|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:14 14. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bla bla... dá se to udělat i bez boostů a můžeš být noob.
_________________ .
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:24 14. Nov 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Bla bla... dá se to udělat i bez boostů a můžeš být noob. A nějaký příklad? Máš to o co podložit? Jsou to jenom kecy Nalku. Ostatně, proč tam tedy nejsi i ty, když se to dá udělat i jinak? Pověz jak a možná té pohádce uvěřím, ale momentálně je to jen výkřik do tmy bez argumentu. Tvůj příspěvek bohům žel nemá s racionalitou nic společného.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:30 14. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Support - stačí mít kamaráda v platině/diamondu a nechat se jím vytáhnout nahoru. Půjčení účtu - půjčíš účet někomu právě zase z vyšší ligy a necháš ho hrát za sebe. atd. atd.
A šup zpáty do ignoru s tebou. Zase jen moudře poučuješ a nevíš.
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:34 14. Nov 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Attachment:
1239672402093_time_to_stop_posting.jpg [ 32.51 KiB | Viewed 3538 times ]
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:37 14. Nov 2013 |
|
|
Klídek 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:38 14. Nov 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Support - stačí mít kamaráda v platině/diamondu a nechat se jím vytáhnout nahoru. Půjčení účtu - půjčíš účet někomu právě zase z vyšší ligy a necháš ho hrát za sebe. atd. atd.
A šup zpáty do ignoru s tebou. Zase jen moudře poučuješ a nevíš. Za suporta? To ale musíš uhrát, protože to, že jde Diamont solo/duo s někým ze silveru neznamená, že jejich suport bude silver, ale že tam budou třeba dvě platiny. Zaplatit si boost účtu = půjčit někomu účet, aby to hrál za tebe, většinou se to platí a už jsem to 2x udělal. (edit: Už jsem to pro někoho udělal - vyjádřil jsem se špatně ) Mluvím o něčem, čemu nerozumím? To je to nejlehčí, co může člověk říct. Nalk: " A teď honem do ignor listu, protože mě došli argumenty, bojím bojím. " No a ted mi řekni, kde jsou ty způsoby a možnosti jak se dostat výš, než je Boost účtu alias propůjčit někomu účet ( je jedno zda za to platíš nebo ne, je to boost a říká se tomu tak, to že ty to nevíš chlapče, za to já už nemohu ) Kde jsou ty způsoby jak se dostat vejš? Neřekl jsi zatím žádný a proč tam nejseš ty? Když ty způsoby znáš a je to tak hrozně lehké. *kroutí hlavou* Někdy se nestačim divit v jaké iluzi žiješ.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 09:39 15. Nov 2013 |
|
|
efu_redo wrote: Celkem dobré statistiky  . Jinak včera jsem zkoušel hrát i 3vs3 většinou s tankujícíma šampionama Leona a Shyvana a pak jen pro srandu magičku Lulu (ale to jsme měli hráče, který hrál prvně Elisu)  , no a 3vs3 se taky hrají rankedy?
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:32 15. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: efu_redo wrote: Celkem dobré statistiky  . Jinak včera jsem zkoušel hrát i 3vs3 většinou s tankujícíma šampionama Leona a Shyvana a pak jen pro srandu magičku Lulu (ale to jsme měli hráče, který hrál prvně Elisu)  , no a 3vs3 se taky hrají rankedy? 3v3 jsou team rankedy. Kamarádi to hrají a mají team v platině 3. Nejvíce se na 3v3, když jsi ve vyšší divizi banují singed, renekton, amumu a zyra. Zyra dokáže na 3v3 úplné nesmysly, sám jsem z toho byl zaskočený. Já preferuju vzít na 3v3 2 offtanky a k tomu jedno AP carry. Případně se dájí vzít dva offtankové z čehož je jeden AP a pak se dá vzít AD carry nebo tři offtanci a jeden z nich je AP. Taktéž není špatný Ryze, protože je tanky, nebo Galio. Dají se na této mapě hrát taky solidně championi jako je Xin, Pantheon, J4 a třeba zed. Něco co má nesmyslný DMG a nebo dobré CC. Záleží ale hodně na protivníkovo picku a na sestaveném combu. Dokonce se tu dá picknout i Garen, kterej se na 5v5 picknout nedá, protože je nesmyslně na ho*no. Ten Champ je na 1v1 skvělej ( teda pokud nedostane counter pick, to je pak těžce na dvě věci ), ale do team rankedu se vzít nedá, protože nemá CC a jeho silence je skoro naprd. Garen je vlastně jeden z mála hrdinů, který má opravdu hardcore counter picky. Třeba když dostane pocountrováno Renekton, tak si s tím dokáže poradit a ustát to. Ve vyšších divizích se už moc necountrujou protivníkovo Championi, spíše se jede na teamové combo. Třeba spojení plošných Ultimátek, nebo Championi kteří mají skvělé dodge ability. Možností je spoustu. Taktéž se na 3v3 hraje taktika bot + top + jungler se smithem. BTW: Přemýšlím o malém turnaji pro hráče z Thalie a pár dalších o skiny. Kdyby tu byl zájem, napište, kdo by se přidal. Plánuji to tak, že je to 1v1, na dva vítězné zápasy. Ten kdo vyhraje dostane buď skin, nebo gift skin. Zatím mám 7 hráčů přihlášených.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:49 15. Nov 2013 |
