|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:47 01. Dec 2012 |
|
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 23:44 01. Dec 2012 |
|
|
Dotu 2 sice taky mam, ale přece jen zůstanu spíš u LOLka 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 12:25 03. Dec 2012 |
|
|
Tak jsem tuten toppic pročetl. No zezačátku hádky jestli je lepší dota nebo lol, což neporovnám. Nahrál jsem si lol, tak ho zatím budu hrát. Jinak pocity ze hry, no pro nováčka děsný chaos a je to hodně rychlé. Na druhou stranu je to zábavné a je třeba se naučit různé ty věci kolem a hlavně mačkat qwer-df Zatím mi vcelku sedla ta pirátka (miss fortune), jen se s ní musím naučit jaké věci jí kupovat. A taky se naučit používat ty skilly. "WER" je dobré, ale to "Q" mi nepřišlo nějak užitečné. Ještě jsem si včera koupil aj tu lučisnici (myslím se jmenuje Ashe) , tak ji taky otestuju. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:04 03. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ashe je fajn! Jeden z mejch nejoblíbenějších champů
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:32 03. Dec 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:33 03. Dec 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Já pořídil Garena for the lulz Luzl je co?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:44 03. Dec 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Absinthorix wrote: Já pořídil Garena for the lulz Luzl je co? To je zkomolenina slova lulz, která znamená "pro legraci", a je samo zkomoleninou rádoby-slova "lols", což je množné číslo od zkomoleniny "laugh out loud".
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:45 03. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-RoF- wrote: Absinthorix wrote: Já pořídil Garena for the lulz Luzl je co? Blízký příbuzný zkratky lol  . Viz obrázek:  edit: Ninjed by Caehan  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:31 04. Dec 2012 |
|
|
U každého hrdiny tam jsou nějaké vlastnosti
Attack Health Difficulty Spells
Co znamená to Difficulty?
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:03 04. Dec 2012 |
|
|
Obtížnost danýho hrdiny tuším... Jestli se hraje snadno nebo potřebješ mít víc skill a knowledge, jak to uhrát...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:08 04. Dec 2012 |
|
|
Aha díkas. Hmm ještě jsem našel další střelkyni s mušketou Caitlyn, která bude teď ve volném výběru, tak snad odzkouším. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:11 04. Dec 2012 |
|
|
Caitlyn byla hoodně dobrá před těma 2 lety co jsem to hrál  Býval to over hero, když to člověk uměl hrát 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:18 04. Dec 2012 |
|
|
Aha hehe, tak já se učím hrát a baví mě ty střelkyně. Pirátka už není volná, tak si ji časem koupím a budu zatím hrát lučišnici Ashu a nebo tady tu mušketýrku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 19:06 04. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Ashe je dobrá, hlavně ten její dalekonosný šíp, s tím je fakt velká sranda. Za Miss Fortune jsem toho taky odehrál dost, jednu chvíli jsem i uvažoval o její koupi, ale nakonec dostali přednost jiní.
Teď hraju nejvíce s Fiorou (kterou jsem si pořídil jako prvního hrdinu), což je taková správná šermířka v kombinaci s dobrou rychlostí a náhlými výpady, pak s Catharinou a jejím zákeřnějším stylem a nakonec s Varusem, který mi ze všech střelců přišel jako ten nejvhodnější. Později bych rád dokoupil nějakého tanka, třeba jako Malphita nebo Munda (i když jsem na LoL už asi tak tři týdny ani nesáhnul).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:37 05. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