|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:15 10. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:19 11. Apr 2012 |
|
|
City of Violence Korejská akční pecka
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:12 19. Apr 2012 |
|
|
Podívala jsem se na ten film Muži, kteří nenávidí ženy a - Ano! Jeden z těch filmů, u kterých zapomínáte jíst brambůrky, protože pusa se zavře někdy pět minut po titulcích. Hezká atmosféra, žádné hluché místa, a ta Lisbeth, no to je drsné kvítko.
A Fryne, s tou hláškou o kočkách jsi mě od toho filmu málem odradil... a nebylo to tak hrozné. Prostě tam leží mrtvá, já se děsila kdo ví čeho...
P.S. Taktéž jsem zkoukla Žena v Černém.. Není to žádný zázrak, je to trochu kýčovité, na druhou stranu, neurazí. Jen bohužel scény těsně před finálem jsou takové umělé a nahňácané. Shrnutí - chcete-li se trochu bát v ponuré atmosféře počátků 20. století v klasické duchařině, doporučuji si to pustit někdy na noc!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:10 19. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Braenn wrote: ...Muži, kteří nenávidí ženy... Musim rict, na to jakou jsem na tento film slysel chvalu, mne dost zklamal. Herecke vykony zadny zazrak, zapletka prilis pruhledna a neoriginalni, ale koukat se na to da. Hackerske scenky potetovane drsnacky pusobi nekdy az komicky.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:33 24. Apr 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Třetí díl nové série Game of Thrones a (spoiler) další sympatická postava mrtvá , toho velitele co vedl posily pro Noční hlídku mi bude líto.Braenn wrote: Podívala jsem se na ten film Muži, kteří nenávidí ženy a - Ano! Jeden z těch filmů, u kterých zapomínáte jíst brambůrky, protože pusa se zavře někdy pět minut po titulcích. Hezká atmosféra, žádné hluché místa, a ta Lisbeth, no to je drsné kvítko.
A Fryne, s tou hláškou o kočkách jsi mě od toho filmu málem odradil... a nebylo to tak hrozné. Prostě tam leží mrtvá, já se děsila kdo ví čeho... Njn, trochu jsem to nadsadil  , bral jsem to podle jiné milovnice koček. EDIT: Btw. neleží tam "jen tak", ne v každém filmu hodí takový záběr.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:00 24. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fryn wrote: Třetí díl nové série Game of Thrones a (spoiler) další sympatická postava mrtvá , toho velitele co vedl posily pro Noční hlídku mi bude líto.Nj, vždycky, když je tam nějakej sympaťák, tak ho zabijou. Schválně, jestli brzo zabijou toho černocha z Qurthu  BTW: Potvrdili natáčení 3. serie. Kolik těch serií fakt natočej? Opravdu deset? Bojim se, že přes léto nevydržim a fakt si to přečtu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:17 24. Apr 2012 |
|
|
Jestli hodlají natáčet každý rok jednu sérii, tak si většina z nás pustí poslední díl v důchodovém věku  A rval se statečně.
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:26 24. Apr 2012 |
|
|
Moc jsem nepochopil konec čtvrtého dílu  jako, docela vtipny 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:03 24. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: BTW: Potvrdili natáčení 3. serie. Kolik těch serií fakt natočej? Opravdu deset? Bojim se, že přes léto nevydržim a fakt si to přečtu. Bez obav, knihy vychází několikanásobně pomaleji, než série 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:10 24. Apr 2012 |
|
|
Tak bez knih by nebyl serial:)..Ja uz zacala krome sledovaní serialu i cist knihy...pekne-doporucuju 
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:40 27. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:54 27. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:08 27. Apr 2012 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/228123-vlkodlak/tenhle film se hodně povedl, má to nádhernou atmosféru, jen škoda slabšího závěru, jinak doporučím i když elrond aka agent smith(hugo weaving) mě v roli inspektora scotlandyardu iritoval
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:30 27. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:41 27. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
GoT 
_________________ .
|
|
Top |
|