Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:38 31. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 105  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Tanks
PostPosted: 01:08 24. Sep 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Tak, garáž rozšířena o další pozice, první z nich obsadil IV.tier T-28, nyní s plnou výbavou a 5-kovým kanónkem ZIS - sice posádka se pořád topí někde kolem 60%, ale asi ji ani zvedat nebudu, protože v očákávání již je KV-1 - chybí již jen 5k expů :twisted: :twisted: :twisted:
IS-3, jdu si pro tebe!!! :viking:

Jinak doexpujeme čerstě natřeného sexy černo-bílého Tigera (P) - schází již jen 22k expů na full stav a volnou pozici obsadí mnou očekávaný "VIII - Ferdinand", kteréhožto rovnou zovu přízviskem "Ferda". Těším se na něj moc, má někdo nějaké zkušenosti s tímto stíhačem?
:weap_36:

Reply with quote  

PostPosted: 06:16 24. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Joo IS-3 je paráda *podívá se na téměř 500 her odehraný se svým IS-3 :twisted: *
Až budeš mít IS-3, tak doporučuju koupit mokrou munici. Zvlášt IS-3 je hodně citlivá na rány do muničáku. Jinak to je skvělý stroj a jak já vždy říkám, je to kombinace středáku a těžkého tanku. Občas se až divím jak je obratný a kolik toho dokáže vydržet. Oproti klasickému IS je to velký rozdíl ;). Samozřejmě záleží jak se postavíš, ale věž ti málo kdo prostřelí, pokud teda do tebe nešvihne výbušnou municí.

Jinak o Ferdovi by ti asi pověděl Johnny, ten s ním dost hrál.
Já co Ferdu znám jako soupeře..... pomalý, ale zase má vcelku rychlou střelbu, dobrá penetrace ikdyž menší zranění než sověti. Pokud schováš podvozek, tak se zepředu hůř prostřeluje. Díky své výšce se asi hůř schovává do křoví, ale i to se vcelku dá. Je to vcelku hodně populární stíhač 8. tieru ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:50 24. Sep 2012 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Bruciacullo wrote:
-RoF- wrote:
Shaman88 wrote:
Až v nějakém patchi umožní tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=xjGIg7Fs7wY

Tak to začnu taky hrát.

Jestli je celý film ujetý jak tahle ukázka, tak na to se musím podívat :D :twisted:

tys to neviděl?!!! to je zásadní chyba!!! doplnit vzdělání šup!

WTF?? Na to se musim podívat.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 13:46 24. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Bahnak wrote:
.....

Jinak pokud netrváš na německých stíhačích, tak ti doporučuju i sovětské stíhače. Za začátku sice papírové, ale u těch lepších, co dokážou sověti s pouhýma 120mm pancíře, to někdy čumím. Hlavně u Objektu 704 a Objektu 268, překvapivě dost ran to odrazí a nebo tě soupeři neprostřelí.

A hlavně sovětské děla budí respekt. Já osobně byl spokojený už od SU-152 a pak se to jen zlepšovalo.
U Objektu 704 mám průměrnou ránu kolem 470 a průměrné celkové zranění za hru se pohybuje kolem 2400. :twisted:

Ale asi budu muset pořádně odzkoušet německé stíhače. Ferdinand je dobrý, ale Jagdtiger mi nepříjde moc silný a Jagd E-100 mi příjde zase moc pomalý.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 13:50 24. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Vysvětlí mi někdo podrobně rozdíl mezi výbušnou a průraznou municí?

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 24. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Caehan wrote:
Vysvětlí mi někdo podrobně rozdíl mezi výbušnou a průraznou municí?

Výbušná se používá hlavně u větších ráží, pokud máš dělo průměru 100 a víc, tak se dá občas použít. Potom se hlavně používá u artyn. Nemusíš s tím prorazit pancíř, ale máš velkou šanci, že zabiješ někoho z posádky a nebo zničíš třeba munici a podobně.

