|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:35 01. May 2012 |
|
|
No nejtěžší na pochopení v této hře je strategie. Ovládání je jednoduché, výbava tanku se volí podle toho jestli chceš být rychlý bzučák s malým kanonem nebo vypasený prasátko. Jediné co ještě dobře nechápu je, co se stane, když posádku z medium tanku tier 3 posadím do medium tanku tier 4, musím je nějak trénovat nebo % skillů budou používat v tom novém tanku stejně jako ve starém? Bojím se totiž toho, že když je budu trénovat, rázem zapomenou jak ovládat ten slabší tank 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:11 01. May 2012 |
|
|
zachy wrote: No nejtěžší na pochopení v této hře je strategie. Ovládání je jednoduché, výbava tanku se volí podle toho jestli chceš být rychlý bzučák s malým kanonem nebo vypasený prasátko. Jediné co ještě dobře nechápu je, co se stane, když posádku z medium tanku tier 3 posadím do medium tanku tier 4, musím je nějak trénovat nebo % skillů budou používat v tom novém tanku stejně jako ve starém? Bojím se totiž toho, že když je budu trénovat, rázem zapomenou jak ovládat ten slabší tank  Tak strategie taky, ale musíš umět i ten svůj tank ovládat a hlavně vědět kam střílet nebo teda na jaké místa střílet protivníkům  . Znát mapy a tak dále. Jinak tu posádku sice použít můžeš, bude používat i ty skilly, ale bude slabá. Nebude mít stejné kvality jako přeškolená posádka (pomalejší jízda, pomalejší zaměřování a nabíjení a tak dále). Ověřené to máme, když já měl KV a Johnny taky, ale měl tam posádku z jiného tanku. Jel pomalejc, nabíjel o sekundu pomalejc a tak dále. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:19 01. May 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jujda, se zadařilo  ... rozjel jsem to na plný koule do nepřítelova ležení, že aspon něco objevím a způsobil jsem takový zmatek, že mě nemohli sejmout. Zničil jsem arty a skoro dvě KV které mi hajzlíci artiny vyfoukli  .
Attachments: |

shot_008.jpg [ 207.85 KiB | Viewed 3318 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:40 01. May 2012 |
|
|
Zachy? Nehraješ na US? Nemůžu tě najít...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:42 01. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Zachy? Nehraješ na US? Nemůžu tě najít... Co já vim?  Stáhl jsem si full hru na oficiálních stránkách, když se připojim tak server se jmenuje "W.o.T" hledáš nick: zachomar?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:49 01. May 2012 |
|
|
Hledám...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:52 01. May 2012 |
|
|
Jo hraješ na US a ne na EU kde jsme všeci 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:54 01. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Jo hraješ na US a ne na EU kde jsme všeci  Aháá.. a jak to změním? Kde jste se registrovali vy?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:56 01. May 2012 |
|
|
zachy wrote: Molly23 wrote: Jo hraješ na US a ne na EU kde jsme všeci  Aháá.. a jak to změním? Kde jste se registrovali vy? http://worldoftanks.eu/A jdu spát... dobrou 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:49 02. May 2012 |
|
|
Jinak missaku toho průzkumníka si měl s tou T-34? My ted s Johnym zkoušeli ty AMX12t, to jsou hrozné mrchy, to fakt vnese chaos do hry. zvlášt když jsou 2 a nebo 3 Hry jsou rychlé a dokonce ten tank aj vydělává A že ti někdo sejmul arty, já včera kroužil kolem nepřátelské artyny, až ji sundal její vlastní parták 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:50 02. May 2012 |
|
|
Tak tak, taky jsme to napoprvý spletli a docela dlouho hráli na US, každopádně EU je lepší - už jen proto že se tam jednou za čas prožene někdo z Thalie 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:55 02. May 2012 |
|
|
Jinak s těma rotama, proč ne, já se tomu nebráním, jen to chce prostě termín, kdy se sejdeme. A chce to hlavně jednu důležitou věc. Každý se nainstaluje teamspeak *mrkne na Braenn*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:14 02. May 2012 |
|
|
Rofíku, můj tank byl Pz III/IV, s jeo úžasnou akcelerací a manévrovatelností jsem vyrazil rychlostí 55 km/h prostředkem mapy do ležení nepřítele. Narazil jsem na ubohou M41 a v mžiku ji sundal, pak přišlo neohrabané KV, neměl šanci, nemohl se otočit dost rychle aby mě sundal, pořád dostával zezadu do věžičky a sejmula mi ho artina! Pak jsem se pustil do spracování dalšího KVčka a to mi také někdo vyfouknul  celkově jsem vydržel dost dlouho naživu, oni si tak nějak mysleli, že ty KVčka mě zničí  . Oni pak netušili co se dělo a roztrhali se a to jsme je pak ničili jednoho po druhém hehe. Jinak AMX 12t... ten tank jsem nesnášel! má sice zajímavé dělo, ale rychlost a akcelerace není zrovna taková, jakou jsem od toho čekal. To mám lepšího scouta toho PZ 3/4.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:19 02. May 2012 |
|
|
Tsss já ti dám ubohou M41, já za ni taky hraju, abych tě nesestřelil a věř že aj s arty jsem už sejmul pár rychlých tanků, co si mysleli že mě dostanou.  Ikdyž často vyhrají oni. Tak ono to AMX chce víc lidí a pak to stojí za to. Páč si vem když jedou dva, to prostě se těžko stíhá 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:48 02. May 2012 |
|
|
časy musí navrhnout někdo kdo má premiák! Protože já Rotu založit nemohu  . Teamspeak by byl super, ale musel by se určit nějakej velitel, který by nás vedl  aby v "rádiu" nebyl bordel...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|