|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
davidsoft
|
Post subject: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:09 18. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:19 18. Jan 2012 |
|
|
To je parádní  Opravdu skvělá práce 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:23 18. Jan 2012 |
|
|
Děkuji za uznání. S tou vlastní animací příliš spokojen nejsem (zejména pohyby rukou mi připadají trochu nerealistické), ale v tvorbě animací nejsem profesionál. Hlavně že to přepínání funguje.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:25 18. Jan 2012 |
|
|
Jistě, tam jde hlavně o ten princip, že se postava může pohybovat pod hladinou. Podle mě je to skvělé
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:33 18. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fakt pěkný.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 17:50 18. Jan 2012 |
|
|
Pěkný, konečně bude craftové povolání lovec perel 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 18:30 18. Jan 2012 |
|
|
KaTo wrote: *dívá se jak plavou a napadá ho* ...že bez vody by takhle mohli..některé "xenotypy" i lítat, ne?*  Správná úvaha. Nebo lézt po stromech. 
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 20:24 18. Jan 2012 |
|
|
Dobrá práce. Jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak bych měl otázku. Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 20:34 18. Jan 2012 |
|
|
Dobrá otázka  I když jedna featura by pak mohla plnit rovnou tři věci: Plavání, šplhání a krtek 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 20:38 18. Jan 2012 |
|
|
A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 20:51 18. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Klobouk dolů kámo, jsi fakt borec !! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 21:16 18. Jan 2012 |
|
|
*uznale zabručí* ....když vemeš v potaz trpasličí lásku k vodě, máš hned ve výpočtu o jednu rasu méně 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 21:40 18. Jan 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Dobrá práce. Jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak bych měl otázku. Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně. Výškové úrovně fungují tak, že postava plave v určité výšce nad povrchem podlahy. Když tedy podlaha není rovná, postava se patřičným způsobem přesune nahoru/dolu tak, že její svislá vzdálenost od podlahy zůstane zachována. Shaman88 wrote: A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku.... Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug. Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 21:44 18. Jan 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Za tu dobu co jsem u NWN mě stále nepřestává udivovat. Parádní, moc rád bych tohle viděl přímo v akci.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Plavání v Neverwinter Nights apod. Posted: 21:52 18. Jan 2012 |
|
|
davidsoft wrote: Shaman88 wrote: Shaman88 wrote: A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku.... Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug. Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné. No já myslel bez plavání, prostě do standartního boje.... Prostě nové bojové schopnosti jako srážení nebo vířivý útok. Lidi se o to pokoušeli na hodně RP světech, ale nemeli moc animace takze to jen vypisovali do chatu jako stav. Takže by to bylo celkem brutální... 
|
|
Top |
|