|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:23 08. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Bruciacullo wrote: Molly23 wrote: A je to zadara. a nebyvalo to dřív za nejaky poplatek? Netuším. Vím že je tam tuna obsahu, který se platí, ale jinak je to zdarma pokud vím. V podstatě jako tanky.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:24 08. Jul 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bruciacullo wrote: Molly23 wrote: A je to zadara. a nebyvalo to dřív za nejaky poplatek? Ne. Ale pokud chceš hadry spešl apod., tak musíš investovat reálné peníze. Tzn. pokud ti jde o boj a né stylové odívání, tak neplatíš.
_________________ .
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:25 14. Jul 2013 |
|
|
Tak jsem stahnul tu tvoji verzi Moly  jsem nadšenej jak gnom ve zlatým dole. Modely poškozená atp. Je to moje první zkušenost s letadlama když nepočítám takové ty rc modely. Zkusim přelouskat tenhle topic, snad to neni jen spam a něco se dozvím.  PS:real mód je výzva 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:32 15. Jul 2013 |
|
|
slencak wrote: Tak jsem stahnul tu tvoji verzi Moly  jsem nadšenej jak gnom ve zlatým dole. Modely poškozená atp. Je to moje první zkušenost s letadlama když nepočítám takové ty rc modely. Zkusim přelouskat tenhle topic, snad to neni jen spam a něco se dozvím.  PS:real mód je výzva  To je přístup!!! Jako já jsem zase po dlouhé době zkusil tu od Wargamingu a naprosto mě šokovalo že mi hra nedovolí ani prostý výkrut!!! Ještě to zkusím na joysticku a uvidím, ale moc tomu nevěřím. Podle ovládání jsem pochopil, že nemá cenu zkoušet ani střemhlavé bombardování...  Je to prostě hrozně omezující.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:35 15. Jul 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Molly23 wrote: slencak wrote: Tak jsem stahnul tu tvoji verzi Moly  jsem nadšenej jak gnom ve zlatým dole. Modely poškozená atp. Je to moje první zkušenost s letadlama když nepočítám takové ty rc modely. Zkusim přelouskat tenhle topic, snad to neni jen spam a něco se dozvím.  PS:real mód je výzva  To je přístup!!! Jako já jsem zase po dlouhé době zkusil tu od Wargamingu a naprosto mě šokovalo že mi hra nedovolí ani prostý výkrut!!! Ještě to zkusím na joysticku a uvidím, ale moc tomu nevěřím. Podle ovládání jsem pochopil, že nemá cenu zkoušet ani střemhlavé bombardování...  Je to prostě hrozně omezující. Vypni myš a hraj to přes klávesnici  . Myslím že i volba "mouse 1.4.(?)" která míchá klávesnici a myš byla schopna ledasčeho  akrobatického.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 00:45 17. Jul 2013 |
|
|
Dá se sakra sestřelit bombardér stíhačem 3,4. lvl ? Zatím se vyžívám v likvidaci letadel (nejvíc jsem zatím sestřelil 5 letadel)  Hoďte sem taky něco ať pozná jaká jsem lama.
