|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:30 16. Jul 2012 |
|
|
Miell wrote: Já už to snad ani nebudu aktualizovat.. ale dofám, že z těch "možná přijdu" dorazí alespoň polovina  Možná 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:36 16. Jul 2012 |
|
|
Taková provokace Takže.. aby se neztratil přehled, když je nová stránka: Miell wrote: Výlet do pražské ZOO se koná v sobotu 21.7. od 10:00 h... jen aby to nezapadlo  EDIT: Takže zatím by byla účast taková: Já + 2, KaTo, Maliarda +2, Allekoo, Kokos, Braenn a Bahňák (možná), Firefox (možná), Nalk, Praskokrálík + Terbee (spíš ano), G-ladiator (možná) Kdo dál? 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Last edited by Miell on 13:53 17. Jul 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:46 16. Jul 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já nejedu
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:44 17. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
rád bych ohlásil změnu stavu z možná na nejspíš jo
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:16 17. Jul 2012 |
|
|
Bohužel, také změna stavu na NE, s těmi kdo jedou na letní sraz se uvidím 27.7.2012 a s těmi kdo nejedou se uvidím při nějaké další akci. V sobotu mě čeká dodělat podhled a zlikvidovat lešení, což se mi nechce, ale přece to nenechám dělat svého starého neduživého otce samotného, že. I když by si to za ten výmysl na poslední chvíli zasloužil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:09 20. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:13 20. Jul 2012 |
|
|
Miell wrote: Jen pro připomenutí.. ZOO zítra v deset, sraz před hlavní bránou. já pořád myslel že v pavilonu opic... ale ok bude tam (možná s dvouhodinovým zpožděním když lehce zaspíme ale budem!)
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:25 20. Jul 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Miell wrote: Jen pro připomenutí.. ZOO zítra v deset, sraz před hlavní bránou. já pořád myslel že v pavilonu opic... ale ok bude tam (možná s dvouhodinovým zpožděním když lehce zaspíme ale budem!) No tam hrozí riziko, že Tě nepoznáme.. ale jak chceš, jestli se tam cítíš dobře, budeme Tě hledat tam 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:28 20. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Co řešíš... fotka s Jonem mě učinila slavným ne? 
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:40 20. Jul 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nalkanar wrote: Co řešíš... fotka s Jonem mě učinila slavným ne?  ...jsi si jistý, že nebude hledat Jona někde u stánku s pivem? P.S. Krom toho má na mě mobil (nebo když se na to podívám z druhé stránky, tak i já na něj  a můžeme mu udělat free službu "buzení po telefonu", aby byla jistota, že nezaspí...  )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:43 20. Jul 2012 |
|
|
KaTo wrote: Nalkanar wrote: Co řešíš... fotka s Jonem mě učinila slavným ne?  ...jsi si jistý, že nebude hledat Jona někde u stánku s pivem? P.S. Krom toho má na mě mobil (nebo když se na to podívám z druhé stránky, tak i já na něj  a můžeme mu udělat free službu "buzení po telefonu", aby byla jistota, že nezaspí...  ) ok klidně nám tu službu zařiď... jen tě upozornuju že si to pak s nejmenovanou scumbag paladinkou budeš vyřizovat sám, protože vzbudit mě = vzbudit ji
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:01 20. Jul 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Prasokralik wrote: jen tě upozornuju že si to pak s nejmenovanou scumbag paladinkou budeš vyřizovat sám, protože vzbudit mě = vzbudit ji Hmm...hmm...mno...pro jistotu to proberu se scumbag paladinkou, přeci jen, nechci tě mít na svědomí, že až tě/ji probudím(e) telefonem, že tě nezardousí, protože jsme přece TVOJI kámoši!  Takže TY za to můžeš! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:04 20. Jul 2012 |
|
|
KaTo wrote: Prasokralik wrote: jen tě upozornuju že si to pak s nejmenovanou scumbag paladinkou budeš vyřizovat sám, protože vzbudit mě = vzbudit ji Hmm...hmm...mno...pro jistotu to proberu se scumbag paladinkou, přeci jen, nechci tě mít na svědomí, že až tě/ji probudím(e) telefonem, že tě nezardousí, protože jsme přece TVOJI kámoši!  Takže TY za to můžeš!  hmmm já mám pasivku na automatickej redirekt aggra na třetí stranu, v tomto případě jsi to ty
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:10 20. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
KaTo má dva štíty proti specifické skupině nepřátel - Pohlaví: Žena. 
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:25 20. Jul 2012 |
|
|
Miell wrote: Jen pro připomenutí.. ZOO zítra v deset, sraz před hlavní bránou. Já nemohu, jsem v práci  Uhm. Budete tam ještě v pět večer?  To Nalk: Vskutku jen dva? Nebo tři. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|