|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 20:08 17. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Tak jsem to včera v hospodě dodělal, takže tady je výsledek. Dlouho sem dumal nad tim kdo to teda je.... a nevymyslel. Proto, žádám ženy které jsem zde portrétoval, tedy nějakou elfku a nějakou ženu aby se dobrovolně přihlásili, protože sem měl asi opici a nepamatuju si to  Beztak si v opilosti snil o tom že by měl Theu v posteli Arii a Elverin a zapoměl si na křídla  Páč ta postava a tvář a tak by na Ari fakt seděla hmm 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 20:40 17. Jun 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Thuereg wrote: Tak jsem to včera v hospodě dodělal, takže tady je výsledek. Dlouho sem dumal nad tim kdo to teda je.... a nevymyslel. Proto, žádám ženy které jsem zde portrétoval, tedy nějakou elfku a nějakou ženu aby se dobrovolně přihlásili, protože sem měl asi opici a nepamatuju si to  Beztak si v opilosti snil o tom že by měl Theu v posteli Arii a Elverin a zapoměl si na křídla  Páč ta postava a tvář a tak by na Ari fakt seděla hmm  To tě musim sklamat, ale Ariu by Theu v posteli vážně nechtěl;) vopilej by se s ní tak nanejvejš pohádal. Edit: A elverin je hezčí než ta elfka na obrázku.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 01:30 19. Jun 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Anička coby malej roztomilej dráček Attachment:
snowdragon.jpg [ 58.47 KiB | Viewed 2371 times ]
coby krásná bučící kráva  Attachment:
minotaur.jpg [ 54.87 KiB | Viewed 2372 times ]
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Nina
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 16:21 20. Jun 2011 |
|
|
Tak já našla Riena nebo jak se jmenuje. 
Attachments: |

Anime copy.jpg [ 49.3 KiB | Viewed 2385 times ]
|
_________________ Ony pokoušejí psa, zatímco brokodlak startuje jako slepice z hnoje, když vylízá ze záchoda..
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 16:53 20. Jun 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Tak jsem to včera v hospodě dodělal, takže tady je výsledek. Dlouho sem dumal nad tim kdo to teda je.... a nevymyslel. Proto, žádám ženy které jsem zde portrétoval, tedy nějakou elfku a nějakou ženu aby se dobrovolně přihlásili, protože sem měl asi opici a nepamatuju si to  Dyt tu mas zveda, cernou tuzku 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:09 20. Jun 2011 |
|
|
Pajule wrote: coby krásná bučící kráva  Attachment: The attachment minotaur.jpg is no longer available Kráva dělá bů Kráva dělá bů Pak ji řezník, majzne palicí A dá do hamburgrů Všichni víme jak vypadá minotaur, když zapomeneme drtit mezerníkem úvodní videa NWN tak si to i vždy připomeneme, ale jak vypadá Minotaurka???

kjaviska.jpg [ 200.19 KiB | Viewed 2367 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:16 20. Jun 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Pajule wrote: coby krásná bučící kráva  Attachment: minotaur.jpg Kráva dělá bů Kráva dělá bů Pak ji řezník, majzne palicí A dá do hamburgrů Všichni víme jak vypadá minotaur, když zapomeneme drtit mezerníkem úvodní videa NWN tak si to i vždy připomeneme, ale jak vypadá Minotaurka??? Bahňák je zlý, zlý, zlý a získává antibludišťáka! 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:23 20. Jun 2011 |
|
|
kazí mi radost! ale stejně..jojo on je ten antiplyšák préce 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:23 20. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nina wrote: Tak já našla Riena nebo jak se jmenuje.  No pěkně, pěkně.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 06:13 21. Jun 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Všichni víme jak vypadá minotaur, když zapomeneme drtit mezerníkem úvodní videa NWN tak si to i vždy připomeneme, ale jak vypadá Minotaurka??? Viz obrázek nížejc? Pajule wrote: kazí mi radost! ale stejně..jojo on je ten antiplyšák préce  On sám je plyšák a celé podtemno je plyšové, ale pšššt 

the_big_minotauress_mishap.jpg [ 127.35 KiB | Viewed 2398 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 06:41 21. Jun 2011 |
|
|
takhel by vypadala aarija ne?:D nevim nevim anee a taký velký předek 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 07:58 21. Jun 2011 |
|
|

6605zena.jpg [ 171.91 KiB | Viewed 2377 times ]
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 08:09 21. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tohle je karikatura Xeny.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:59 21. Jun 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
RoFe oficiálně to neni minotaurka ale Tauren ženského pohlaví z WoWka 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 12:16 21. Jun 2011 |
|
|
Co tohle? 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|