|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:55 30. May 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: Skvělé. Ale bacha, je to hroznej časožrout  Nestraš, potřebuju se učit na státnice... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:57 30. May 2012 |
|
|
Založil jsem nový topic, tak pokračujme tam a kdyby se nějakému adminovi chtělo, může tam posledních GOT příspěvků šoupnout 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:01 30. May 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: Založil jsem nový topic, tak pokračujme tam a kdyby se nějakému adminovi chtělo, může tam posledních GOT příspěvků šoupnout  Odděleno.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:07 30. May 2012 |
|
|
Díky. Jinak místo, kde se bil Stannis a kde Tyrion heceoval vojáky mohly být od sebe dost daleko. Královo přístaviště je kurevsky velké  SPOILER: Mám pocit, že Stannis teď na hodně dlouhou dobu mizí ze scény a jestli mě paměť neklame, ukáže se až na konci třetí knihy (což by měla být 4. sezóna seriálu)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:12 30. May 2012 |
|
|
Nechte si ty spoilery, chtěl jsem reagovat na příspěvěk a objevil se mi ten text! 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:23 30. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
to jsem fakt jedinej, kdo si myslí, že se té bitvě měli raději vyhnout a chytře nastínit výsledek jako u těch předchozích, než natočit co natočili? Vždyť to bylo strašný  jako jo, houndovo machrování obouručkou a tyrionovo axe in the knee bylo fajn ale to je asi tak všechno
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:26 30. May 2012 |
|
|
Mě se to třeba líbilo. Divoký oheň byl naprosto skvělý (jen škoda, že ho nebylo víc  ), Tyrionův herec zahrál jeho první velení docela dobře myslím. Zrovna Ohařovy devast mi přišli dost meh, když už tak by něco takového měl dělat hora a i pak by mi to přišlo divné.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:38 30. May 2012 |
|
|
Mně se to líbilo, přiznám se, že jsem ten díl viděl už dvakrát... 
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 22:45 30. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Taky musím řící, že se mi tencelý seriál moc líbí. Bitva byla důležitým vyvrcholením celé serie, kdyby tam nebyla, jen všichni remcáme, proč ne.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 23:20 30. May 2012 |
|
|
Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin).
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 23:26 30. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
zachy wrote: Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin). Žeby proto, že Malíček zapůsobil svým malíčkem? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 23:29 30. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Prasokralik wrote: to jsem fakt jedinej, kdo si myslí, že se té bitvě měli raději vyhnout a chytře nastínit výsledek jako u těch předchozích, než natočit co natočili? Vždyť to bylo strašný  jako jo, houndovo machrování obouručkou a tyrionovo axe in the knee bylo fajn ale to je asi tak všechno Já s tebou docela souhlasím. Ale na druhou stranu chápu, že bitva 90% diváků těchto typů seriálů potěší a na prostředky, které měli (pokud se dá věřit tomu, co tvrdí), to není špatné. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 23:38 30. May 2012 |
|
|
Rejty wrote: Nechte si ty spoilery, chtěl jsem reagovat na příspěvěk a objevil se mi ten text!  Ups, omlouvám se  Není nějaký lepší způsob, jak je zakrýt, než změna barvy? Na jiných forech pro to mají speciální kód, kde se pro odhalení spoileru musí kliknout, takže ani citace to neprozradí
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 08:43 31. May 2012 |
|
|
zachy wrote: Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin). Abychom si všichni opravdu všimli, že Tyrellové vstupují na scénu a s kým teď kopou a proč. Dle mě.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 09:07 31. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Tak ještě je tu další otázka, bude mít následky pro královnu, či krále, že na pulprcka zaútočil jejich človek zřejmě dle jejich rozkazu? Přeci jen bratrovražda by neměla být nepotrestána:)
|
|
Top |
|