Attachments: |

wt.jpg [ 242.4 KiB | Viewed 5216 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 07:52 17. Jul 2013 |
|
|
slencak wrote: Dá se sakra sestřelit bombardér stíhačem 3,4. lvl ? Zatím se vyžívám v likvidaci letadel (nejvíc jsem zatím sestřelil 5 letadel)  Hoďte sem taky něco ať pozná jaká jsem lama. HELE, ONO JE TO ČESKY? KDE SE TO DÁ STÁHNOUT? TŘEBA TO BUDE LEPŠÍ NEŽ WOP.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:02 17. Jul 2013 |
|
|
Tohle je WoP! A je to lepší než WoWp  od wargamingu EDIT: A doprkýnka 5,5 GB update 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:30 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
hmm takže se tu hraje Warthunder nebo World of War Planes či jak se to piše (ten od těch co dělaly tanky)
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:12 17. Jul 2013 |
|
|
Já ted testujo WoWp od Wargamingu, ale budu vřískat blahem, když seženu lidi na lítání WarThunderu: World of Planes, kteří budou ochotní jít i na TS či skype a poslouchat mích rad  . Je to sice už dva roky co jsem zažil vrchol své letecké kariéry, ale pořád mám v hlavě naštudovány formace, taktiku a manévry, které v součinosti několika lidí mají naprosto zničující účinek. Sám se ale nepovažuji za vedoucího, nejraději lítám jako číslo nějakého agresivního pilota a kryju mu zadek a i tak se mi podařilo dostat se na 15. místo v žebříčku 500ti nejlepších letců na jednom serveru v Il-2 Sturmovik zatímco moji dva wingmani byli číslo 2. a 5. (Amber pomoc! Jak se zakončuje věta za řadovou číslicí?). Přímá komunikace, dobrá muška vedoucího a věrné číslo je prostě recept na úspěšný lov  . Mohl bych tu rozepsat celý článek o pravidlech vzdušného boje, ale za to mě bohužel v práci neplatěj  . Musím makat...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:21 17. Jul 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Já ted testujo WoWp od Wargamingu, ale budu vřískat blahem, když seženu lidi na lítání WarThunderu: World of Planes, kteří budou ochotní jít i na TS či skype a poslouchat mích rad  . Je to sice už dva roky co jsem zažil vrchol své letecké kariéry, ale pořád mám v hlavě naštudovány formace, taktiku a manévry, které v součinosti několika lidí mají naprosto zničující účinek. Sám se ale nepovažuji za vedoucího, nejraději lítám jako číslo nějakého agresivního pilota a kryju mu zadek a i tak se mi podařilo dostat se na 15. místo v žebříčku 500ti nejlepších letců na jednom serveru v Il-2 Sturmovik zatímco moji dva wingmani byli číslo 2. a 5. (Amber pomoc! Jak se zakončuje věta za řadovou číslicí?). Přímá komunikace, dobrá muška vedoucího a věrné číslo je prostě recept na úspěšný lov  . Mohl bych tu rozepsat celý článek o pravidlech vzdušného boje, ale za to mě bohužel v práci neplatěj  . Musím makat... Jestli to rozchodíme a bude nás to bavit, tak si můžeme někdy zaletět někam a zase zpátky. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:24 17. Jul 2013 |
|
|
Já za sebe přiznám, že letadla od WoTu mě nezaujaly (vylítal jsem si sice pětkovýho mezečka, ale...). Jednak mám na ně "slabý" komp = i na nejnižší detaily lagy, což nečkeně  kazí mušku, jednak se mi "krajně" nelíbí matchmaking. Chápu, že to hraje "málo" lidí, ale pořád jich je dost, aby mohli lítat letadla +/- 1 třída. V okamžiku kdy potkáte plně vybaveného stíhače o dvě třídy výš, je to konec. Je tam hrozně znát rozdíl v dmg. Tanky jsou na tohle lepší - tam se i s nízkým tierem dá taktizovat, držet se vzadu, apod. Tady tohle taktizování neexistuje. Prostě (nej)vyšší tier na mapě všechno prořízne jak nůž máslem...
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:32 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
tak někdy zahrat mužem pravě updatuji a jinak co s TS tak mam vlastni mistnost na jednom serveru takže taky neni problem někdy pokecat
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:39 17. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: tak někdy zahrat mužem pravě updatuji a jinak co s TS tak mam vlastni mistnost na jednom serveru takže taky neni problem někdy pokecat Geniální. Mě na WoWP sejří, že mě přehřívá komp a ani chladící podložka nepomáhá. Včera dvakrát. Uvidíme jak si chudák v létě poradí s WoP.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:53 17. Jul 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Mě na WoWP sejří, že mě přehřívá komp a ani chladící podložka nepomáhá... KaTo wrote: ..mám na ně "slabý" komp = i na nejnižší detaily lagy... => Kluci vopálený budou muset na optimalizaci grafiky poněkud zapracovat, teda pokud jim to engine hry vůbec dovolí  . U "slimáččích" tanků tento "typ" jimi použitého engine není na závadu, ale u rychlých letadel očividně je.
|
|
Top |
|