|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:59 21. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Shaman88 wrote: Molly23 wrote: To ty tanky tak jezdi normálně nebo je to zrychlené? zrychlené, navíc se jedná o lehké průzkumné stroje
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:04 21. Apr 2012 |
|
|
Ti francouzi mě fakt dostávají. To bude asi artyna
Attachments: |

world-of-tanks_eu_-_aktualnosc_424_2.jpg [ 1.34 MiB | Viewed 2450 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:07 21. Apr 2012 |
|
|
To bude lehkej tank puxi... 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:36 26. Apr 2012 |
|
|
Vidím, že Braenn se taky blíží k průměru jeden kill na jeden zápas, hezké 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:37 26. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Vidím, že Braenn se taky blíží k průměru jeden kill na jeden zápas, hezké  STALKER!!! To mě se ted nějako nedaří...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:59 26. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Vidím, že Braenn se taky blíží k průměru jeden kill na jeden zápas, hezké  To není hezké, mi to tam kazí vyšší třídy!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:11 26. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: -RoF- wrote: Vidím, že Braenn se taky blíží k průměru jeden kill na jeden zápas, hezké  To není hezké, mi to tam kazí vyšší třídy! Kecalíno, tím tempem jakým jedeš mi přijde, že dáváš ted s tou Pz35, tak 3-4 killy za zápas.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:55 27. Apr 2012 |
|
|
„Francouzské tanky jsou prý vybaveny šesti rychlostmi, pěti stupni zpátečky a jediná k chodu vpřed - pro případ útoku z týlu.“ neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:48 27. Apr 2012 |
|
|
To je myslím narážka na bojování Francouzů ve druhé světové... že furt utíkali. 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:34 27. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nejen ve druhé světové... i když ve středověku to ještě tak nějak dávali 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:29 27. Apr 2012 |
|
|
no já narážel na ty tanky. V první moc nebyli, to až v druhé a pak nevím zda se to nevztahuje třeba na Indočínu. Co jsem četl tak to ve Francii bylo dost divoký, doporučuji si o tom přečíst třeba Dunkerk nebo jak se to píše, mám to doma kdyby někdo chtěl, nebo v Generálovi Nebe je to také pěkně popsané, ale z letecké perspektivy. Také mám, ale nemohu najít výtisk na půjčování pro kamarády, mám doma jen ten, který má v sobě podpis hlavního hrdiny, a to se mi nějak nechce dávat z ruky  , proto mám výtisky dva.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:54 28. Apr 2012 |
|
|
Tak jsem byl taky pohlcen touhle hrou  a mám konečně tančík tier 4!! akorát ještě nemá vůbec žádnou výbavu  Na první pohled to sice vypadalo jako hrozná kravina, ale ty různý vychytávky (ničení pásů, už mi shořel i motor  a 3 z 5 lidí posádky mi zabili  ) tomu daly vážně šťávu
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:09 28. Apr 2012 |
|
|
zachy wrote: Tak jsem byl taky pohlcen touhle hrou  a mám konečně tančík tier 4!! akorát ještě nemá vůbec žádnou výbavu  Na první pohled to sice vypadalo jako hrozná kravina, ale ty různý vychytávky (ničení pásů, už mi shořel i motor  a 3 z 5 lidí posádky mi zabili  ) tomu daly vážně šťávu Pod jakou přezdívkou jezdíš? Přibereme tě do naší rodiny "přátel", obohatíme tvou hru "četou" a pak teprve uvidíš, co je moje dvojka zač. Tedy, naše tanky. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:38 28. Apr 2012 |
|
|
Hele teď se mi stala taková zajímavá věc - měla jsem x2 první bitvy, jako vždy, jela jsem prvním tankem, podařil se mi hrdina... a najednou všechny ostatní tanky měly bonus x3!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:47 28. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: zachy wrote: Tak jsem byl taky pohlcen touhle hrou  a mám konečně tančík tier 4!! akorát ještě nemá vůbec žádnou výbavu  Na první pohled to sice vypadalo jako hrozná kravina, ale ty různý vychytávky (ničení pásů, už mi shořel i motor  a 3 z 5 lidí posádky mi zabili  ) tomu daly vážně šťávu Pod jakou přezdívkou jezdíš? Přibereme tě do naší rodiny "přátel", obohatíme tvou hru "četou" a pak teprve uvidíš, co je moje dvojka zač. Tedy, naše tanky.  Zachy už byl zabranej, takže zachomar
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|