012 |
|
|
He? Zbytek? Co?
_________________ .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:08 30. Jun 2012 |
|
|
Myslel jsem tím DLC, co plánují vydat v následujících měsících a letech 
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:58 02. Jul 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: Tribes:Ascend,neuvěřitelně chytlavá, pekelně rychlá (díky "lyžím" a jetpacku) online střílečka s mikrotransakčním modelem podobným League of Legends. A je to zadarmo. Když by někdo měl zájem, jsem ve hře pod nickem Alesh91 (na steamu Alesh) Uá, proč jsi mi to udělal? Teď nemám na nic jinýho čas, než huntit XP, abych mohla koupit infiltratora! 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:18 02. Jul 2012 |
|
|
Maya wrote: G-ladiator wrote: Tribes:Ascend,neuvěřitelně chytlavá, pekelně rychlá (díky "lyžím" a jetpacku) online střílečka s mikrotransakčním modelem podobným League of Legends. A je to zadarmo. Když by někdo měl zájem, jsem ve hře pod nickem Alesh91 (na steamu Alesh) Uá, proč jsi mi to udělal? Teď nemám na nic jinýho čas, než huntit XP, abych mohla koupit infiltratora!  Muhaha!  Pod jakým jsi nickem? EDIT: Jinak doporučuju do toho vrazit těch nějakých 10 dolarů, nebo kolik stojí ten Starter Pack (já ho koupil na steamu v akci), protože to mimo jiné dá doživotní 50% boost k XP 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:51 03. Jul 2012 |
|
|
Mass Effect - dohráno. Konec byl náhodou docela zajímavý, dovysvětlení bylo ale asi zásadní, bez něj si to nedovedu představit. Zbytek asi hodím spoilerově v černé dále, aby to případní zájemci nečetli příliš brzo SPOILERoidní komentář: Takže prvně k DLC - to zdá se upravuje trošku více to finále. Je jasně daný povel k odletu flotil (a proto je Normandy na cestě kamsi - prý původně nebylo vysvětleno). Je přidán i docela dobrý komentář co a jak bylo dál. Podle některých diskuzí je sice celé setkání s Catalystem jen poslední Harbingerům indoktrinační trik, ale to dovysvětlení to docela vyvrací a prostě "důvěřuji vypravěči", že to tak je. Osobně jsem zvažoval možnost ovládnout Reapery anebo Syntézu. Nakonec jsem zvolil sloučení organiků a syntetiků a spokojenost, řekl bych. Není to kdo ví jaké zklamání (i když je fakt, že jsem byl připraven na jisté zklamání už předem). Jediná drobnost, která mi chybí, je něco jako bylo v Jade Empire - seznam společníků a jejich další osud. Nicméně i nějak zkousnu tu kratší poetičtější obecnou verzi o tom, co bylo dál s galaxií.Přecijen si nebudeme lhát, Mass Effect dával iluzi volby, ale vždy to bylo dost omezené a chtě nechtě, ať se v jedničce stalo takřka cokoliv, tak vesměs dvojka vypadala vždy dost stejně. Trojka taky navazuje minimálně, jediný průser je, že u konce lidi čekali, že se ty volby všechny zúročí. Osobně jsem doufal v ženskou rvačku mezi Ashley a Mirandou aneb "Shepard je můj". . 
_________________ .
|
|
Top |
|