Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:54 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 77  Next
Author Message
 Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
PostPosted: 21:21 14. Jun 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jestli jste měli rádi magic:
http://eu.battle.net/hearthstone/en/
Je to od blizárdů a je to docela chytlavé.

Reply with quote  

PostPosted: 16:41 15. Jun 2014 
Bůh
 Profile

to vypadá fakt hezky :wink:

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 17:01 15. Jun 2014 
Urozený
 Profile

HS je už venku nějakou dobu, nic nového. Je to snadné, zábavné a multiplatformní.

Každopádně já teď ujíždím na MMO Wildstar. Nikdy jsem nevěřil na wowkillery ale tohle má potenciál stát se nejlepším MMO na trhu.

Reply with quote  

PostPosted: 23:49 08. Jul 2014 
Ďábel
 ICQ  Profile

Valiant Hearts: Great War. Je to jedna z nejlepších her, kterou jsem kdy hrál. Svým způsobem to stírá hranice mezi uměním a hrou. Fakt doporučuju...

Reply with quote  

PostPosted: 18:33 26. Jul 2014 
Urozený
 Profile

Image

Nová Lara je zatím její nejhezčí zpracování co se vzhledu týká a to nemluvím o velikosti poprsí (které má nejspíš nejmenší z celé série). Každý detail, zranění, špína, prach, potrhané šaty, obvazy které se v rpůběhu progressu hrou objevují na místech, kte předtím byla zraněna, emoční stránka postavy (a ostatních postav také) fugnuje skvěle, hráč má o hlavní protagonistku strach, soucítí s ní ať už má radost z nějakého vítězství nebo zasténá bolestí, protože ji něco zranilo. V úvodní kapitole jsem se div netřásl zimou s ní.

Ale není to jen hlavní charakter co dělá tuhle hru peckou. Máme na trhu hodně her které se tváří jako snadbox a přitom jsou lineární, TR je pravý opak. Příběh žene hráče dál po předem dané trase, ale jakmile se člověk trchu zastaví a rozkouká, zjistí, že ho k progresu nic nenutí. Exploreři mohou prozkoumávat lokace do mrtě a to celý obrovský ostrov, jehož další části se postupně odemykají jak se pokousáváme hrou dál a dál.

Jde lovit zvěř, prozkoumávat vlitelné kobky pro nálezy dalších a dalších artefaktů, nechybí zjendodušený level systém a to jak samotné postavy tak jednotlivých částí výstroje. Vše je nutné si zasloužit získáváním xp/materiálu.

Grafická stránka je hodně solidní a přitom nemá krvavé nároky.

Krom skákání, běhání, lezení, nějakého toho parkouru (nic z toho nemá chybu) ve hře nechybí ani možnost plížení, které není vyžadováno, takže se hráč může rozhodnout sám, jestli někam naběhne za štěkání samopalů a brokovnic, nebo upřednostnuje tichý postup nepřátelským územím.

Hádanky jsou hodně osvěžující, využívají fyziku, často oheň k pálení nejrůznějších překážek, provazy, kinetiku a mnohdy existuje více cest, jak se do cíle dostat.

Hra má dokonce i mulťák, tne jsem zatím neozkoušel, ale SP část nemá jedinou chybu. Od příběhu, přes atmosféru, dabing až po samotný herní koncept, všechno funguje perfektně.

Prasokrálíkova neúplná fotodokumentace

Reply with quote  

PostPosted: 22:28 26. Jul 2014 
Nováček
 Profile

Nové Divinity - Original Sin

Skvělý mix Baldur's Gate, Falloutu, Ultimy (prý), trochu NwN atd. Nikdy jsem předchozí díly nehrál, ale tohle je můj splněný herní sen od dob výše zmiňovaných titulů. Tak velká variabilita a brilantní herní mechanika žene člověka hlouběji prozkoumávat svět, jenž je nádherně graficky stylizován izometrickým pohledem, zvukově a hudebně nastrojen jako vánoční strom, pod kterým na všechny "zapálené" čekají vytoužené dárky.

Reply with quote  

PostPosted: 17:00 28. Jul 2014 
DM Thalie
 Profile

sandoftime: Jj, nejnovější Lara je dost fajn. Líbila se mi jak zpracováním, příběhem, tak i atmosférou. První hra s Larou, která mě opravdu chytla a kterou jsem dojel až do konce.