Průrazná se používá nejčastějc u všech tank, kromě artyn, tam moc ne.Musíš sní ale prostřelit pancíř, abys způsobil nějaké zranění. S průraznou municí, al nemá smysl střílet do tanků, které neprostřelíš.

Má-li tank většinou pancíř třeba 70mm a víc a ty máš dělo s průrazností 65mm, tak mu s průraznou municí uděláš prd a je výhodnější přepnout na výbušnou mucici.

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 24. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Ještě dodatek páč jsem to vše nestihl napsat.

Jak jsem psal, tak výbušná munice (HE) se používá hlavně u artyn, ty mají velké průměry děl. A hlavně na vyšších tierech artyn máš už tak silné děla, že zraníš i tank, který přesně nezasáhneš (říká se tomu splash, pokud se nemýlím). Ono taky artny nejsou tak přesné, takže se to u nich hodí.

Ale jsou i vyjímky, kde výbušnou munici použiješ a nemusí to být artyna. Příkladem je sovětské KV-2 a jeho dělo 152 mm M-10, tohle dělo má velký průměr a používá se u něj především výbušná munice, která zatopí i 10. tierovým tankům. Další je třeba SU-152 a ISU-152, tohle jsou stíhači a můžou použít to krátké dělo 152 mm ML-20S, kde jsou taky výhodné HE náboje.

Občas se dá použít výbušná munice i na tancích nižších tierů třeba AMX-40 (tier 4), ten tank má tak žalostné dělo, že některé tanky prostě neprostřelíš, proto přebiješ na výbušnou munici a můžeš začít pižlat. Budeš s tím tankem dávat rány třeba za 5-20hp, občas se zadaří i víc. ;)

Jinak u ostatních tanků prostě ber hlavně jen průraznou munici (AP) a výbušnou si nechávej jako rezervu třeba 2-3 náboje. Proč? Důvod je jednoduchý, pokud máš tank, který má problémy prostřelit a zrovna někdo zabírá tvou základnu, přebij na výbušnou munici a střel. Máš vyšší šanci mu dát nějaký dmg a tím pádem i zrušit zabírání základny. ;)

Tu munici za zlatáky se nevyplatí kupovat, tu spíš používají šílenci co mají peněz až až a nebo ti, kteří bojují v klanových bitvách.

Stačí nebo nějaké další dotazy? :)

Reply with quote  

PostPosted: 17:40 24. Sep 2012 
DM Thalie
 Profile

RoFe, 10. tier je moc, tím se tu můžeš pyšnit především ty :) . Ideální by byly osmičkové roty.
Do této roty bych mohl poskytnout tyto stroje:

T20, 7. tier, střední tank
KV-3, 7.tier. těžký tank
AMX M4 (1945), 7.tier, těžký tank
VK4502A, 8.tier, těžký tank
T28, 8.tier, stíhač
SU-14, 6.tier, artylerie

Skoro všechny (kromě KV-3 a T20) mají 100% posádku a aspoň jednu specku.

Ad Ferdinand: Je to hrozně nemotorný a pomalý (i když oproti T28 je na tom pořád ještě asi dobře), ale jinak celkem slušný stíhač. Raději bych ale mírnil veškerá očekávání.

Reply with quote  

PostPosted: 19:38 24. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Fryn wrote:
.....

To sice jo, ale vy taky časem budete mít devítky a desítky, takže já to dávám v předstihu a arty 6. tier může klidně hrát s desítkama :P

Jinak samozřejmě aktualizováno. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 20:04 24. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Fryn wrote:
...SU-14, 6.tier, artylerie...
Omlouvám se za spam, ale to Y v artilerii opravdu bije do očí, nemohli byste, ehm, používat ne tak drsné prznění našeho mateřského jazyka? Nechci být češtinářský inkvizitor, ale z tohoto opravdu bolí oči. :( Děkuji.

