|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:23 26. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak nakonec bych v podobnou hodinu měl čas i dneska, kdyžtak se ozvi.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:25 26. Mar 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
To bylo au.... 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:35 26. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Finálový zápas Fryn vs Molly končí tedy výsledkem 2:0 pro mě a tímto se také první ročník tohoto turnaje uzavírá (na hlavní stránku pak ještě přidám výsledný turnajový strom). Žádný z mých předchozích zápasů, neprobíhal z větší části ostřelováním na dálku, jako tento. Rád bych poděkoval svému tančíku, své posádce, svému štěstí etc..., že to dopadlo jak dopadlo  , ale nejvýraznější díky patří všem hráčům, kteří se tohoto prvního turnaje zůčastnili. Doufám, že se potkáme opět u dalších "ročníků" a třeba i ve větším počtu  . Zájemci o další turnaj už můžou navrhovat tiery, které se pojedou. Mně je to v podstatě jedno a klidně můžeme i dodržet posloupnost a najet teď na dvojky.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:18 26. Mar 2013 |
|
|
DVOJKY!!!!!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:23 26. Mar 2013 |
|
|
Dvojky, ale mapa, kde se dá víc taktizovat.  A klidně na týmy.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:50 27. Mar 2013 |
|
|
Asi dvojky, stejná mapa, ale i okolní ulice Pak možná 5 tier (lehké, střední, těžké) a pak třeba ty větší mršky.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:37 27. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Dvojky, ale mapa, kde se dá víc taktizovat.  A klidně na týmy. Z map bych vybíral ty, co jsou obsaženy v tomto ESL módu. Na týmy by se to dalo uskutečnit při opravdu velkém počtu hráčů.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:11 28. Mar 2013 |
|
|
Týmy o víche hráčích jsou nereálné. Maximálně tak dvojice. Jinak bojové mapy by se mě osobně líbil Himmelsdorf jak je tam nakreslený a pak asi Ruinberg.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:00 28. Mar 2013 |
|
|
Jinak na další turnaj počítejme i se Cvikym (Cviky1). Někteří s ním už jezdili tady. Má o turnaj velký zájem a stydí se tu přihlásit, že prej není thalijskej  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:03 28. Mar 2013 |
|
|
Hm, ohrazený prostor Ensku není špatnej.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:20 29. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly23 wrote: Jinak na další turnaj počítejme i se Cvikym (Cviky1). Někteří s ním už jezdili tady. Má o turnaj velký zájem a stydí se tu přihlásit, že prej není thalijskej  . Turnaj se sice jmenuje "Thalijský", ale neznamená to, že se ho nemůžou zůčastnit i ti co zde nehrajou  . Vítáni jsou všichni, kteří mají zájem. Cviky přidán. Co ostatní, to už se nikdo další nenajde ?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:38 29. Mar 2013 |
|
|
On na thalii chvilku hrál 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:49 29. Mar 2013 |
|
|
Já vás klidně vyšupu mým kanónem. Ale raději bych až vyšší tiery. Já mám 2,3,4 jen light a s půjčenou posádkou. Ale na druhou stranu můj um to dorovná a převáží, když bude třeba.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:40 30. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
klobouk wrote: Já vás klidně vyšupu mým kanónem. Ale raději bych až vyšší tiery. Já mám 2,3,4 jen light a s půjčenou posádkou. Ale na druhou stranu můj um to dorovná a převáží, když bude třeba. Kromě britů, snad ani žádné jiné tanky než lehké u dvojek nejsou, takže to moc řešit nemusíš (a ani ty britské mi nepřijdou, že by se od lehkých nějak výrazně lišili). Píšu si tě do seznamu účastníků a jako tvůj preferovaný tier dávám teda dvojku (pokud je to jinak, nestyď se ozvat  ).
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:30 30. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
tier 2,3 jeduuuuuuuuuuu
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|