|
|
Jo o Zyře jsem přemýšlel, ale s tou se spíš učím. Jinak co je myšleno těma nesmyslnýma věcma, co tam umí udělat? Já ji právě vždy stavím kalich a takovou tu masku s dím dá vcelku dobré dmg díky těm rostlinkám a velmi solidním cooldownem. Ona tam byla vcelku i zábavná Lulu, skoro mrtvá Riven, dokázala za pomoci Lulu sejmout dva nepřátele  . Jinak 1vs1 nevím, to jsem nikdy nehrál a ani netuším jaké šampiony bych tam měl brát. Možná nějak upravenou Shyvanu, to je vcelku potvora.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:22 15. Nov 2013 |
|
|
Zyra má skvělá CC a DMG k tomu. Taky jsem to nechápal, než jsem to několikrát viděl. Dokáže tě zastavit na místě, vyhodit (což je skoro jako stun), její DMG je víc než solidní. Dokáže se dobře pohybovat, takže sama díky svým kouzlům dokáže utéct z prohraného team fightu a ještě někoho zachránit, případně zabít. Na Riven jsem zapoměl, ta je dobrá do doby, než někdo pickne tanka a nebo hodně hodně dobrého Nasuse. 1v1 Je především o skillu. Dá se tam hrát spoustu Champů, záleží však na taktice a hodně na skillu. Nejlepší jsou asi Bruiseři, ale dá se tam uhrát i dobré ADC nebo AP carry. Chce si to vyzkoušet, kdybys chtěl, dej mi svůj nick, můžeme někdy zahrát. Dost často hrajeme s přáteli a přítelkyněmi Customky 5v5. Tak se klidně můžeš přidat. Co se turnaje týká, nikoho to nic nestojí, pouze mě nějaká RP  Je to o tom zúčastnit se, zahrát si a okoukat něco ze stylu hry ostatních.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:42 15. Nov 2013 |
|
|
Nick mám jak na foru, takže Puxina 
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:53 18. Nov 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Zaujalo mně tady pár věcí, tak k nim napíšu svůj názor  První co mně zaujalo je to o Riven. "Na Riven jsem zapoměl, ta je dobrá do doby, než někdo pickne tanka a nebo hodně hodně dobrého Nasuse." Riven hraju, myslím že celkem dobře (taky mně jí učil někdo kdo hrával riven asi nejlíp co jsem viděl  ) a můžu říct že pokud jsou skilly aspoň trochu vyrovnané, je nasus bohužel mimo. Riven má brutální early game, v které je nasus poměrně low, navíc nasus je hodně závislý na své early, kvůli stackům Qčka, takže pokud ho riven trochu poowní, nasus má smůlu v late. Unikátní guide proti Nasusovi "Don't let him farm" za Riven funkční naprosto perfektně. Nasus má celkem brutáln í slow, ale ten neruší pohyb z dashů kterých má riven opravdu požehnaně, tudíž nasusovi prostě...zdrhne, když bude chtít. Nasusova ulta je sice decentní counter na její second-use ulti, ale dva hity to zase sundají zpátky. Pokud jde o 1v1, je tady problém v tom že si každej nasus postaví těžce armor (jedna z věcí proč v 1v1 nevidím moc smysl), což riven forcuje postavit BCčko a LW, tím pádem přijde o trochu sustainu, ale i to se dá přežít. Jak už jsem říkal, nasusova late je závislá na jeho early, takže jeho dmg moc riv nepřekvapí. Navíc i ta riven kdyby měla na armor jen GA a Botky, bude mít celkem slušný hodnoty. Co jsem za riven nahrál (a zas tak málo toho není) tak mně nasus na topu párkrát porazil, to jo, ale tam šlo o těžkej babysitt enemy junglera, takže mu hlídal farmu, a náš jungler byl někde ...už ni nevím kde xD Ale 1v1 junglery nevede, takže tak  Co se týče samotného 1v1, je to hoooodně o picku champů. Rammus na kterýho stacknu tak 600armoru, má thornmail a vrací dmg z Wčka, je prostě zlo pro hoděn champů. Nasus proti zedovi, taktéž, bb. Podle mně je o skillu víc 5v5, jenže tam je problém v teamworku. Takže skill se v lolku porovnává fakt těžko, a podle mě 1v1 ho moc nedokazuje. Toť moje názory na některé věci co mně zaujaly.
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 00:12 19. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 00:18 19. Nov 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Overplayed, no, se stává 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:25 19. Nov 2013 |
|
|
A šak pro zábavu to bylo fajn  .
|
|
Top |
|