|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:43 03. Aug 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:50 03. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
KaTo, ochránce bezbranných kalhotkových princezen.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:25 03. Aug 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
KaTo wrote: Ten film jsem neviděl. Ale onen Cival si možná, vlivem nedostatečně kvalitní výuky jazyka českého, plete mezi sebou "emoce" a "erotiku". Mohli bychom jej odkázat na místní Češtinu na mučidlech, aneb gramatická policie, pátrá, radí, informuje... *dívá se po Amber* 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:59 03. Aug 2012 |
|
|
Sucker Punch jsem viděla snad před rokem cestou busem po náročném týdnu. Zábava to byla dobrá, i když nevím, jestli bych si ho doma v normálním rozpoložení pustila. Na můj vkus možná až moc zpomalených záběrů; kdyby polovinu z nich smazali, dostaly by ty zbylé větší šanci zaujmout.  Jinak pokoukání dobré, kostýmy taky (že, KaTo?  )... zarazilo mě to, že ze zastřelených vojáků tekl jakýsi sliz, ne krev. Později jsem se dočetla, že to bylo kvůli snížení věkové hranice pro kina v USA. KaTo wrote: P.S. Čistě soukromě mě dostal rozhovor v klášteře, než bloncka dostane dostane zbraně. Scéna začínající větou "You are tracking snow everywhere". Mnichova reakce na její omluvnou otázku, zda se má tedy zout: "That time is past". Vůbec (zenový?) mnich/mistr byl napsaný/zahraný geniálně (vlastně...ten herec se mi líbil v každé postavě, v které se objevil  , takový optimistický stařec z Isilu  ). Mistr byl skvělý, hlavně se mi líbil jeho hlas a nejlepší hláška filmu: "You have all the weapons you need. Now Fight!" pavad wrote: Ten film jsem neviděl. Ale onen Cival si možná, vlivem nedostatečně kvalitní výuky jazyka českého, plete mezi sebou "emoce" a "erotiku". Mohli bychom jej odkázat na místní Češtinu na mučidlech, aneb gramatická policie, pátrá, radí, informuje... *dívá se po Amber*  Ne, lekce erotiky ani emocí nedávám. Mimochodem prý nejsem gramatická policie, ale gramatický bubák. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 04:49 06. Aug 2012 |
|
|
The Divide
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:37 06. Aug 2012 |
|
|
Seriál " Firefly" - seriál z univerza, kde vyhrálo (něco jako) Impérium na plné čáře, ale naštěstí v něm nejsou jediové  . Posádka pašerácké lodi se pohybuje na okraji civilizace s kolty proklatě nízko a hláškuje kde se dá. Kdo má rád westerny (soundtrack), Fallout (spousta písku, keřů a mizerných krejčí na okraji civilizací), (velmi, velmi, VELMI jemný) steam-punk a Zákonně dobrého pašeráka s velmi svérázným smyslem pro humor (SPOILER: lehce nafoukanému doktorovi oznámí, že jeho pacientka zemřela (za což mu předtím slíbil, že ho zastřelí) a když dotyčný chudák vyděšeně běží na ošetřovnu, kde se ona pacientka těší plnému zdraví, tak kapitán zatím v poklidu odejde do pilotní kabiny, kde vtípkem na doktorův účet baví zbytek posádky) v čele velmi podivné posádky (co člen, to Exemplář  ), hurá na to! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:22 07. Aug 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Znovu jsem se pustil do sledování ruského serouše Brigáda
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:59 07. Aug 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Znovu jsem se pustil do sledování ruského serouše Brigáda ...a? To se chlubíš, konstatuješ, chceš pochválit? Nějaký hodnecení, názor, doporučení? Důvod proč se na to kouknout? Na csfd to totiž docela sepsuli...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:22 07. Aug 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Když jsem byl malej tak to pro mě bylo zakázané ovoce, které jsem mohl vidět jen vzácně (dávali to pozdě a rodičům se nelíbilo, když jsem se chtěl koukat). Tak se na to jdu kouknout znovu. Jinak jak čtu ty komenty na čsfd... nevím, mě to tak třeba vůbec nepřijde  (A trošku mi to zavání odporem k východu!)
