|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:12 10. Jun 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
sandoftime wrote: Specialne ta "inglish" je vyborna! 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:20 10. Jun 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
pavad wrote: sandoftime wrote: Specialne ta "inglish" je vyborna!  Neznáš "fuk" - "fúzní univerzální kvér"  ?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:07 11. Jun 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:10 23. Jun 2014 |
|
|
Casey JonesFan snímek pro jednoho z hrdinů ze settingu ninja želv.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:58 25. Jun 2014 |
|
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:02 25. Jun 2014 |
|
|
Jachym wrote: https://www.youtube.com/watch?v=L6M0Lrfwvng Nějaké divné reakce mají, já teda nikdy u toho netleskám, a už vůbec ne při zabíjení. Možná je to jenom recese, šikovná montáž a ve skutečnosti se dívají na docela něco jiného, třeba módní přehlídku Teda taky si nedovedu představit, že bych při sledování filmu tleskala, i kdyby se mi líbil a už vůbec ne při takových drsných scénách.
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:24 26. Jun 2014 |
|
|
Mé reakce byly vcelku podobné, takže nevidím problém.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:38 08. Jul 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Po zhlédnutí World War Z jsem nabyl dojmu, že největší katastrofou pro opevněné města, jsou příliš aktivní/amatérští zpěváci. Jinak ale pěkná "zombiáda"  , ale taky co čekat, když se na filmu podílel J. Michael Straczynski (autor nejen TV seriálů, ale mimojiné třeba i komiksů).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:02 08. Jul 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Fryn wrote: Po zhlédnutí World War Z jsem nabyl dojmu, že.... ...že autor nevěděl co chce natočit. Survival horror? Rodinné drama? Thriller? Akční zombíkárnu? Furt nevěděl a tak točil a točil metry filmového materiálu...a ve střižně to pak všechno splácal do jednoho kotouče, jak pejsek a Kočička když vařili dort, a výsledek vrhnul na diváky. Kudlu v kapse mi to neotvíralo, ale jinak zklamání (+ "Brept Škyt" aka hlavní hrdina byl poněkud...pro mě, jako diváka, hereckým výkonem plochý/neuvěřitelný - nevěřil jsem mu nic, co o něm scénář tvrdil že má být, ať se jednalo o "bývalého" špičkového agenta, manžela, atd.). Ale na spravení chuti - jedno kladné doporučení - Edge of Tomorrow (Na hraně zítřka) - přistihl jsem se při sledování monitoru, že jsem zalitoval, že jsem na to nešel do kina. Po dlouhé době (tj. cca od Enderovy hry  ) "mainstreamový" film, který mohu (takřka bez výhrad) doporučit a ručit za to doporučení svojí kůží. Tvrdá akční scifárna bez velkých zaškobrtnutí a navíc s perfektně umístěnými špetkami humoru (ve stylu Aliens 2  - jedna z úvodních scén, kdy Cruise dostane přímý rozkaz k nástupu do první linie, na který reaguje hláškou, děkuji vám generále za nabídku, ale...  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:01 08. Jul 2014 |
|
|
Problém ZETKA je v tom, že původní předloha je "prý" velmi politická. Rejža během točení prý narážel na produkci a ve výsledku je film "prý" sotva 1/100 původní předlohy. Mě se film líbil, ale ano, spád to má nevyrovnaný, pointa filmu mě nějak nevzala, přesto se na to koukat dalo a už jen z povinosti to byla vcelku hezká zombíkárna.
