|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:08 07. Aug 2013 |
|
|
Jo ty aby sis nerýpl  . Mě se tam líbila ta Kiwi, jak tam chtěla ty úkoly a že at jí ten učitel dá nějaké úkoly a pak co na ni vymyslel 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:18 08. Aug 2013 |
|
|
Aha tak pravda v tom seriálu Video game high school je to fantasy zatím jen okrajově, ale nevadí i tak sranda. Ale ta Kiwi je úžasná, to je prostě perfektní charakter a je mi dost sympatická 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:30 10. Aug 2013 |
|
|
Film o tom, že život není černobílý, o morálce, o dobru a zlu, o odvaze... bla bla bla. Prostě dobrej švédskej film Zlo mezi námi ( http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/).
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:48 10. Aug 2013 |
|
|
Taktéž tento film doporučuji, ničím sice neoslnil ale přesto si na něj občas vzpomenu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:29 12. Aug 2013 |
|
|
Další doporučení... českej film Čest a sláva. Chudoba, hlad, bída, hnus, třicetietá válka, a do toho Hrušínský a jeho hereckej koncert. Přidejte skvělý hlášky ("Kdo všechno moc chápe, čůrá zeleně" / nebo když je řeč o dělech... "Tak se podivejte na děla. Má to vůbec smysl tahat je s sebou?" - "Na vojska to dobře působí, když za nima něco vlastního bouchá. Dá jim to víc ducha než něčí posraná rytířská sláva.") a vážné téma nerozhodnosti, boje katolicismu a protestantství před Westfálským mírem, vykreslení intrik, charakterů, národních povah... Možná trochu těžce stravitelné pro někoho, kdo hltá americkou produkci, ale pro mě jeden z nejzajímavějších historických filmů. http://www.csfd.cz/film/805-cest-a-slava/
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:19 12. Aug 2013 |
|
|
doporučuju film.....The Conjuring(V Zajetí démonů).....velice luxusní film..
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:07 13. Aug 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
J.F.Payne wrote: Další doporučení... českej film Čest a sláva. Chudoba, hlad, bída, hnus, třicetietá válka, a do toho Hrušínský a jeho hereckej koncert. Přidejte skvělý hlášky ("Kdo všechno moc chápe, čůrá zeleně" / nebo když je řeč o dělech... "Tak se podivejte na děla. Má to vůbec smysl tahat je s sebou?" - "Na vojska to dobře působí, když za nima něco vlastního bouchá. Dá jim to víc ducha než něčí posraná rytířská sláva.") a vážné téma nerozhodnosti, boje katolicismu a protestantství před Westfálským mírem, vykreslení intrik, charakterů, národních povah... Možná trochu těžce stravitelné pro někoho, kdo hltá americkou produkci, ale pro mě jeden z nejzajímavějších historických filmů. http://www.csfd.cz/film/805-cest-a-slava/Mrazivě syrové. Díky za doporučení, z mého pohledu výborný film, bavilo mě to. Taky doporučuji i ostatním, ale jen těm, které skutečně baví historie. Film je natočen naschvál černobíle, podobně jako Kladivo na čarodějnice, a má i velmi podobnou atmosféru.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:26 13. Aug 2013 |
|
|
Komu se líbilo FARGO od Coenů - http://www.csfd.cz/film/1606-fargo/ - tomu se nejspíše bude líbit i POT A KREV od Baye - http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/Momentálně to jede v kinech, není to žádný blockbooster, ale jednoduché kontroverzní dílko podle skutečné události. V hlavní roli je tady lidská demence, banda trotlů a vrozený smysl pro průsery. Snímen je kritizován hodně rozporuplně, sám jsem ho ještě neviděl, ale už se ke mě od kolegů donášejí zajímavé ohlasy, takže si dovolím doporučit dál, neboť si tento snímek taktéž nenechám utéct. ---
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:36 13. Aug 2013 |
|
|
Musel jsem se fakt donutit dívat se až do konce. Byla to strašná blbost.....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:12 15. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
J.F.Payne wrote: Film o tom, že život není černobílý, o morálce, o dobru a zlu, o odvaze... bla bla bla. Prostě dobrej švédskej film Zlo mezi námi ( http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/). Prijde mi, ze namet jsem uz urcite v necem videl, ale film rozhodne stoji za to. Necekal jsem ten happyend.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:14 15. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jsem koukl na Sedm Samurajů. Líbilo  moc...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:03 23. Aug 2013 |
|
|
Pro potřeby NT doporučuju shlídnout Samurai Fiction (k dostání v každém dobrém torrentu  To abyste měli představu, jak bude thalka s těma všema těma běhajícíma a superautentickejma východńákama vypadat 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:43 24. Aug 2013 |
|
|
kokosak wrote: Pro potřeby NT doporučuju shlídnout Samurai Fiction (k dostání v každém dobrém torrentu  To abyste měli představu, jak bude thalka s těma všema těma běhajícíma a superautentickejma východńákama vypadat  Tohle je snad ještě větší úlet, ale třeba se tu nalezne inspirace pro NT. Taková sluneční a měsíční technika nemá chybu. Stejně tak hlášky typu "energie!" a další hlody (my jsme z červeného kříže, atp.). Docela si to dokážu představit zakomponované u některého z nových classů. Celkově film nedával smysl, děsně chaotické, ale chvilkami zábavné, hlavně jak vždy sdělovali očividné..."mistře vy krvácíte!". Vtipné opravdu. http://filmy.kinotip.cz/video/2043-evil ... vi-kung-fu
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:29 27. Aug 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak pátý díl VGHS stojí za to. Konečně se to pořádně zamíchá a hádám, že tím přecházíme k druhé a akčnější půlce řady. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:37 12. Oct 2013 |
|
|
Právě jsem se vrátil z kina. Film "Rivalové" není až tak o formulích, ale o životním příběhu dvou závodníků. Má to šmrnc, má to spád, má to děj. Oba hlavní protagonisté jsou výborní (vojín Fredrick Zoller z Hanebných panchartů a Thor) a pod taktovkou velikána Rona Howarda hrají na jedničku, hudbu k blockboosteru zabalil a dodal klasik Zimmer. http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/Na CSFD to má momentálně 94% a i když to časem sleze níž, je vcelku jasné že to rozhodně nebude film na který se zapomíná. Za mě 100%  Doporučuji.
|
|
Top |
|