Reply with quote  

PostPosted: 21:52 28. Jul 2014 
Urozený
 Profile

Fryn wrote:
sandoftime: Jj, nejnovější Lara je dost fajn. Líbila se mi jak zpracováním, příběhem, tak i atmosférou. První hra s Larou, která mě opravdu chytla a kterou jsem dojel až do konce.

Mě jen vadila délka, poslední dobou jsou hry strašně krátké. Pár hodin standard, dřív to chtělo minimálně propařený víkend něco dohrát. To nemluvím jen o TR sérii ale obecně o všech hrách.

Reply with quote  

PostPosted: 00:41 29. Jul 2014 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

sandoftime wrote:
...poslední dobou jsou hry strašně krátké. Pár hodin standard, dřív to chtělo minimálně propařený víkend něco dohrát. To nemluvím jen o TR sérii ale obecně o všech hrách.
Vyvracuji - HoMM VI (na těch momentálně ujíždím - pořídil jsem si do nich všechna ofico dostupná DLCéčka), SC II (1+2 díl), Bordelands 1+2 jsem hrál dýl než víkend (ale jo, jinak souhlas, poslední dobou je "zkracující" trend vidět).
Btw - hopsačkoskákačka o assasinech - Assasin creed se taky celkem vlekla (ale to jsem nehrál, jen to sledoval).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 10:39 30. Jul 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

SC II - co kampaň, to víkend, možná míň
Bordelands - sólo mě nebaví a v partě to bylo na tři čtyři víkendy tuším... ale mé oči :wall:
AC - v Black Flag mi příjde, že je výrazně více činností mimo hlavní linku, které tě zabaví, abys u toho strávil opravdu hodně času, jinak ten děj taky odsejpá rychle, když se chce :D

ale je fakt, že celkově mi příjde, že od jisté doby mívají hry tak 20 hodin čistého času na dohrání max

Reply with quote  

PostPosted: 19:16 12. Aug 2014 
Urozený
 ICQ  Profile

The Last of Us.

Reply with quote  

PostPosted: 20:50 12. Aug 2014 
Mistr
 Profile

http://blackguards.com
https://www.youtube.com/watch?list=UUJc ... CBGhGymP8Y

Jen pro fajnsmějkry a ty, co rádi tahovky. (obdoba Divinity Original Sin, ač ne tak nejspíš obrovská) :P
Sic je zde velice lineární dějová přímka s ne příliš mnoha možnostmi rozhodování (přesto by mělo být k dispozici více konců), přesto mě zatím tato hra baví a vřele doporučuji. :)
Svět je zajímavě zasazený a nese si své netypické kouzlo, alespon pro mě.
Reakce mezi členy družiny jsou vtipné na vývoj situací, mechanika hry je velice přívětivá a pochopí ji z fleku snad každý (pro neandrtálce je ve hře i tutoriál a manuál - přiznávám, také občas pro jistotu nahlédnu :twisted: ). Všechny bojové scény jsou tahové na hexech, ale možností jak se výřadit je opravdu spousta. Od x jedů po kouzla a bojové techniky, či znepříjemňování života nepříteli (i své družině :mrgreen: ) třeba za pomocí enviromentálních složek dané bojové scény a spousty dalších jiných vychytávek.
V současnosti se dělá na druhém dílu a pokud to bude doplněné o to, co mi tady nyní chybí a bude to více rozvinuté po všech stránkách... *mlask*

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 07:59 13. Aug 2014 
Urozený
 ICQ  Profile

Jak je na tom příběh v Blackguards?

Reply with quote  

PostPosted: 17:13 13. Aug 2014 
Mistr
 Profile

G-ladiator wrote:
Jak je na tom příběh v Blackguards?

Snad to postačí, omrkni offi web a více se dozvíš. :)

http://www.blackguards-game.com/blackgu ... ackguards/

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 22:35 13. Aug 2014 
Urozený
 ICQ  Profile

Chm, škoda, že je to zase zachraňování světa, ale hra za ty "zlé" nebo minimálně za anti-hrdiny je vcelku fajn :)

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 77  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]