|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:14 07. Mar 2010 |
|
|
Trošku z jiného soudku - písničky od strýčka Disneyho.  Ale tahle jako málokterá má sílu. http://www.youtube.com/watch?v=aXqhxoeV3wYA pak samozřejmě doporučuju trávit odpoledne oddalováním práce tím, že porovnáváte verze v různých jazycích...už mě z toho bolí hlava. PS. Tony Jay, majitel Frollova hlasu, geniálně namluvil hromadu darebáků...mezi nimi i Poručíka z Falloutu, jestli si vzpomínáte.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:26 07. Mar 2010 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:09 07. Mar 2010 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Dobrej vkus.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:40 09. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A kdyz nam vysvitlo slunicko, co takhle trochu ceskyho zoopunku? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:29 14. Mar 2010 |
|
|
Kdo tu poslouchá hip hop tak at si pustí tohle  a kdo řekne že to je sra... tak si nemůže říkat hoper, z tohohle totiž ta hudba vznikla  .v http://www.youtube.com/watch?v=qjFs9CPGhts
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:48 14. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:01 14. Mar 2010 |
|
|
žádné OT  já zbožnuju 80. léta  Vám tu pošlu celý playlist všemožných songů různých žánrů z osmdesátejch let a to budete koukat hehe
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:28 14. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:55 14. Mar 2010 |
|
|
Ústeckej metal: Los Desperados. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 16:24 14. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:06 14. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
maku wrote: Trochu OT, ne? Název topicu zní "Jakou hudbu posloucháte"  hele hele, nerozčiluj mě.. ne že bych to poslouchal ale vyrůstal sem na tom.. a když si odmyslíš špatný texty a lidi, který se soukaj do tepláků jejichž rozkrok tahaj po zemi, tak je to dobrej žánr 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:17 14. Mar 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Lenulasek wrote: Kdo tu poslouchá hip hop tak at si pustí tohle  a kdo řekne že to je sra... tak si nemůže říkat hoper, z tohohle totiž ta hudba vznikla  .v http://www.youtube.com/watch?v=qjFs9CPGhtsTrošku old school i na mě,teda ne že bych byl stařešina jako Photter  ale jestli to je tak jak říkáš tak díky jim že to začali
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 03:17 15. Mar 2010 |
|
|
SupurittoFugainaiyaverze těchto dvou skladeb na piano, OST k Honey&Clover
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:20 15. Mar 2010 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=NBtMCWvd2Jgtak jsem po dlouhé době zas protočil half life 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 09:56 16. Mar 2010 |
|
|
A trochu optimistické hudby pro dnešek: Jesus is my friend. 
|
|
Top |
|