|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:14 22. Jan 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
tao kan wrote: našel někdo ve Skyrimu dung, kterej má třeba křižovatku a dvě možné cesty k cíly? Mě ta hra připadá fakt jak pro retardy...jen chodit rovně, projít chodbu ve tvaru hada...Nikde se nezastavim vic jak na minutu a to jen z důvodu vycreepení gp. Starej dobrej Dagerrfall s milionama pákama, chodbama, podlažíma, jdu ho vyštrachat a zapařit. No vidíš a oni tam nelineární dungy jsou. A dokonce tam mimo dungů máš i celý otevřený svět. Třeba takový opěvovaný dragon age je jen jeden velký pitomý dung s nemožností kamkoliv odbočit  platí jak pro jedničku, tak dvojku
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 00:02 23. Jan 2012 |
|
|
Nejlepší dungy byly stejně vždycky v Baldurech nebo v Planescapu. Spousta myšlenek, nápadů, příběh, rozličný fatální pasti nebo malý questíky uvnitř, dost chytrá AI... nejednou jsem se tam zapotil, což se mi líbilo.
Jo ale vlastně vůbec nejlepší dungy ever byly v prastarý hře Albion.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 00:11 23. Jan 2012 |
|
|
Imho EOTB 1+2
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 02:22 23. Jan 2012 |
|
|
No každá hra má svoje neduhy, právě jsem naexpil 6 levelů tím, že jsem se za peníze trénoval alchymii a obratem ty peníze od učitelky zase kradl (což mě zas expilo na pick pocketingu)
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 19:23 28. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 19:27 28. Jan 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: casem ti to pak uz nepujde  vzdycky to jde, dokud máš aspon nějaký skill co si lze koupit za mín než 2k goldů. Je ale fakt, že kradení už mám namaxované.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 13:58 31. Jan 2012 |
|
|
Myslel jsem tim to, ze pak dosahnes limitu co se muzes naucit od ucitele (5x zlepseni) za level a uz to nepujde tak rychle, a budes muset prece jen trenovat i jinak. A nevim jakou mas verzi, v te co mam ja uz to tak moc nefunguje, ale mozna jsem spis jen hodne mizernej zlodej, co nedokaze okrast ucitele ani ve spanku  Přece jen jsem se vydal cestou Destrukce a Povolavani
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 14:06 31. Jan 2012 |
|
|
Tak já mám namaxovanej pickpocket a ten dává extra šanci na krádež peněz + extra šanci na krádež ve spánku  že to lze jen 5x za den je pravda, ale vysoké skilly dávají hodně level progressu. I když od levelu 50+ je to spíš takové "tak se něco málo přiučím z něčeho co neznám a peníze si vezmu pro jistotu zpátky" než že by to expilo. Zato na prvních levelech je to ideál pro ty které nebaví sockovské levely protože udělat takhle lvl 1-20 není problém během 20 minut.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 14:10 18. Feb 2012 |
|
|
Age of Oppression od Malukah, konečně 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 15:48 26. Feb 2012 |
|
|
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Valdr%27s_Lucky_DaggerNejlepší kudla v celé hře. A když jsem se včera poflakoval skrz Blackreach (dá se říct skyrimským podtemnem) vzpomněl jsem si a pobavilo mě, jak tu někdo psal cosi a "lineárních" dungeonech.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 16:00 26. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nu... za nej kudlu považuji tuhletu teda, ale tak já mám sneaky x30  . Což je maso.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 17:13 26. Feb 2012 |
|
|
Mno blade of Woe je zabugovaná že to není možný  za prvé je pomalejší než ostatní dýky (tuším stejně jako ebony) a za druhé na ni nefunguje dual wield furry perk, takže opět veliká ztrtáta rychlosti útoku sneaky jsou s ní 32x, pokud máš perky ze sneak stromu a rukavice z brotherhood s kudlou co jsem postnul já jsou sneaky x64, právě díky vysoké šanci na kritik spočítej si sám o kolik je taková prda hustodémonskykrutopřísnější než klasická 32x s BoW
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 14:21 27. Feb 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:56 27. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 10:16 28. Feb 2012 |
|
|
Chci se zeptat jaký je nejlepší calss ve Skyrimu. Dle toho co čtu je zřejmě nejlepší zlodějíček s kudličkama a lukem ale chtěl bych slyšet váš názor. Já mám ve skyrimu orka s palcátem a štítem, který si občas hodí např. dubovou kůži nebo heal ale příjde mi to za něho docela nudné...
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|