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:43 14. Aug 2012 |
|
|
Skoukl jsem film Detachment. Pro všechny pedagogy povinná četba  , nebo...hledba? Vidba? Schledba?  Pro studenty pouze velmi, velmi opatrně k nakouknutí. P.S. Jedná se o svědivě neveselé nahlédnutí do určitého aspektu naší západní kultury. Konkrétně vzdělávání/školství a věcí okolo toho. Je to drama a Spoiler: hodně, hodně věcí v něm skončí špatně...stejně jako vy-ty-my...Btw - kdo na Sucker Punchi viděl i něco jiného než kalhotky  a Dobrý Will Hunting mu přijde jako líbivá a dobře natočená komerce, ten film ocení.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:59 14. Aug 2012 |
|
|
KaTo wrote: Molly23 wrote: Znovu jsem se pustil do sledování ruského serouše Brigáda ...a? To se chlubíš, konstatuješ, chceš pochválit? Nějaký hodnecení, názor, doporučení? Důvod proč se na to kouknout? Na csfd to totiž docela sepsuli... Už jen to, že onen serial je vychodni produkce, tudiz netknuty klasickou holywoodskou soap operou kterou nam v jeste hrosim baleni serviruji uz i domaci televize, je duvod se na to kouknout.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:40 15. Aug 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Když jsem byl malej tak to pro mě bylo zakázané ovoce, které jsem mohl vidět jen vzácně (dávali to pozdě a rodičům se nelíbilo, když jsem se chtěl koukat). Tak se na to jdu kouknout znovu. Jinak jak čtu ty komenty na čsfd... nevím, mě to tak třeba vůbec nepřijde  (A trošku mi to zavání odporem k východu!) Když to dávali na Nově, tak to byl můj nejoblíbenější seriál. Hodně mafiánů, zbraní, drog a zabíjení. Na csfd jenom 69%, ale já bych tomu dal i 80%. http://www.csfd.cz/film/184108-brigada/"Příběh čtyř přátel, obyčejných mužů, kteří jsou okolnostmi donuceni vstoupit do řad zločinců a kteří se nakonec stanou zakladateli jednoho z nejvlivnějších moskevských gangů. V roce 1989 v Rusku běží na plné obrátky proces transformace od komunismu k tržnímu hospodářství. Na začátku zakládají malou vyděračskou bandu, ale záhy se dostávají přes daleko větší podniky až k pašování drog. Jde o závod, kde vítěz bere vše a ve kterém samotní gangsteři čelí zkorumpovaným politikům nebo bezohledným průmyslovým magnátům. Může být v takové bitvě skutečný vítěz?"
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:26 17. Aug 2012 |
|
|
Hitman, 2007, pro fanoušky herní předlohy povinnost
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:40 17. Aug 2012 |
|
|
KaTo wrote: Skoukl jsem film Detachment. Pro všechny pedagogy povinná četba  , nebo...hledba? Vidba? Schledba?  Pro studenty pouze velmi, velmi opatrně k nakouknutí. P.S. Jedná se o svědivě neveselé nahlédnutí do určitého aspektu naší západní kultury. Konkrétně vzdělávání/školství a věcí okolo toho. Je to drama a Spoiler: hodně, hodně věcí v něm skončí špatně...stejně jako vy-ty-my...Btw - kdo na Sucker Punchi viděl i něco jiného než kalhotky  a Dobrý Will Hunting mu přijde jako líbivá a dobře natočená komerce, ten film ocení. Film je to pěknej, koneckonců hraje v tom Adrien Brody a to je vcelku záruka úspěchu. Každopádně to srovnání s Will Huntingem mi přijde divné, neboť oba snímky mají společného jen pramálo. (a nazvat tento film komerčním dílem mi přijde taky lehce off) Ale díky za tip.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:14 18. Aug 2012 |
|
|
Tak jsem dostal tip na film " Ink". Mno... V první řadě varování - je z něj cítit, že je "fakt nízkorozpočtový". Místy (hlavně ze začátku), mu to ubližuje...prvních 10-20 minut jsem z toho měl cukání v prstech - protočit panenky a začít "rychloframovat", aby se to už, kua  , hnulo ( ve stylu Járy Cimermana - druhá polovina diváků, by také ráda odešla, ale čeká, zda druhá polovina představení bude stejně slabá jako ta první)...ale pak se mi to dostalo za nehty a ani nevím jak...nějak jsem to...přijal za svý  ...a nebylo to vůbec špatný  . Vůbec je to film, který se ve všech směrech rozjíždí a zakousává do diváka postupně. Ale když už se zakousl (asi tak v půlce  ) držel se až do konce, kde u někoho (hádám), lehce zakolísá, protože to jak jsou ke konci sestříhaný jednotlivý "vrstvy" (minulost-přítomnost-rovina holčičky-rovina otce) není zrovna průhledný...ne že bych to natočil líp  , ale... Vypíchnu muziku - hodně, ale hodně ději/filmu pomáhá, kdyby jí nebylo, tak bych se asi toho "zlomu" v půlce metráže, kdy mě začalo "fakt zajímat" co bude dál, nedožil  . Když se prostě překousne začátek, který mi, nevím proč  , připomněl B-éčka typu Buffy, Herkules, Xena apod., tak film má nápad...který budu ještě chvíli trávit  . Rozhodně zajímavé po všech stránkách. Resumé na závěr ( pro ty vzadu co špatně slyší, to budu varovat ještě jednou s tím začátkem  ) - vydržte "zoufalý" začátek (který se ale NEDÁ a NESMÍ přeskočit  ) a "...one thing becomes to next..." ( touhle větou začíná scéna, kterou řadím do stejné krabičky jako byla scéna v chrámu ze SuckerPunche "You are tracking snow...") P.S. Nevím kde našli holčičku do hlavní role, ale hrála dobře (mnohdy líp než někteří "dospělí" herci  ).
|
|
Top |
|