|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:48 28. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: Hele teď se mi stala taková zajímavá věc - měla jsem x2 první bitvy, jako vždy, jela jsem prvním tankem, podařil se mi hrdina... a najednou všechny ostatní tanky měly bonus x3! http://worldoftanks.eu/news/2166-tank-m ... e-victory/
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:59 28. Apr 2012 |
|
|
Tak to se tak dobře přehouplo, 2x s prvním a zbytek už líp  Mě to zarazilo!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:45 29. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
díky slevě jsem se přehoupl na šestou třídu... T 34 85
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:43 30. Apr 2012 |
|
|
Heh ta explozivní munice (HE) je jako masakr  a ještě s touhle želvou  AMX40
Attachments: |

shot_015.jpg [ 282.19 KiB | Viewed 3434 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:07 30. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Heh ta explozivní munice (HE) je jako masakr  a ještě s touhle želvou  AMX40 Mno jako explozivní je fajn (navíc tuším zvyšuje šanci vznícení motoru při zasažení), ale musíš je chytit nepřipravený, určitě zezadu nebo zboku. Přední pancíř tím těžko prorazíš.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:10 30. Apr 2012 |
|
|
koukám masochysta pux se dal na AMX 40 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:14 30. Apr 2012 |
|
|
zachy wrote: -RoF- wrote: Heh ta explozivní munice (HE) je jako masakr  a ještě s touhle želvou  AMX40 Mno jako explozivní je fajn (navíc tuším zvyšuje šanci vznícení motoru při zasažení), ale musíš je chytit nepřipravený, určitě zezadu nebo zboku. Přední pancíř tím těžko prorazíš. Tady ty prtavce prorazíš skoro vždy, sice dáš občas zranění třeba za 2hp, ale občas dostane i za 100 a víc Jinak jo missaku jdu na AMX a hlavně pak na ty komáry rychlé  . Ale ty mrchy rychlé radši v četě. 
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:21 30. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: koukám masochysta pux se dal na AMX 40  nejen on  uuuuuaaaaa je to strašnej střep
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:24 30. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:26 30. Apr 2012 |
|
|
podlehni 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:16 01. May 2012 |
|
|
Zkoušel jsem s kámošema roty a tyjo... musíme se někdy domluvit  Tak co premiáci? Na vás to stojí, písněte kdy by se vám to šiklo a zkusíme si zahrát chvilku v rotě hezky 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:33 01. May 2012 |
|
|
hele a co je podmínkou založení/vstupu do klanu?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:50 01. May 2012 |
|
|
To by mě také zajímalo, udělat si prostě Thalie clan a mít ho jen prostě jako... no nálepku 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:11 01. May 2012 |
|
|
http://worldoftanks.com/community/clans/new/někdo založte, rád se připojím,můj účet je zachomar EDIT: ale asi to nebude zadarmo 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:28 01. May 2012 |
|
|
Na klan zapomente pokud nemáte tank aspon 8-10 úrovně a pokud nemáte pořádně zkušenosti a nevíte co a jak  . Jinač dostanete na prdel a hned vás to rozladí 
|
|
Top |
|