|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:59 12. May 2014 |
|
|
Ne každý je dokonalý jako ty mourissone 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:00 12. May 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Já nevím odkud bereš vždycky tu iluzi že jsem dokonalý  Nicméně díky za ní 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:02 12. May 2014 |
|
|
Mourisson1 wrote: Já nevím odkud bereš vždycky tu iluzi že jsem dokonalý  Nicméně díky za ní  Stačí tvá arogance, namyšlenost a tak dále. To sem sice nepatří, ale nevadí.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:18 12. May 2014 |
|
|
Takže jsi taky dokonalý  Chápu
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:19 12. May 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Aspoň se s Mourkem ty hry dají v pohodě vyhrávat a nedělá kamikadze akce Leona vs 5 
_________________ .
|
|
Top |
|
Czepulda
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:37 12. May 2014 |
|
|
Mourisson1 wrote: Na to že tam stačilo navíc bez wastnutí flashe jít za další tři champy kteří by to přežili....  Ale to by nebylo ono!  A popravdě, v tu chvili mě to nenapadlo, pak jsem si říkal, že jsem měl jit k nim nebo flashnout za ně..Ale znáš to, po bitvě každej generálem 
_________________ Někteří lidé vejdou do vašeho života a zanechají otisk na vašem srdci. Jiní vejdou do vašeho života a nejraději byste zanechali otisk na jejich tváři.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 19:01 12. May 2014 |
|
|
Czepulda wrote: Mourisson1 wrote: Na to že tam stačilo navíc bez wastnutí flashe jít za další tři champy kteří by to přežili....  Ale to by nebylo ono!  A popravdě, v tu chvili mě to nenapadlo, pak jsem si říkal, že jsem měl jit k nim nebo flashnout za ně..Ale znáš to, po bitvě každej generálem  Já bych to udělal naschvál... viz můj Lee Sin alias Zlý Sin co takhle přikopl Fiddla v ultě k někomu 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 19:04 12. May 2014 |
|
|
K Talonovi. 
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 19:11 12. May 2014 |
|
|
Absinthorix wrote: Czepulda wrote: Mourisson1 wrote: Na to že tam stačilo navíc bez wastnutí flashe jít za další tři champy kteří by to přežili....  Ale to by nebylo ono!  A popravdě, v tu chvili mě to nenapadlo, pak jsem si říkal, že jsem měl jit k nim nebo flashnout za ně..Ale znáš to, po bitvě každej generálem  Já bych to udělal naschvál... viz můj Lee Sin alias Zlý Sin co takhle přikopl Fiddla v ultě k někomu  Zlý Sin jo....? Mě by teda napadlo jiné slovo na Z...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Czepulda
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 20:03 12. May 2014 |
|
|
Absinthorix wrote: Czepulda wrote: Mourisson1 wrote: Na to že tam stačilo navíc bez wastnutí flashe jít za další tři champy kteří by to přežili....  Ale to by nebylo ono!  A popravdě, v tu chvili mě to nenapadlo, pak jsem si říkal, že jsem měl jit k nim nebo flashnout za ně..Ale znáš to, po bitvě každej generálem  Já bych to udělal naschvál... viz můj Lee Sin alias Zlý Sin co takhle přikopl Fiddla v ultě k někomu  Tak ono to možná i bylo podvědomé...vidim ženu, málo hp, pomstim se ji za to, že mi minulej tejden snědla gumídky!  Podvědomí je k.... 
_________________ Někteří lidé vejdou do vašeho života a zanechají otisk na vašem srdci. Jiní vejdou do vašeho života a nejraději byste zanechali otisk na jejich tváři.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 07:42 13. May 2014 |
|
|
A jeje Braum ve hře, to si asi odpočinu od hraní supportů. A nebo budu hrávat proti Braumovi.
Hmm vcelku dobrá by proti němu mohla být Morgana a Soraka.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:00 13. May 2014 |
|
|
Puxina wrote: A jeje Braum ve hře, to si asi odpočinu od hraní supportů. A nebo budu hrávat proti Braumovi.
Hmm vcelku dobrá by proti němu mohla být Morgana a Soraka. Spíš si nějakou dobu supporta vůbec nezahraješ kvůli instalockerům 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:03 13. May 2014 |
|
|
Absinthorix wrote: Spíš si nějakou dobu supporta vůbec nezahraješ kvůli instalockerům   ano, to je ta nejpravděpodobnější možnost, ale tak uvidí se.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:44 13. May 2014 |
|
|
morgana vůbec, musíš vzít bezskillshotový champy
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:54 13. May 2014 |
|
|
Mourisson1 wrote: morgana vůbec, musíš vzít bezskillshotový champy Proč? Skrz ten Braumův skok? Já nevím, ale Morgana má fajn ten stun a hlavně imku na kouzla, kdy by svému střelci či sobě mohla pomoct ignorovat stun od Braumovy pasivky a vyhození v jeho R. No uvidí se pak naostro ve hře 
|
|
Top |
|