|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:35 29. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:56 30. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Heh, tak jsem se nakonec protlačil z náhradníků až k účastníkům maratónu (doufám, že zítra to zase nebude jinak ...). Podařilo se to tady ještě někomu ? Půjdu i tak (tohle si prostě nemůžu nechat ujít), ale ve větším počtu by to byla přece jen větší zábava.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:37 01. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak mé dojmy z maratónu. Čekání ve frontě na začátku bylo peklo. Přijet na místo něco před dvanáctou znamenalo zařadit se skoro až na konec a člověk si neustále říkal, jestli přece jen nezačnou pouštět koho je napadne a na nějaký pořadník se nevykašlou. Tady musím pořadatele pochválit, že se skutečně řídili seznamem zaregistrovaných lidí a nakonec se myslím dostalo i na těch pár náhradníků, kteří to prostě zkusili a dorazili taky. Promítání začalo sice trochu později než jsem si představoval, ale pak už to byla paráda. Dokonce jsem se dostal na velmi přijatelné místo, přestože jsem byl jeden z posledních, kdo si mohl vybírat. Trochu jsem měl strach, že se při dílech, které jsem už viděl budu mírně nudit, ale to jsem mohl za chvíli hodit za hlavu. Naopak mi to přišlo mnohem lepší vidět v kuse (navíc na plátně) a zachytil jsem i pár detailů v příběhu, které mi předtím utekli. Během přestávek probíhalo losování o ceny. Kromě klasických věcí jako několik DVD s celou první řadou seriálu a plakátů se ve slosování objevil i hrníček vlastnoručně podepsaný Seanem Beanem a také jedna pohlednice, tentokrát podepsaná prý samotným tvůrcem knižní předlohy (nevyhrál jsem nic, mohl bych se pochlubit jen tím, že jsem byl nejblíž k výhře plakátu  - utekl mi o jedno mizerné číslo). Asi nejvíc se čekalo na nové díly a musím říct, že nezklamaly. Jedou v naprosto stejném stylu jako ty předchozí, jen se do děje uvedlo pár nových postav nebo se postavám, které se v předchozí řadě jen mihly, dostává více prostoru. Podle všeho to taky vypadá, že tato řada bude o poznání drsnější. Jediná chybka která mě při tom napadá je, že po tom nášupu celé první řady, ty dva nové díly působili strašně krátce  (ale tomu se jaksi nedalo vyhnout). Celkově skvělý zážitek, který stál za to.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:21 01. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jsem se zase kouknul na ending ohněm a mečem... úžasný konec!!! Tak úžasný, že je vám líto záporáka a sere vás dobrák  ... zde je, ale bacha je to SPOIL, ale když už koukat tak do poslední minuty... aaaah... http://www.youtube.com/watch?v=3bllUJL4 ... re=related
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:25 03. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:59 03. Apr 2012 |
|
|
Včera jsem sjěla nový Hry o trůny...Co na to říkáte?  Spoiler: Těším se na dráčky a až Joffrey popraví maminku  Dobrý byla hláška od toho cápka za zdí na Snowa, že jsou jižani
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:10 03. Apr 2012 |
|
|
Musím pochválit toho herce, co hraje Joffa. Když ho vidím, mám chuť ho zabít víc, než když o něm jen čtu.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:42 03. Apr 2012 |
|
|
Když tu byla řeč o Rževském, zrovna stahuji svou oblíbenou tématiku v poněkud naivním a romantickém hávu, ale to k té době patří: http://www.csfd.cz/film/99296-husarska-balada/
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:04 03. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:23 03. Apr 2012 |
|
|
Maya wrote: Včera jsem sjěla nový Hry o trůny...Co na to říkáte?  Výborný oba dva díly, čekám jen na třetí až bude k sehnání  Jen jsem po malé pauze mezi první a druhou serií trošku mimo s těma jménama 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:47 04. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Maya wrote: Včera jsem sjěla nový Hry o trůny...Co na to říkáte?  ... Konečně zase něco, co stojí za shlédnutí. Jinak já se zatím v nových dílech dost bavil tímto (spoiler) - karavanou vezoucí další "rekruty" k Noční hlídce, jejím kapitánem, jeho přístupem ke královské hlídce a Aryjou a tím Robertovým bastardem, dále pak Tyrionem a jeho děláním pořádku v hlavním městě, hlavně se mi líbilo jak odměnil dosavadního velitele stráže .G-ladiator wrote: Musím pochválit toho herce, co hraje Joffa. Když ho vidím, mám chuť ho zabít víc, než když o něm jen čtu. Ze začátku mi přišel spíš k smíchu, ale každým dalším dílem co se objevil na scéně jsem si říkal, že "ztráta" této postavy by mě nějak zvlášť nevadila. Takže jo, hraje svou roli dobře  . No, těším se na další díly.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:50 04. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
zachy wrote: Maya wrote: Včera jsem sjěla nový Hry o trůny...Co na to říkáte?  Výborný oba dva díly, čekám jen na třetí až bude k sehnání  Jen jsem po malé pauze mezi první a druhou serií trošku mimo s těma jménama  jména? jaký jména? incestní fuchtle, dračí fuchtle, červená fuchtle, prcek, prckův bodyguard, spratek, spratkův bodyguard, krasoň a starkovci, hodor. a máš to
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:14 04. Apr 2012 |
|
|
Je fakt, že kdybych si tu knihu nedávno nepřečetla znovu, byla bych asi totálně mimo. Mám za sebou zatím jen jeden díl seriálu, (díky bohu za rychlost, s jakou je už HD kvalita k dispozici i s titulkama!), s hodnocením proto počkám na další. Z tohohle mám pocit, že se snažili všechnu tu spoustu postav představit zaráz, takže každý dostal tak 3 minuty a šup na dalšího. Doufám že tenhle styl nebudou držet dál.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:35 09. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Jsem včera skouknul Most do země Terabithia a musím říci, že navzdory "klamavé reklamě" je to...k zamyšlení (pokud to filmu dovolíte) nutící film  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:08 09. Apr 2012 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/Film na svůj pokročilý věk velmi dobře vizuálně zpracovaný. Dnes mu už zbývá alespoň originalita.
Top |
|