|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:39 04. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Tak jo, Braenninka acc stahuje Evropu. Starejte se o mě, ať brzo opláču USA!   Neboj tě vezmeme kdyžtak do čety a tak. Já tam mám tank na 2 úrovni a nebo vezmu nějaký na 1. úrovni. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:45 04. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
-RoF- wrote: Braenn wrote: Tak jo, Braenninka acc stahuje Evropu. Starejte se o mě, ať brzo opláču USA!   Neboj tě vezmeme kdyžtak do čety a tak. Já tam mám tank na 2 úrovni a nebo vezmu nějaký na 1. úrovni.  Jupííí!!!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:21 04. Mar 2012 |
|
|
Táák ahoj , už jsem zase tady , konečně - Lidi nehrajte to - je to strašně drahá a hnusná hra já už spravoval PC , shodil monitor na zem , nakopl PC , vytrhl kabel ze zdi a šel se projít - pak mi spadlo system Windows - musel jsem kupovat nové součástky do PC , a klavesnici atd. Jeden muj kamarád z toho málem uplně zešílel - když dal kill a zabili ho popadl telefon a volal mi že to musím dohrát do vítězství - no neměl jsem šanci a po telefonu slyším jak ho to málem trefilo - ten posmrtný režim stojí za H....o. Bahňák měl pravdu ta hra je ZLO.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:23 04. Mar 2012 |
|
|
Jo už instaluji Thálii, raději budu makat v dílnách jak barevnej 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:28 04. Mar 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:00 04. Mar 2012 |
|
|
Chceš seznam infarktových situací ve hře? Asi raději né mladší hráči by to nemuseli vydržet a vytečkované by to bylo neluštitelné.  Ne no třeba měli jste nebo znate AMX 12t nebo 13t nebo T-50-2 to jsou pro KV hnusný tanky protože ho objedou spíš než-li on otočí věž , mám i KV a udělali mi to - zabil bych ho - mít toho smrada ten moment po ruce , okamžitě bych ho asi zabil, jak jsem byl nepříčetnej . Nebo - 13 tanků dělo a já se středním tankem - 3 cesty -13 tanků se sebere a jede jednou tou levou cestou na nepřítele - volam na ně - nic - napíšu Vy KO.O.I kam jedete - okamžitě dostávám BAN nemohu už nic napsat.- přijíždí z druhé strany 6 enemi tanků - odcházím na vzduch . To by mi ani tak až moc nevadilo - vadí mi spíš ta arogance silnějších hráčů co jsou v clanech - v turnajích prose.ou všechno a chodí si schladit žáhu na pablic (na veřejnou část) a dost mi vadí jak je vidět že Wargameru jde jen o ty hnusný prachy , dělají všechno pro to jen aby si lidi kupovali goldy . To že se něco platí mi až tak nevadí - ale ta forma to je hnus . Když si koupím WoWko na 3 měsíce tak se skutečně pobavím - to ano a v pohodě zalétám atd atd (hraji tam na PvP i na Pve) . Když ale vrazím ty samé peníze do WoT - tak se 100% nepobavím jako u WoW - jenom se nasr... protože vše stojí na systému zab , aby jsi byl v zabití uspěšnější musíš si koupit goldy , kdo chce přežít a jít dál musí do toho rvat prachy. (to se dříve nemuselo v takové míře jak nyní) to je systém Travian- Ikariama těchto malých webových her . WoT je první velká hra která tento zlodějský systém použila na velkou hru. Bohužel omlouvám se hrám - WoT není hra ale jen konfrontační strategie vhodně sestavená k tomu aby majitelům vynášela slušný zisk. Jen tak pro orientaci KOLIK jste do toho už vrazili peněz??? - Já se prásknu - já od asi 12-14 ledna celkem 740 Kč , není to tak strašné - ale znám kluky kteří i 5000 - jen tank Lowe stojí 1250 Kč. Doufám že se mi svěříte abych mohl porovnat jak moc jsem blbej.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:08 04. Mar 2012 |
|
|
Já jsem do toho neivestoval ani korunku, to že mě objíždí jiný tak... co se dá dělat  umřu, zapnu jinou bitvu. To že všichni jedou jinam... hold jednou no  aspon někoho třeba detekuju. Jako nikdy jsem se u té hry nevztekal.. možná řekl "sakra", ale rozhodně neměl záchvat  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:14 04. Mar 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Zajímavý, když se někde musí platit měsíční poplatky abys vůbec mohl hrát, tak to nikomu nevadí. Když máš v jiné hře možnost si vybrat, tak sou to zloději.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:17 04. Mar 2012 |
|
|
Moly - ty jsi kliďas , víš ale že od V tieru (VI, VII ...X) tanky už při prohře prodělávají??? a raději nezkoušej děla ty mají drahé náboje už od II tieru takže také při prohře prodělávají. No tak se budu muset dát na relaxaci. - Pro Decko - prosím tě v klidu si to ten príspevek znovu prečti a možná pochopíš že na WoWku mam hromadu postav a v klidu s usměvem jsem si to zaplatil . Takže přečístještě jednou je to hned v druhém příspěvku .
