|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:27 21. Sep 2012 |
|
|
Do velkých tier bych šla hned!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:05 21. Sep 2012 |
|
|
Braenn wrote: Do velkých tier bych šla hned! Není problém, se domluvíme  . Doplnil jsem i Diema a Missaka teda jen to, co si pamatuju viewtopic.php?p=134511#p134511
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:52 21. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Takže já!!!
Pz 35(t) 2. tier lehký tank Renault UE 57 3. tier stíhač Lorraine 39 L AM 3. samohybka Pz III 4. tier střední tank Hummel 5. tier samohybka T-34/85 6. tier střední tank KV-1S 6. tier těžký tank SU-100 6. tier stíhač Königstiger 8. tier těžký tank Typ 59 8. tier střední tank
Tot k mé garáži.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:56 21. Sep 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Takže já!!!
Pz 35(t) 2. tier lehký tank Renault UE 57 3. tier stíhač Lorraine 39 L AM 3. samohybka Pz III 4. tier střední tank Hummel 5. tier samohybka T-34/85 6. tier střední tank KV-1S 6. tier těžký tank SU-100 6. tier stíhač Königstiger 8. tier těžký tank Typ 59 8. tier střední tank
Tot k mé garáži. Ok, ale hummela jsem zařadil mezi 7-10, páč hummel se už hodí mezi vyšší tiery. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:39 21. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:50 22. Sep 2012 |
|
|
Jinak převod peněz z účtu na účet proběhl bez problémů. Opravdu stačilo vyplnit pouze :  číslo účtu + kód banky  částku  kód do zprávy pro příjemce nic víc a funguje
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:58 23. Sep 2012 |
|
|
Tak já si k sobě do seznamu přidal ještě objekt 268  , to je obratná mrcha a nabíjí za 14,34 uff 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:22 23. Sep 2012 |
|
|
Tak sepíšu svou Panzer Division: Leichttraktor (1) VK 1602 Leopard (4) - lehký tank a šmejd co mi usiluje o mozkovou či srdeční mrtvici PzKpfw III (4) - střední tank a můj favorit do bažantů, fakt je dobrej VK 3607 (H) (6) - střední tank a nemastná, neslaná průměrnost do záklaďáků Marder II (3) - slušný protitank do bažantů, ale na PzKpfw III nemá StuG III (5) - spičkový protitank - snajpr, nehodí se příliš do rot (do záklaďáků může až 6  a tohle je jen 5 no) Sturmpanzer II (3) - artilerie a druhá popelnice co mi usiluje o zdraví, brzy skončí tam kam patří, na šroťáku a v propadlišti dějin JagdPz IV (6) - protitank, se kterým hodlám nahradit StuG III, snad bude dobrý a budu s ním popřípadě jezdit záklaďáky (chybí mi kredity na jeho koupení, tenhle mazel stojí 910.000 kr. se základní posádkou)
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:07 23. Sep 2012 |
|
|
Co značí nálepka smajlíka nebo lebečky na pancíři pásu tanků? WBčko? Testera?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:09 23. Sep 2012 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:34 23. Sep 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Pěkné, konečně zmizí z té hry to, co mě na ní nejvíc sralo. Hned to bude o něčem jiném a nebude to působit tak nedodělaně a trapně... 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:36 23. Sep 2012 |
|
|
Braenn wrote: Co značí nálepka smajlíka nebo lebečky na pancíři pásu tanků? WBčko? Testera? Nejsou to ty malé znaky vepředu na tanku? To by měly být asi znaky klanů. Bahnak wrote: Jo šak to bude patch 8.0, který se ted testuje  Tak uvidíme, i graficky budou celkově tanky asi vypadat líp  . Tipuju, že to dají tak v říjnu.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:52 23. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:53 23. Sep 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Až v nějakém patchi umožní tohle: http://www.youtube.com/watch?v=xjGIg7Fs7wYTak to začnu taky hrát. Jestli je celý film ujetý jak tahle ukázka, tak na to se musím podívat Theogil I wrote: Tak sepíšu svou Panzer Division: Leichttraktor (1) VK 1602 Leopard (4) - lehký tank a šmejd co mi usiluje o mozkovou či srdeční mrtvici PzKpfw III (4) - střední tank a můj favorit do bažantů, fakt je dobrej VK 3607 (H) (6) - střední tank a nemastná, neslaná průměrnost do záklaďáků Marder II (3) - slušný protitank do bažantů, ale na PzKpfw III nemá StuG III (5) - spičkový protitank - snajpr, nehodí se příliš do rot (do záklaďáků může až 6  a tohle je jen 5 no) Sturmpanzer II (3) - artilerie a druhá popelnice co mi usiluje o zdraví, brzy skončí tam kam patří, na šroťáku a v propadlišti dějin JagdPz IV (6) - protitank, se kterým hodlám nahradit StuG III, snad bude dobrý a budu s ním popřípadě jezdit záklaďáky (chybí mi kredity na jeho koupení, tenhle mazel stojí 910.000 kr. se základní posádkou) Ok doplnil jsem to tam, vše kromě artyny, kterou jak naznačuješ, stejně prodáš  . Jinak Jagdpz IV dle mě to není špatný stíhač, aspon já s ním neměl moc problémy, ale četl a slyšel jsem hodně názorů, že je to nejhorší stíhač 6.tier  . Tak zkusíš a uvidíš, on má zase vcelku rychlý pohyb a rychlou střelbu, ale ta penetrace je žalostná.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:59 23. Sep 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
-RoF- wrote: Shaman88 wrote: Až v nějakém patchi umožní tohle: http://www.youtube.com/watch?v=xjGIg7Fs7wYTak to začnu taky hrát. Jestli je celý film ujetý jak tahle ukázka, tak na to se musím podívat tys to neviděl?!!! to je zásadní chyba!!! doplnit vzdělání šup!
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|