|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Desmond
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:59 01. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:01 05. Jul 2012 |
|
|
A nááááhodou, já na Prométheovi dneska byl a byl sem příjemně překvapen. Jak sem byl naladěnej na to, že to bude totální 3.14-čovina, tak sem se bavil dost a tudíž doporučuju. Už jen to, jak po dlouhé tůře do nitra lodě vytáhne Dave najednou odnikud žebřík dvakrát větší, než je on sám a nonšalantně ho opře o zeď 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:02 09. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Můj pozdrav, přátelé! To starý Cyrano vás vítá. Sem, ke mně! Přišli jste právě v čas, kdy okamžik si kabát převléká. Patřila Luna dosud jenom nám – básníkům, snílkům, smělým fantastům, i dobrodruhům v bílých parukách. Fantastům v redingotech i těm v divných přílbách ze stránek nových románů. A odjakživa ovšem milencům, těm Luna vždycky náležela nejvíc. Nyní však širák odhazuji v dál; ať letí hvězdám v ústrety! Ať naším jménem vítá všechny vás odvážné, kdo jste už na cestě do velké náruče, která se zove Vesmír.Baron Prášil
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:53 11. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak jsem zkouknul Bakemonogatari (navnaděn trochu jedním ze zdejších AMV) a ... trochu zvláštní, ale jinak dobrý. Co mě ale celkem iritovalo, byli "umělecké" prostřihy, které docela ztěžovali čtení titulků (tahle anime má docela výraznou schopnost, vyvolat v ostatních nutkání se pořádně naučit japonsky).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:34 11. Jul 2012 |
|
|
Twin Peaks od Davida Lynche byl a je dobrý seriál, ale chce se to podívat na všechny díly, aby člověku neunikal děj.
Moc se mi na tom seriálu líbilo, že se v každém díle něco dělo a celou dobu to směřovalo k velkému finále a ta atmosféra stála za to.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:14 11. Jul 2012 |
|
|
Fryn wrote: Tak jsem zkouknul Bakemonogatari (navnaděn trochu jedním ze zdejších AMV) a ... trochu zvláštní, ale jinak dobrý. Co mě ale celkem iritovalo, byli "umělecké" prostřihy, které docela ztěžovali čtení titulků (tahle anime má docela výraznou schopnost, vyvolat v ostatních nutkání se pořádně naučit japonsky). tak šup na další řadu, nisemonogatari
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:06 12. Jul 2012 |
|
|
Thalie 2033a nebo taky ne, sword art online...
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:01 14. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Prasokralik wrote: tak šup na další řadu, nisemonogatari Heh, díky za info, trochu mě mrzelo, že to bylo tak krátký. Zkouknul jsem ale pár dílu a musím říct, že je to prozatím slabší než první série.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:46 14. Jul 2012 |
|
|
Fryn wrote: Prasokralik wrote: tak šup na další řadu, nisemonogatari Heh, díky za info, trochu mě mrzelo, že to bylo tak krátký. Zkouknul jsem ale pár dílu a musím říct, že je to prozatím slabší než první série. neboj rozjede se to, souboj s mladší sestřičkou třeba nemá chybu
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:56 18. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Hrdina proti své vůli - pěkná podívaná nejen o tom, jak média ráda vytváří senzační příběhy.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:28 20. Jul 2012 |
|
|
Po delší době jsem si vzpoměl na svůj oblíbený film a nebo spíš filmy. Gremlins a Gremlins 2. Hlavně teda druhý díl je šílená sranda  To ani nejde nazvat hororem, to je prostě komedie  . Šílené, že naposledy jsem to viděl před víc jak 15 lety, uff Ale tuhle hudbu mám z tama rád. The Gremlins 2
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Last edited by -RoF- on 10:35 21. Jul 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:07 20. Jul 2012 |
|
|
1.Kusturicova Závěť je dneska v tv. Jižanské živelné s móc pěéknou hérečkou. 2.Nedotknutelní (Intouchables /fr/). Sranda a doják.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:19 20. Jul 2012 |
|
|
Skoro náhodou jsem natrefila na toto anime, a moc se mi líbí: http://www.csfd.cz/film/280624-karigurashi-no-arrietty/Jen nečekejte žádnou krev, násilí ani střílení. Je to prostě velice citlivá a příjemná oddechovka. Napínavá tak akorát.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:09 03. Aug 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tak jsem se po letech (dobře, po jednom létě) dostal k filmu "Sucker Punch" ( díky náhodně naklikanému soundtracku na youtube s ukázkou z filmu). Jediný co jsem měl o filmu v hlavě, že se mu přezdívalo "kalhotkové orgie" a hlavní hrdinky vypadaly (oblečením) jak z japonskýho anime. No, pamatoval jsem si to dobře, ale nebylo to o "tom"  . Musím říci, že kdyby to dávali v kině, nepovažoval bych to za vyhozený prachy ( jako třeba u Prométhea  ). Film má v sobě něco z "komixového" 300 nebo Sincity. Je to výtvarně pojatá sonda do duše/mysli zlomené holky, co přijde o všechno a o (nejen) její cestě "ven". Kdo neviděl a má rád filmy, které nejsou prvoplánovité a navíc s překvapením nakonec ( žádný spoiler nečekejte, byla by to škoda)...a nevadí vám dvouhodinové "kalhotkové orgie  " ( dobře, půlka holek...půlku filkmu má i sukýnky...ale za to jen TAKHLE krátký :lol:  ). Cynicky by jeden řekl, že je to film o dvou větách. Té na začátku a té na konci. A mezitím je dvouhodinové vysvětlení každého písmenka z těchto dvou vět  . Btw - co jsem ocenil, holky když střílí nebo bojují, tak je na nich vidět, že to nedělají poprvé ( tj. někdo jim ukázal jak to držet jako meč a ne jako prase kost a jak tím máchat)  a vůbec bojové scény díky "zpomalovací" kameře apod. měli šmrnc a byly ( v rámci "snové reality") realistické. Abych nechválil, musím podotknout, že byť film celkově odcejpá, tak místy na můj zmlsaný vkus  "zaškobrtnul", ale vždy chytil včas dech a udržel tempo a ještě mi na závěr vytřel zrak nečekaným koncem! P.S. Čistě soukromě mě dostal rozhovor v klášteře, než bloncka dostane dostane zbraně. Scéna začínající větou "You are tracking snow everywhere". Mnichova reakce na její omluvnou otázku, zda se má tedy zout: "That time is past". Vůbec (zenový?) mnich/mistr byl napsaný/zahraný geniálně (vlastně...ten herec se mi líbil v každé postavě, v které se objevil  , takový optimistický stařec z Isilu  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:32 03. Aug 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
KaTo wrote: Tak jsem se po letech (dobře, po jednom létě) dostal k filmu "Sucker Punch" (díky náhodně naklikanému soundtracku na youtube s ukázkou z filmu)... Dostal mě jeden z prvním komentářů na Csfd, od uživatele Cival, který tomu udělil (jen) dvě hvězdy. Quote: Příliš nudný i na honění. Akce absolutně bez náboje, slibný fanboyovský nápady utopený ve zpomalovačkách a sterilních trikovejch arénách, otravný hudební covery... a erekce v nedohlednu.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|