Edge of Tomorrow jsem vychvaloval o pár příspěvků výše a znovu jen za sebe mohu zopakovat: V kině to bylo fakt kůl.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:56 11. Jul 2014 |
|
|
No konečně jsem viděl hobita, desolation of smaug, a nechápu ty negativní reakce. Sic se peter drží knihy asi stejně jako v předchozí trilogii, pořád je to pěkné. Nemůžu říct, že by nevykrádal sám sebe, protože některé scény jako by z LOTRa vypadly, ale to neznamená nutně špatný film. Do kina bych na to nešel, už holt není doba pána prstenů, ale ten film je skrz na skrz fajn a do busu rozhodně neurazil. Co se elfasličí romance týká, proč ne? Ostatně Tolkienovo poselství bylo vždycky aby tyhle dvě rasy překonaly nesnášenlivost a legolas a gimli toho jsou důkazem, není to jen o romatickém multikulti úletu. Navíc je to jedno páč Kili stejně umře, tak mu nechte ještě chvíli sličnou elfku. Konec "dvojky" podtrhuje pěkna skladba, a ačkoliv kvalit May It Be ze společenstva prstenu nedosahuje, k závěru filmu zapadl krásně.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:51 15. Jul 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
KaTo wrote: ...že autor nevěděl co chce natočit. Survival horror? Rodinné drama? Thriller? Akční zombíkárnu? Furt nevěděl a tak točil a točil metry filmového materiálu...a ve střižně to pak všechno splácal do jednoho kotouče, jak pejsek a Kočička když vařili dort, a výsledek vrhnul na diváky. Kudlu v kapse mi to neotvíralo, ale jinak zklamání (+ "Brept Škyt" aka hlavní hrdina byl poněkud...pro mě, jako diváka, hereckým výkonem plochý/neuvěřitelný - nevěřil jsem mu nic, co o něm scénář tvrdil že má být, ať se jednalo o "bývalého" špičkového agenta, manžela, atd.). ... Já od tohoto snímku nic moc nečekal a tak mě naopak velmi mile překvapil. Film mě přišel od ostatních zombiád trochu atypický a to v pozitivním směru, spád jsem postřehl, projev hlavního hrdiny mi přišel uvěřitelný. Za mě kousek, na který bych se klidně podíval znovu  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:38 19. Jul 2014 |
|
|
Jak se mi líbil první díl návratu opiček tak druhý mě vyloženě zklamal.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:42 19. Jul 2014 |
|
|
To jsem chtěl dneska nadšeně shlédnout BD s prvním dílem a zítra vlítnout do kina na pokračování. To to bylo až tak zlé?
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:11 19. Jul 2014 |
|
|
Zas tak hrozné to není, klasickej blockbůster, jen mi ten první díl přišel prostě skvělej a tendle nikoliv, netuším proč, prostě celkovej dojem. Spoily:
Hodně mi vadila nedotaženost - třeba jsem se za celou dobu nedozvěděl co že to je za zákeřnou chorobu, která sužuje Césarovu milovanou ženu. - Nevíme ani jak byla vyléčena, byť procesu představování medika je věnováno 5 minut. - Rekonvalescence opičí manžeky po vleklé nemoci je 24 hodin. - César po operaci díry v hrudníku a ztrátě velkého množství krve (medička dokonce háže hlášku "Nevím zda přežije, uvidíme") vstává po dvou dnech na nohy a v klidu se mlátí jako by se nechumelilo. - Opicím nedocházejí při střelbě náboje. - Lidém také ne. - Lidé mají pevnou palebnou pozici na vyvýšeném místě, jsou dobře krytí a mají zbraně s výbornou optikou. Proti nim jedou na koních opice které střílejí bez míření od pasu za jízdy. Nechápu jak mohli vůbec trefit ten val, natož jak mohli pozabíjet i nějaké lidi. - Lidé mají 3 dny na přípravu zbraní, brání osadu před útokem, přesto při útoku nejsou připraveni? - V opičí vesnici neustále prší, je tam enormní vlhkost, vlastně je to soustavný záběr v tématu dřevo/voda. Promoklá vesnice ale vzplane po jednom škrtnutí sirky. - Celková idea filmu je podivná, lidé se po 10-ti letech drží v komunitě ohraničené hradbami (hradby proti čemu?), přičemž je více než jasné, že oni už jsou proti viru imunní. Před čím se tedy tak zoufale brání? - K životu zničeho nic potřebují elektřinu. Sice ji nepotřebovali 10 let, ale najednou to bez ní prostě nejde? - Césaruv syn sice po útoku na Cézara najde "lidskou zbraň", ale všichni lidé, kteří by ji mohli zmáčknout jsou nahoře u něj, i dementovi by došlo že střílela opice, těm chytřejším jedincům by rovnou docvaklo že to byl Koba. - Jo a nesedl mi tady Gary Oldman, v temném rytíři coby šéf policie fajn, ale coby šéf komunity lidí co přežili vyhlazení lidstva byl velmi nepřesvědčivý.
|
|
Top |
|