|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:48 22. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Firefox_ wrote: Na tohle jsem dneska narazil. Docela se mi to líbí http://www.youtube.com/watch?v=GLT5OhPkyLEtušim jsem to už dal do hudby  one two three four *teemo voice set*
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 00:09 23. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Firefox_ wrote: Na tohle jsem dneska narazil. Docela se mi to líbí http://www.youtube.com/watch?v=GLT5OhPkyLEtušim jsem to už dal do hudby  one two three four *teemo voice set*  To mám z toho, že to nepročítám
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:25 09. Jun 2011 |
|
|
http://youtu.be/CoiVmU4ns3sflash! aaah! Saviour of the universe!
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 02:08 14. Jun 2011 |
|
|
Když už se sem rvou ty videa tak ten ofic thrailer je prostě nádhernej... si nemužu pomoct http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_l ... ture=feedf
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 02:20 14. Jun 2011 |
|
|
Btw, zeptám se tady a´t necpu kolem další topic.. Hrál ste někdo EvE online? Cinmatic http://www.youtube.com/watch?v=dTF-FKHE46Ua gameplay http://www.youtube.com/watch?v=5a2r4rZZ ... re=relatedKaždá loď, stíhačka, křižník, cokoliv, pokud nejde o npc je ovládána jednim hráčem, sou tam masivní pvp bitky. Servr na kterym hraje 30-40tisíc lidí a běží naprosto krásnšě bez nějakejch zásadnějších zádrhelů. Jen... neexistuje free servr no:D Ale je to krásná hra. je tam možnej 14dní free trial. Mít prachy tak sem u toho asi zustal:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:19 19. Jun 2011 |
|
|
čus, občas si hraju lol se xinem a nebo tryndamerem, ale spíš xina, můj nick je redo88, tak můžem někdy zahrát, budete-li chtít.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 22:49 19. Jun 2011 |
|
|
Tak co říkáte na dnešní zápasy šampionátu? Díval se někdo?
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 07:47 25. Jun 2011 |
|
|
Humpf doprdele hyml práce potřebuju porafdit... Mám tu nějakej problém s připojenim.
Uprostřed hry se mi to zaseklo jako když mi padne modem, ale net normálně běží. Když jsem se zkusil reconectnout tak mi hra nechce naskočit a píše mě to:
Could not connect to the http servr. Please check that your internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access.
Firewal sem vypnul a jak sem řikal net mě normálně běží. Nevíte někdo co s tim?
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:18 25. Jun 2011 |
|
|
Teď koukám, že na netu je že servr je nedostupnej... Muže to bejt prostě tim, že spadl servr? Myslim nějak fatálně? Protože je divný, že mi to nepustí ani tu tabulku kde mám kliknout na "play" kde mě to normálně píše esli je servr busy, online nebo nedostupnej.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:32 25. Jun 2011 |
|
|
Quote: Riot’s mission is to be the most player-focused company in the world. League of Legends has grown from an idea to a worldwide phenomenon at a pace that’s both thrilling and humbling. Our player base is now several million strong and spans over a dozen countries. Unfortunately, this has garnered us some extra attention from cyber bullies. Some of which has been detrimental to your gaming experience.
You’ve probably heard rumors of the DDoS attacks that we’ve been experiencing. Unfortunately, these rumors have been a reality, and are a big part of why our service has been suffering. We’ve been working around the clock to maintain stability, but the malicious nature of our internet assailants have made that difficult.
In any case, we understand that the service that we’ve been providing you has been unacceptable and we will not rest until we provide the phenomenal service that you all deserve. So to thank you for your patience during this period, we’re happy to provide the following:
550 RP to every summoner who has logged in between 12:00 a.m. CEST on June 1st, 2011 and 11:59 p.m. CEST on June 23rd, 2011 Leaver amnesty from games going back to June 1st. Many disconnections weren’t your fault, and we don’t want unintended leaves to reflect negatively on you.
We know that the best form of compensation we could provide you with is consistently stable access to League of Legends, but as we strive to make that a reality, we want to give you this as a token of our appreciation for your patience and support. Also know that a long-term fix to these stability issues is on the horizon, and we’ll have more information regarding these coming changes in the near term.
In the meantime, thank you for your support, your passion, and your patience. chachachá doufám že jsem během června lognul, budou zas riot bodíky, možná si koupím leopardici pro Nidu  btw už to frčí
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:48 25. Jun 2011 |
|
|
No... právě že nefrčí na netu je porád že servr je nedostupnej a mě to furt hlásí tu stejnou chybu:(
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:49 25. Jun 2011 |
|
|
Ok oprava.... na netu je už napsáno že to je online, ale mě to furt hlásí stejnou chybu. Prostě mi to nelogne ani tu prvou tabulku...  edit: No nic. Jdu to zkusit přeinstalovat. Třeba to pomuže....  edit2: Pfff. na stránkách to zase píše offline... já už se na to vyto..:/
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 09:24 25. Jun 2011 |
|
|
No shrnutí mé dosavadní snahy. 1.Odinstaloval sem lol. Uplně. 2. Spuštim ten instaler co sem kdysi stáhnul.. Nic. 3. Jdu stáhnout teda novej. Dlouho nic a pak mi to napíše že spojení bylo přerušeno. Pozorování: Net běží, forum čtu uplně v pohodě, do nwn se lognu uplně v pohodě. Jen některý stránky nějak haprujou. Třeba google se mi jednou načte mrknutim voka a jindy to trvá... nebo vubec. To samé i některý jiný stránky, ale většina prostě funguje bez chyby. edit: Tim myslim, že žádný spomelaný načítání těch stránek co fungujou, všecko běží krásně a čistě... teda. Ne všecko právě. Nemáte nějakou radu? Už začínám bejt zoufalej 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 09:47 25. Jun 2011 |
|
|
Každopádně LoL už jde v pohodě, třeba ta smažka Terbee to zas dnes hrála celé dopoledne. Jo a prvního července všichni co byli lognutí někdy během června od prvího do včerejška dostanou těch 550 bodíků.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:06 25. Jun 2011 |
|
|
No.... držte mi palce. Už mě to PC štve natolik že sem se rozhodl ho natvrdo sformátovat. velkej pojarní úklid. Takže esli se dneska večer neukážu v NWN tak.... mám vás všecky rád. Sbohem... 
|
|
Top |
|