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Reply with quote  

PostPosted: 20:06 24. Sep 2012 
Obyvatel
 Profile

Protože artilerie je takové ryze české slovo. :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:25 24. Sep 2012 
Bůh
 Profile

drake127 wrote:
Protože artilerie je takové ryze české slovo. :)

Kam se hrabe dělostřelectvo.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 21:41 24. Sep 2012 
DM Thalie
 Profile

-RoF- wrote:
To sice jo, ale vy taky časem budete mít devítky a desítky, takže já to dávám v předstihu a arty 6. tier může klidně hrát s desítkama :P

Jinak samozřejmě aktualizováno. :wink:
"Časem" je velmi relativní pojem, až tak bych na to nespěchal :). SU-14 sice může hrát i s desítkama (a často se to stává, ale já s tím křápem moc rád nehraju, SU-8 mě bavila mnohem víc).
pavad wrote:
Omlouvám se za spam, ale to Y v artilerii opravdu bije do očí, nemohli byste, ehm, používat ne tak drsné prznění našeho mateřského jazyka? Nechci být češtinářský inkvizitor, ale z tohoto opravdu bolí oči. :( Děkuji.
Já ti dám drsné prznění českého jazyka, to jsi ještě nic pořádného neviděl :) . Speciálně pro tebe (a tvé oči) nasekám klidně další kupu hrubek. Mě třeba víc zabolelo, když jsem viděl toto:
pavad wrote:
Pozor - troll!!!
žádná Juana nedala... :D
(a až do této chvíle jsem chtěl taktně mlčet a ponechat ti neposkvrněný status "čestného korektora").

Reply with quote  

PostPosted: 22:23 24. Sep 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Hele, spamujte si SPAM a ne tančíkový prapor.
Bahňák oslavuje - KVčko in the hause!
Díky dneska za ty čety, sice se moc nedařilo, ale každej den holt není posvícení že.

Jinak musím se pochlubit:
Pz35 v bitvě kde běhalo tier II a III, stíhače a všemožný bordel, dokázal uhlodat 11 fragů. Heč :-D

Jo a Čičiny (Tiger) se asi nezbavím, původně jsem chtěl nacpat posádku do toho osmičkového VKčka, ale bohužel jsem si k čičině vypracoval vztah, nastříkal na ni bílo-černé proužky a odmítám se jí vzdát - Tiger (P) je totiž fakt skvělý tank!

Stejně teď začínám smýšlet o T-28. Ten tank má pancíř poměrně z papíru, ale je svižnej a to dělo je fakt boží. IV-kový tier a penetrace přes 100! K tomu vytočím na tacháči bez problémů 44 km/h. Asi si bobíka ještě chvilku nechám a uvidím jak dopadne v zátěžovém testu KVčko - to rozhodne.

Reply with quote  

PostPosted: 06:11 25. Sep 2012 
Ďábel
 Profile

Ale jo tak nebylo to špatné ty čety ;), občas se aj dařilo. Spíš ostatní nějak kašlou na ty roty, ale neva, další možnost bude ve čtvrtek. Čety si klidně zase někdy dám, pokud nebudu jezdit mazlíky vysoké tiery. :twisted: Včera jsem si s Objektem 268 dal 4 a 5 killů, je to šíleně pohyblivý stíhač.

Hehe pěkný úspěch s tou Pz35, já když viděl jak to tam s BT-2 pižlám ty trojkové tanky :D. Jsem přece jen zvyklý na rány za 400-900 :roll:

Jinak u KV-1 si zvykni na jiný styl hry a některým hráčům trvá než si zvyknou. KV-1 už není pohyblivá jak T-28, je pomalá, ale za to víc opancéřovaná. Jen nesmíš zcvoknout a moc ji vystavovat, aby ti do ní šili. Takže ano pohybovat se v první linii, ale schovávat se za různé překážky a střílet. Pomalu se uč krýt si pokud možno podvozek. ;) Pak už jen hurá na KV-1S a IS a tak dále ;)

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 105  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]