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:24 04. Mar 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jachym wrote: To by mi ani tak až moc nevadilo - vadí mi spíš ta arogance silnějších hráčů co jsou v clanech - v turnajích prose.ou všechno a chodí si schladit žáhu na pablic (na veřejnou část) a dost mi vadí jak je vidět že Wargameru jde jen o ty hnusný prachy , dělají všechno pro to jen aby si lidi kupovali goldy . To že se něco platí mi až tak nevadí - ale ta forma to je hnus . Když si koupím WoWko na 3 měsíce tak se skutečně pobavím - to ano a v pohodě zalétám atd atd (hraji tam na PvP i na Pve) . Když ale vrazím ty samé peníze do WoT - tak se 100% nepobavím jako u WoW - jenom se nasr... protože vše stojí na systému zab , aby jsi byl v zabití uspěšnější musíš si koupit goldy , kdo chce přežít a jít dál musí do toho rvat prachy. (to se dříve nemuselo v takové míře jak nyní) to je systém Travian- Ikariama těchto malých webových her . WoT je první velká hra která tento zlodějský systém použila na velkou hru. Bohužel omlouvám se hrám - WoT není hra ale jen konfrontační strategie vhodně sestavená k tomu aby majitelům vynášela slušný zisk. ukzapzop ětšej ot misukz
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:10 04. Mar 2012 |
|
|
Moc to hrotíte, Braenn u toho sedí pečená vařená (původně si na evropu chtěla jen šáhnout, tak jsem ji přesvědčil ať US odinstaluje, tak ji tam budete mít nafurt...) Prachy do toho nedávám, protože nemám. Nepřijde mi že je tam cokoliv o penězích. Prostě střílím do červených tanků....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:11 04. Mar 2012 |
|
|
Prodělečné, jsem na pětce, děla jsem zkoušel, mám tedka wespinu, ale nechce se mi moc expit na grilla... Hold to chce mít prostě nějaké pětkové, třeba AMX 12, rozjedeš to kamikadze na nepřítele, objevíš všechny, třeba sejmeš artilery a pak v 90% bouchneš, takhle jsem to dělal s A-20, protože to jinak nešlo.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:42 04. Mar 2012 |
|
|
Taky mi příjde že to moc hrotíš. Holt proč se rozčilovat, že prohraju nebo tak? Beztak odehraju třeba sto her. Nějaká prohra se ztratí. A cpát do toho prachy tě nikdo nenutí. Jde to aj bez toho. To že někteří hráči jsou tupější, tak holt co naděláš. Asi jak mišák, občas řeknu nějaké to sakra nebo tak, ale víc to netřeba prožívat. Jinak dnešní hry s Johnnym, Braenn a Bahnákem byly fajn  . Jen to chce tu domluvu přes mikrák 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:23 04. Mar 2012 |
|
|
Jinak KV je sice odolné a dává dost rány, ale tady ty malé rychlé mrchy ho prostě utahají  . To si je nesmíš pustit k tělu. 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:23 04. Mar 2012 |
|
|
to jo no ... někdy musíme zas dát, škoda že nejde do platoonu více lidí  To by bylo!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|